Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jól néz ki, de remélem nem butítják le nagyon az első rész fasza dolgait. Részleteknek örülnénk.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
3L1T3
addikt
One person is all that stands between humanity and the greatest threat it’s ever faced. Relive the legend of Commander Shepard in the highly acclaimed Mass Effect trilogy with the Mass Effect™ Legendary Edition. Includes single-player base content and over 40 DLC from Mass Effect, Mass Effect 2, and Mass Effect 3 games, including promo weapons, armors, and packs – remastered and optimized for 4K Ultra HD.
Experience an amazingly rich and detailed universe where your decisions have profound consequences on the action and the outcome.
RELIVE THE CINEMATIC SAGA: Heart-pounding action meets gripping interactive storytelling where you decide how your unique story unfolds.
• Three Games – One Launcher: Play through the single-player base content and over 40 DLC from all three games, including promo weapons, armors, and packs.
• Remastered for a New Generation: Experience the trilogy in 4K Ultra HD with enhanced performance, visuals, and graphics, all available in HDR.
• Visual Improvements on All Three Games: Updates include enhanced models, shaders, FX, lighting, and depth of field plus full-resolution audio.
EXPERIENCE THE LEGEND OF SHEPARD: Create and customize your own character, from appearance and skills to a personalized arsenal then lead your elite recon squad across a galaxy in turmoil.• New Shepard Customizations: With improved hair, makeup, eye color and skin tones you can create your Shepard in a unified character creator with all options available across the full trilogy, or choose to play as the iconic Femshep from Mass Effect 3 now available in all titles.
• Gameplay Enhancements for the First Mass Effect™ Game: Enjoy improved aiming and weapons balance, SFX, input/controls, squad behavior, cover behavior, and gameplay cameras.
REFLECT ON YOUR CHOICES: Your choices seamlessly travel from one game to the next. Each decision you make will control the outcome of every mission, every relationship, every battle – and even the fate of the galaxy itself.
• Performance Mode Options: Choose between "Favor Quality" for increased resolution or "Favor Framerate" to boost your FPS on consoles.INCLUDED CONTENT: Mass Effect™ Legendary Edition includes single-player base content for all three titles (Mass Effect, Mass Effect 2 and Mass Effect 3), your favorite single-player story DLC, promo weapons, armors, and packs:
DLC:
• Bring Down the Sky
• Genesis
• Zaeed – The Price of Revenge
• Kasumi – Stolen Memory
• Lair of the Shadow Broker
• Firewalker Pack
• Overlord
• Normandy Crash Site
• Arrival
• Genesis 2
• From Ashes
• Mass Effect 3: Extended Cut
• Leviathan
• Omega
• Citadel
• Equalizer Pack
• Aegis Pack
• Firepower Pack
• Cerberus Weapons and Armor
• Arc Projector
• ME2 Alternate Appearance Pack 1
• ME2 Alternate Appearance Pack 2
• ME3 Alternate Appearance Pack 1
• Firefight Pack
• Groundside Resistance Pack
• Recon Operations Pack
• Collector's Weapon and Armor
• Terminus Weapon and Armor
• M-21 Incisor
• Blood Dragon Armor
• Inferno Armor
• Recon Hood
• Sentry Interface
• Umbra Visor
• N7 Warfare Gear
• AT-12 Raider
• Chakram Launcher
• M-55 Argus
• M-90 Indra
• Reckoner Knight Armor
• N7 Collector's Edition Pack“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
adamfriday
senior tag
Kicsit reménykedtem benne, hogy az eredeti kollekció tulajai legalább valami kedvezményt kapnak, de erről semmi info. Mindegy, így is nagyon várós.
-
RZozo
aktív tag
Ez szép pakk lesz.
Ugyan megvan PC-n lemezesen, Xbox-on is digitálisan az 1-2-3. De így egyben DLC-kkel 4K HDR, 60 fps-ben bizony várós nextgen konzolon történő kipróbálásra. -
zotyahun
csendes tag
Magyar feliratok lesznek benne mint az első második részben? Megint várni kell mire jó lesz a 3-ik részhez a magyar felirat..... Remake kellett volna, nem ezt kicsit feljavítani mint a Crysis-t.Ez megint csak az újboli pénz lehúzásról szól. Inkáb ezerrel dolgoznának a 4-ik részen. Mert ez az androméda egy rakat szar volt.
zotyahun
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Magyar feliratok lesznek benne mint az első második részben? Megint várni kell mire jó lesz a 3-ik részhez a magyar felirat."
Ahány év eltelt már a játékok eredeti megjelenése óta, azóta bőven meg lehetett tanulni nem is egy idegen nyelvet. (Nem lesz magyar felirat amúgy szerintem)
Live-Die-Respawn
-
Domaximus
tag
Biztos az a májusi dátum?
Egyébként nem rossz hirtelen ránézésre a javulás, de nagyon mutogatják a képernyőbe belevillódzó lens flare-eket...
-
Zoli133
addikt
Most találtam van ilyen is: [link]
de ahh, nem akarok egy 1:1 arányú shep sisakot, kinyírnának itthon ha erre költeném a pénzem"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
3L1T3
addikt
2019-ben egy kis csapat kezdett el vele foglalkozni és 2020 nyarán kaptak még segítséget házon belül. Ne sírj készül a 4. rész is és ne fájjon , hogy a mostani gamer generáció is megismerheti Shepard történetét. Ha neked nem fér bele ne vedd meg.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Maradnak a melegedő fegyverek az első részben? Az tök fasza dolog volt. Meg a fejlődés rendszer ami még hiányozna, a folytatásokban nagyon lebutították ezeket amit sajnáltam...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
myckey
veterán
Nekem kimaradt, csupán az elsőbe néztem bele....
Lehet ez így kap majd egy esélyt, egyszer...
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
warcat
veterán
Megjegyzés: az az extra 150 dolláros kiadás nem tartalmazza magát a játékot.
EA: It's in the crate!
-
Gergello
addikt
Köszi, hogy beraktad ezeket a képeket. Trailerben látott karakter modellek alapján nem tudtam eldönteni, hogy mennyit javult a grafika.
Így az 1. részhez képest hatalmasat. Nem is emlékeztem, hogy ennyire öreg az 1. rész grafikája , 2.-3. részt olyan 2 éve játszottam újra, 1.-t nagyon rég.
-
Zolinho1026
tag
A Bioshock után az egyetlen remaster amit tényleg várok!
Kismillió alkalommal végig nyomtam az első két részt, a mai napig libabőrös leszek tőlük.Loxone and Loxberry superuser
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem csak öreg az első rész, de a kor hardverei miatt még le is volt butítva. Pár ini fájl módosítással elég brutál módon fel lehetett javítani a látványt benne és akkor még nem is tettél fel textúra modot...
Amit leginkább nem szerettem az ME1 grafikájában, hogy egy fehér fátyolos köd effektet használtak a lebutított, mosott textúrák elfedésére. Sajnos alapból nem adott lehetőséget a játék állítani ezeken, csak ini fájlon át.
Most viszont ahogy nézem még egy adag lens flare-t is kapunk.
-
BoneDragon
veterán
Azért adhattak volna azoknak valami kedvezményt akinek az összes rész megvan, DLC-ről már ne is beszéljünk... ja hogy EA, nem szóltam.
-
wjbhbdux
veterán
-
Bandi995
aktív tag
Na ezt kérném bakker... Egy éve neki akarok már ugrani újra nosztalgiázni, lehet kivárom Remélem, tisztességesen nyúlnak hozzá és méltó remaster lesz belőle.
-
noPublicFG
senior tag
Az első részre valóban ráfért egy kis renoválás, de a többi grafikailag élvezetes! Most játszom a második részt, és szép, csak szuper kicsik a pályák benne.
plus ça change, plus c'est la même chose
-
törölt tag
Imádom az ilyen magas lóról történő leszólásokat... Tanuljon meg angolul és kész! Kiváncsi lennék mit szólna egy német, spanyol, olasz,,vagy francia vásárló, ha az anyanyelve nem lenne választható a játékban? Elárulom: botrány lenne. Ha képviselő lennék Brüsszelben, mindenképpen teritékre vetetném a kérdést: hogyan lehetséges az, hogy a magyar ( és még sok más országbeli) vásárló ugyanannyit fizet a játékért, mint például a fentebb felsorolt országok vásárlói, akik ugyanazért a pénzért szinkronizált változatot kapnak. Ez a kérdés nem arról szól, hogy a különböző országokban hányan élnek, hány játékot vásárolnak - ez jogi kérdés (is). A feliratozást kötelezővé kellene tenni minden EU nyelven! ( EU Parlamentben mindenki a saját országa nyelvén szólalhat fel. Ez példaértékű.) Remélem valamelyik magyar politikus meghallotta szavaimat. Az kevés, ha március 15-én kiteszi valaki a kokárdát aztán arra az évre le van rendezve a nemzeti öntudat...
-
Daelion
őstag
válasz #69523456 #32 üzenetére
Nem hiszem, hogy az volt a célja hogy leszólja.Inkább csak mellékes nem komoly szintű megjegyzés, azért van ott a ' '.
Viszont szerintem van benne igazság, ha már az eredeti részek óta játszik játékokat annyi idő alatt tényleg össze lehet kaparni egy alap szinten érthető angol tudást csak játékokból/netezésből ha kicsit és érdekli az embert.
Nekem is az angol tudásom minimum 80%-a ilyenekből van, csak középsuliban tanították 4 évet de már akkor is játszottam játékokat és könnyebben is ment miatta.
Manapság meg már konkrétan kerülök minden magyar szinkront/feliratot mert időnként borzalom amiket fordítanak. 'jó ok a South Park mehet magyarul mert az angol anyázás az béna '
-
Juhaszatti
addikt
Amerikai kiadó, amerikai játékfejlesztők játéka. Túl sok köze ehhez nincs az EU-nak. Ha az számítana hogy melyik piacon jelenik meg az adott játék, akkor Ugandában is verhetik az asztalt, sőt, minden olyan országban ahol a játék megjelenik. Ha meg lefordítják mondjuk 100 nyelvre, az lesz a probléma, hogy jóval nagyobb árat kell érte fizetned az eddigihez képest.
-
lmno
őstag
Xbox Game Passben benne lesz ez megjelenéskor?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
ALOT https://www.nexusmods.com/masseffect/mods/83
Csak tárhely kell hozzá.
-
addikt
Nem tudjátok véletlenül, a PC-s verzióból már abszolút nem lesz fizikai verzió DVD-n? Mert az eredeti trilógia ki van adva fizikai verzióban...
Hogy tisztázzuk, nincsenek PC játékaim fizikai verzióban eddig, de a napokban meglátogattam az egyik haverom és kezembe fogtam a GTA IV-et és a Battlefield 3-at és azóta erősen elgondolkodtam rajta, hogy a következő játékokat fizikai formában venném meg.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
aginor
veterán
Pedig van igazság abban amit írt. Mellesleg, szerepjátéknak nem alap angollal indulunk neki, mert úgysem fogsz belőle érteni semmit.
CPT.Pirk: ezt pont nem találtam meg.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Ryder62
őstag
válasz noPublicFG #31 üzenetére
A második részt most vettem elő újra és meglepett hogy milyen tű élesek a textúrák benne. Legalábbis a környezeti textúrák nagyon szépek és egy 11 éves játékról beszélünk.
Amúgy a ME2 is kap felvarrást:
ME2 Zaeed vs. Legendary Edition ZaeedEllenben a ME3 textúrái helyenként rondábbak voltak az elődjénél. Az Omega DLC extrém ocsmány volt. Érthető, konzolon bele kellett férnie a DLC-nek egy letöltési keretbe. Elég volt megnézni és összehasonlítani a ME2 és ME3 Omegáját.
Ha ezeket feljavítják már boldog leszek.
-
addikt
válasz #69523456 #42 üzenetére
Én teljesen megértelek, de szerintem PC-n ezen feleslegesen rugózni, mert egy moddal tuti bele lehet majd hegeszteni a magyart. Konzolon ez az így jártál kategória lenne, ott bizony szívás lenne a dolog.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
wjbhbdux
veterán
Nem lenne ésszerűbb a magyar nyelvet betiltani? Mennyivel egyszerűbb lenne az élet ha utaznék 60 kilométert és esetleg tudnék beszélni az ott lakókkal ,de nem tudunk mert mindketten valami random ország random nyelvét tanultuk az angol helyett.
A tanterv szerint 14 évesen már tudni kell angolul vagy németül annyira hogy megérts egy ilyen játékot. Ha meg nem akkor remek alkalom a tanulásra az angol feliratból az ismeretlen szavak fordítása!
/s
-
Zoli133
addikt
Nah, lehet őrültség volt, de berendeltem a legendary cache-t, egyszer élünk....
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Amazon Fire TV stick/box
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Chrome
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- OLED TV topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- 0 perces GameMAX Destroyer Tempered Glass WHITE házak számlával!
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- PlayStation 4 Slim 1TB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Eladó okosórák és néhány egyéb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest