Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Szia én 7 Pro-t használok, üzemidőben talán jelentős az eltérés a Pro javára valamint a kamera nem tudom mennyire fontos, itt ugye van zoom a sima 7-el ellentétben. Hivatalos szerviz nálunk ugye nincs, az Alza, Aqua gari nem tudom, hogy működik, esetleg ők intézik a googleval, de valószínűbb, hogy ők javíttatják valahol! Milyen szolgáltatónál vagy? A Volte lassan mindegyik szolgáltatónál működik, ez ugye a 3g lekapcsolása miatt fontos, 5G hivatalosan nincs még, ez roottal vagy Hentai Rom használatával megoldott ha fontos! A Szoftver support android estén ugye itt a legjobb, legbiztosabb! Voltak pletykák spontán kamera lencse törésről, de itt fórumon még nem fordult elő tudomásom szerint! A sima 7 mellett szólhat a kompaktabb méret és a sík kijelző, ha ezek szempontok!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
K82
őstag
Lehet venni Google Store-ból is (az enyém is onnan van), csak egy csomagtovábbító szolgáltató vagy egy ottani ismerős kell akinek a címére tudod rendelni - nem feltétlenül lesz olcsóbb. Garancia viszont még mindig egyszerűbb ha itthon veszed vagy az Amazonról.
5G-t hivatalosan (még?) nem tudsz használni, root/custom rom esetén viszont igen. A többi feature vagy nyelvi korlátok (call screening pl.) vagy területi korlátozások (pl. baleseti vészhívás) miatt nem lesz használható de ezek olyan dolgok amik más telefonban alapból nincsenek benne, itt sem fog hiányozni; egyébként egy teljes értékű telefont kapsz.
Típushibáról végre nem nagyon lehet beszélni, a kamera üveg törése amit felkapott az internet: itt inkább a Google hozzáállása ami kiverte a biztosítékot sokaknál, itthon pedig nagyon ritkán fordul elő a körülmény ami okozhatta.
Az egyik gyenge pont az ujjlenyomat-olvasó de az is változó kinél hogy működik. Nem 100%, de élhető.
Pro: nekem biztos nem érné meg az árkülönbözet a szélesebb uw és a külön tele lencse, a lekerekített kijelzőt sem szeretem, üzemidőben is harmatosabb, a méret pedig túl van azon a határon ami még kényelmes; ezeket Neked kell mérlegelni.[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Bestbuy játékok
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs