Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Ez itt egy kicsit off, de ha már hasonló a téma..
Laptopvásárlás előtt állok, mi a véleményetek az I5 6/7XXX procik U variánsairól? Jelenleg ezek tűnnek a pénztárcámnak legmegfelelőbbnek.
Vagy várjak egy kicsit, hátha az új generáció lenyomja a Q-s procik árát is? -
Juhaszatti
addikt
Legfőképp csak szórakozásra. Böngészés, filmek, néhány kevésbé erőforrásigényes játék (Fifák, majdani Age of 4, stb), blogírásra, ilyesmi. A HQ-s prociban csak azért gondolkodom mert párom grafikus, ha úgy van jó lenne ha egyszerűbb dolgokat el lehetne végezni rajta PS-ben, na meg szeretném ha időtálló lenne, nem akarom 2 éven belül cserélni.
Lehet erre sok lenne egy HQ-s procival szerelt noti nem tudom, annyira nem vagyok otthon a laptoppiacon, ezért is kérdeztem.[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
Köszönöm!
Jó nekem a 15,6, és nem kell hogy gamer legyen. És tényleg 200 körül van nálam a lélektani határ, ahogy az utánad jövő kolléga írta. Viszont örülök hogy említetted a mobile Ryzeneket, az AMD eléggé kikerült a látókörömből laptop fronton. De ha kijönnek a Ryzenes notebookok, azokra is odafigyelek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - AMD Ryzen 5 3600X 6-Core 3800MHz AM4 CPU processzor + új gyári hűtő
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- Intel i5-11600k Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 43.000.-
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, tesztelt - Gari 2029.01.04. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest