Új hozzászólás Aktív témák

  • L0g0sz

    lelkes újonc

    Itt nem úgy lesz/volthogy jelölünk, összejön, akkor a megjelölt készít fel a vizsgára (az állami haddelhadra)?

    Kiválasztódás: (Az itt megosztott infók alapján.)
    - Elsődleges ismérv a preferencia.
    - Ezután kiválasztja az isit (mégis csak alapképzés, függetlenül attól, h. magunk alá fogunk piszkítani.) Ha igaz, hogy a kiválasztott suliban, az adott pref. szerinti szakirányban hely, akkor
    - Ha belefér, az oda jelentkezők összesített eredményei, és a suli adott szaki. befogadóképességének (megvan, létszámkeret, jelentkezővel együtt) függvénye szerint nyesett adatsorba, akkor marad (Ön nyert!), ha nem, akkor, (B terv: Mindenki megy kvantumasztalosnak.)
    - másodlagos ismérv a következő suli...
    ...
    - Ha elfogy (nem fér bele v. betelt) a megjelölt szakihoz tartozó suli, akkor a következő szaki. kerül sorra, és újra indul a sulibuli.

    - Ettől függetlenül nézik ki az első 500 fő.
    Záróvizsga 60%, a kompetenciamérés 40% (ezen belül passz, lehet egyszerű AGM, bár a logika mégsem angol, és vica versa sem).

    Szerintetek így válogatnak?

    (Ezt Back-ben leütni se' semmi, pedig ott gondolom ez a semmi. Lehet a Tesztelés kellene erőltetni elsőnek, nem a Háttérországosdit.)

    Eddig: PM első, T360 második. (Rengetegen jelentkeznek oda, nem tudom mennyi idő/energia/türelem marad egy tanulóra/csoportra/-projektre, mégha készülnek bevethető munícióval is. Józsiból pedig ""csak"" egy van. Egyébként vörösdiplomás info tanár. Ha kell a sparhelttől indulva is elmagyarázza egyszerűen, akár az "f kör g"-t számtáblázatokkal.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák