Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Ehhez a játékhoz kell érzelmi intelligencia. Hogy átláss a "jajj de jón". Mint a Harry Potter története. Vannak ilyen alkotások. Aki igazán szeretett már nőt, az nem leszbiszimulátorozik. De ez a játék nem csak erről szól, ez csak egy szelete. Én azt mondom, az alapjáték nem csak kőkemény dráma, hanem már-már thriller is szerintem.
5#: "És amiket írsz, szerintem pont ezek miatt nem is való ez gyerekeknek, vagy túl fiataloknak."
Nagyon jól írod, egyetértek veled. Anno a Harry Potternél is csodálkoztam, hogy gyerekek is nézik. Minek? Az első rész még ok, de a többi? Kimondottan 18+ a történet és itt is.
-
janeszgol
félisten
Már várom a pénteket, akkor jelenik meg a dobozos verzió, illetve streamre is megveszem. (Ahogy az alapjátékot is.) A mobilkiadást viszont lehet hanyagolom. Eredeti áron tuti (1090ft per epizód), talán a feléért. Talán...
Az ncore-on lévő virágbolti Before nálam csak egyszer fagyott ki, ott is egy animáció utáni betöltésnél a vége felé. Érdemes azokat is eltenni.
Ez egy fantasztikus játék. Nem is baj, hogy nem ezekkel a szereplőkkel megy a folytatás, de erről írtam a játék fórumában is. Ez így kerek, így drámai, így isteni.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Érzelemdús és gyönyörű epizóddal búcsúzik a második Life is Strange játék, amelyben egy utolsó napot élhetünk át a két főszereplővel.
- Windows Insider Program
- Google Pixel topik
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fogyjunk le!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest