2019. szeptember 22., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) mateddmeg


mateddmeg
(csendes tag)

Szerintem jobb ha ki se adják, inkább találjanak ki valami újat.... ;]

(#2) kapeti07


kapeti07
(senior tag)

Az első részt kérném ránc-felvarrva kiadni. Reload edition-ben.

(#3) Silent77


Silent77
(veterán)

15896582 DLC-re szétszedve. :U

Gearbest-Banggood kuponok: http://kinaikell.eu

(#4) Goatman


Goatman
(aktív tag)

Akkor most ennyi amit az M2-ből ki akartak hozni? Egy fél gengszterfilmnyi sztori, meg 2 Arcade ökörködés? Pfff..

[ Szerkesztve ]

92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman

(#5) Neoteric


Neoteric
(addikt)

Adják ki inkább a Mafia 2-t még egyszer minden eddigi és a jövőben kiadásra kerülő DLCkkel együtt, egybe, mint egy kerek egész játékot, eredeti áron.

PSN: ne0teric_sAN

(#6) Johnny Cage


Johnny Cage
(addikt)

most, hogy kijött mindkét DLC ugye mindenkinek világos, hogy ezek a mellékküldetések voltak, amit a program furcsa módon felvezetett és betanított a játékosnak (Joe bemutatja Bruski-t; Vito-t Derek-hez küldi az annya; Joe egy beszélgetésben emlékezteti Vito-t Derekre), aztán a játék teljesen elfelejti hogy léteznek. semmi további szerepük nem volt.

slusszpoén: a 2009-es GDC-n Vito-val demózott misszió, amikor fel kell gyújtani egy garázst varázslatos módon kikerült a végső programból. találjátok ki hova lett: igen, a Joe's Adventures DLC-ben benne van. egy 2 évvel a megjelenés előtt demózott küldetés miért kerül ki a játékból és miért kerül bele VÁLTOZATLAN ÁLLAPOTBAN egy DLC-be? érdekes, ugye? mondjátok, hogy ez csak összeesküvés elmélet és az utolsó 1 évet nem arra fordították a fejlesztők (= 2K producerei), hogy darabjaira szedjék a már kész állapotú játékot?... mert ugye az utolsó halasztásnál arra hivatkoztak, hogy még csiszolni kell rajta, a megjelent program végül drámaian megváltozott az 1 évvel előtte demózott és kiszivárogtatott információkhoz képest (nuku freeride, nuku mellékküldetések, 1 db befejezés stb.)...

[ Szerkesztve ]

(#7) Lauda válasza Johnny Cage (#6) üzenetére


Lauda
(félisten)

Hanyinger amit muvelnek. Szerintem ez a masodik resz komolyan megpecsetelte az osszes tobbit, ami esetleg majd jon kesobb.

(#8) Fortissimus


Fortissimus
(őstag)

ha hasonlora tervezik, mint a masodikat, akkor reszemrol felejtos...

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...

(#9) Johnny Cage válasza Lauda (#7) üzenetére


Johnny Cage
(addikt)

elfogadnám, hogy ezeket a küldetéseket okkal vágták ki, ha nem az lenne pont a játék legnagyobb baja, hogy félkésznek tűnik, hogy hiányzik belőle egy rakás dolog, amit beígértek és amiket már láttunk korai fejlesztői videókban...

(#10) Воланд


Воланд
(félisten)

Ha jobb lesz mint a második rész és nem szabdalják szét dlc-kre az egész játékot akkor jöhet.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#11) Scholes9


Scholes9
(nagyúr)

Lehet egyedül vagyok, de nekem bejött a 2. rész is. Az akciórészek, a hangulat és a grafika szerintem büntet. Tény, h lineáris a játék, illetve a mellékküldetéseket és a Free Ride módot kihagyták, de 2 ezer forintot nekem megért :U

[ Szerkesztve ]

(#12) Ryder62


Ryder62
(őstag)

Egy játékban nem csalódtam ennyire. Kocsikázás az egész, a játék oda-vissza ráncigál különböző pontok között hogy megnézhess egy 10 perces videót. A lövöldözős részek is kiborítottak, hogy akármilyen fegyverrel két lövéssel elintézel egy ellent. Na most, nem hiszem, hogy egy kis marok lőfegyver annyit sebezz mint egy thomson.

(#13) ladlac válasza Ryder62 (#12) üzenetére


ladlac
(tag)

Biztos más a sebzésük, de szerintem mindkettőből elég egy golyó a testbe, hogy csökkenjen a komfortérzet. Nincs is annál kiábrándítóbb a játékokban, mint amikor nem látszik meg az áldozaton, hogy akármilyen lőfegyverből golyó érte.

(#14) Fairplays válasza Scholes9 (#11) üzenetére


Fairplays
(aktív tag)

Nem vagy egyedûl, nekem is tetszett! Igen vannak hibài, de csomó apró pozitivuma is van, amiket tök termèszetesnek vesznek egyesek... Lehetett volna hosszabb, èlmènygazdagabb majd a 3-ba sikerül!

(#15) Daczy


Daczy
(aktív tag)

Előbb fejezzék be a 2őt...

(#16) Воланд válasza Daczy (#15) üzenetére


Воланд
(félisten)

Ott a pont! :DD

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#17) keldorpapa88 válasza Scholes9 (#11) üzenetére


keldorpapa88
(félisten)

A hangulata tényleg nagyon jó, csak annyira megnyirbálták a játékot, hogy összességében nekem csalódás volt, méghozzá jó nagy.:(

(#18) Sanyix válasza Ryder62 (#12) üzenetére


Sanyix
(őstag)

nemtudom miről beszélsz, de pont az volt a vicc benne, hogy néha egy tommygun sorozat után is felálltak... fejlövésből volt elég 1-2.

És nem egy tommygun nem erősebb mint egy normál pisztoly.

[ Szerkesztve ]

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#19) hunspirit válasza Ryder62 (#12) üzenetére


hunspirit
(csendes tag)

Hát pedig a thompson ugyanazt a lőszert használja mint a Colt 1911, szóval ugyanaz a sebzésük (maximum a thompsonnak a hosszabb csöve miatt a lőszer némileg gyorsabb lesz, de ez inkább a pontosságot befolyásolja, mint a sebzést).
Engem az borított ki, hogy egyszerre lehet nálad 4 gépfegyver, 4 puska, 6 pisztoly 4 gránát, molotov, a harci részek meg abból állnak, hogy megvárod amíg az ellenfél kidugja a fejét a fedezék mögül, azt heccsatt.
A lövöldözős részek szerintem rövidek, és igazából arra mentek ki, hogy olyan helyszíneken legyenek ezek a részek, ahol jól mutat az nv phys-x.

[ Szerkesztve ]

Long live the lord Jen-Hsun Huang!

(#20) julius666 válasza Johnny Cage (#6) üzenetére


julius666
(őstag)

+++1

Én már a megjelenéskor megmondtam, ez így bizony egy kiherélt szar. Ordított róla hogy nagyon lényeges, egyébként valóban már előtte demózott küldetések ki lettek nyirbálva belőle. Grafika, hangulat nagyon a helyén volt, de semmi több.

(#21) Tituka


Tituka
(senior tag)

én várom, bár egy két dolgot gyökeresen meg kell változtatni :K

Skizofrén vagyok, és én is...

(#22) zazahoho


zazahoho
(őstag)

nagyobb szabadságot a játékban ,iszonyú kötött a játékmenet a 2-ben ,és akkor jó lesz :K

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#23) sanadreas


sanadreas
(csendes tag)

igazából ez mind a pénzre megy már nem is aza lényeg ebben az egészben hogy a mafia 2 jó játék legyen ugyen nincs is befejezése és igy azt hiszik hogy az emberek meg fogják venni a dlcket amiknek semmi közük nincs az alaptörténethez de ez is csak egy hiresztelés minta gta de egyszer ugy is rájönnek hogy ez nem mehet igy tovább és egy rendesen kidolgozott játkot kell kiadni aminek tényleg van befejezése

(#24) feka007 válasza keldorpapa88 (#17) üzenetére


feka007
(nagyúr)

Én nem vártam előre túlságosan, így nekem összességében tetszett, bár nem hagyott bennem se mély nyomot, de a grafika, hangulat (főleg első harmadában) nagyon böntetett. De azért a GTA IV sokkal jobb volt

(#25) Ice!?


Ice!?
(őstag)

undorító.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.