Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
deen04
tag
Sajnos 3 Miskolc-Pest-Miskolc út után nálam is befosott a GPS. Miskolcon bevittem a hivatalos LG szervízbe (InterGSM). Valakinek van valami tapasztalata ezzel a céggel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
TarrG
csendes újonc
Én a hivatalos budapesti szervizbe vittem kétszer egymás után, mert előszőr nem csinálták meg a gps-t. A második látogatás után jó lett, de pontatlan. Annyira pontatlan, hogy navigációra alkalmatlan. Azt megmondja, hogy nagyjából hol vagy, de olyan késés van benne, hogy befordulsz valahova, azt észre se veszi vagy fél percig. Meg hiába mész te egyenesen, ha van párhuzamosan egy másik út az út mellett, akkor időnként oda rakja a nyilat. Szóval én már belesz.rok. Nem tudom navigációra használni.
A hátlap összekarcolására készülj fel! És akkor örülj, hogy a kijelződ megússza. Persze majd ráírják az adatlapra, hogy karcos a hátlap. Szóval a beadás pillanatában írass alá velük egy papírt, hogy a telefon karcmentes!!!
-
atty_hor
tag
Sziasztok!
Android guru kerestetik :-)
Akku használatnál:
Android operációs rendszer 35-40%
Android rendszer 10-15%Mi a kettő között a különbség?
Hol tudom megnézni, milyen alkalmazásokat rejthet a 40%-os merítés?Köszi!
-
Bambuszpro
tag
Sziasztok!
Rajtam kívül próbálta már ezt a főzött ROM-ot a h420-as verzión? Nekem gyorsabb mint a gyári +sikerült xposedet és twrp-t is felraknom. Itt pedig az XDA-s link. Én eddig csak annyit bajt találtam benne ,hogy ez a dual Sim-es verzióra van ezért h422-őt ír ki a telefon adatoknál. Illetve nincs benne magyar csak angol.
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
TarrG
csendes újonc
válasz #46372352 #1103 üzenetére
Kipróbáltam. Tényleg jobb lett. Legalább is egy 2 km-es szakaszon teszteltem, ahol múltkor simán eltévedt a navigáció. Remélem, hosszabb távon is így marad. Ahogy nézem, pár naponta le kell tölteni vele a gps frissítést, hogy jól működjön, de annyit kibír az ember, ha utána jól működik a gps.
Köszi a tippet!
-
Irvine81
csendes tag
A gyári szoftver verziót vissza lehet valahogy tenni? A gps miatt. Mert a hard resettel nem állt vissza a gyári szoftver verzió
-
vp654321
csendes tag
Sziasztok!
Újdonsült tulaja lettem egy mediatek-es verziónak. A családban van egy 4G-s verzió is. A kamerával kapcsolatban szeretnék érdeklődni.
Azt vettem észre mind a két készüléknél, hogy az élőkép nagyon szép, de amikor elkészítem a fotókat 90%-ban bemozdulnak. A galériában visszanézve a képet, ott meg lehet nézni a kép tulajdonságaiban, hogy milyen paraméterekkel lőtte a fotót, és általában vaku használata mellett 1/25 vagy 1/30 záridővel készülnek a fotók. Ezzel a paraméterrel nincs ember aki kézből stabil képet tudna készíteni.
Mivel olvastam, itt a fórumban is, hogy elég szép képeket készít ez a készülék, így arra tudok most gondolni, hogy én fogtam ki két hibás darabot.
Megtennétek, hogy megnézitek,. a tietek milyen záridővel készít fotót, vagy hogy hogyan csináltak szép fotókat?Köszönöm a segítséget!
-
kzsolt86
csendes tag
válasz vp654321 #1115 üzenetére
Szia,
Nekem is LTE verzió van. A beltéri képek általában 1/20-1/30 körül mozognak, ami szerintem rendben is van. Ilyen záridő mellett, ha kicsit is próbálod stabilan tartani a készüléket, akkor már nem szabadna a képeknek bemozdulni.
A nem vakuval/kültéren készült képek rendben vannak?
Nem lehet, hogy csak annyi a probléma, hogy a valós exponálás kicsit később történik meg, mint gondolod és akkor már elmozdítod a gépet? -
vp654321
csendes tag
válasz kzsolt86 #1117 üzenetére
A kültéri rendben van, ott elmegy 1/1000-ig is. Akkor természetesen nem mozdul be. Használok DSLR gépet, azzal sem lehet kézből 1/30-as záridővel jó képet csinálni.
Akkor ezek szerint nem a készülékeimmel van hiba.Ha inkább az ISO-t emelné és nem a "záridőt" csökkentené, akkor is jobbak lennének a beltéri fotók.
ehhez a sebességhez állvány kellene
-
kzsolt86
csendes tag
válasz vp654321 #1118 üzenetére
A DSLR-t mondjuk direkt nem akartam példának hozni, mert ott nyílván van optikai stabilizátor is, ami javít a dolgon. Viszont én a DSLR-el simán 1/3-1/5-ös záridős képeket is szoktam kézből lőni és nem mozdulnak be, vagy csak nagyon ritkán.
Én úgy gondolom továbbra is, hogy 1/20-nál stabilizátor nélkül sem szabadna bemozdulnia a képeknek. -
TheVeracLord
csendes tag
válasz TheVeracLord #914 üzenetére
Üdv,
Nem tudom, hogy volt-e már, de érdekes dologra akadtam az XDA Developers-nek a kicsiny készülékünkkel foglalkozó alfórumának egyik altopikjában nem régen...Szóval az LG forráskódokkal foglalkozó weboldalán feltűnt egy érdekes információ morzsa, mely erősen abba az irányba mutat, hogy lassacskán valóban meg fog érkezni kis készülékünkre a Mályvacukor (mind az LTE-s és a 3g-s változatnál is)...
További szép napot! c:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TheVeracLord #1120 üzenetére
Remélem a hálózatfüggő telefonok is hamar megkapják az update-et!
-
Pityesz78
tag
Nekem a videokkal van gondom, mégpedig, h amikor le akarom játszani a felvételt a telón az mindíg leveszi a képernyő fényerejét a lejátszás idejére. Továbbá a pc-re téve akadozik a lejátszás.
A GPS minden erőfeszítésem ellenére sem működik
Az ébresztő valamiért nem játsza végig a beállított számot, pedig régebben lenyomta majd ismételte amíg le nem nyomtam. Ez is elég kellemetlen!
-
atty_hor
tag
Hamár a problémáknál tartunk :-)
Nekem a bluetooth használat során nagyon gyorsan merül az akksi, az "android OS" 30-40%-on eszi az akksit, a futó alkalmazásoknál a bluetooth 10 része fut (Mi band 1s van kapcsolódva, fitness karperec, értesítésre rezeg, és néha pulzust mér).
Ez elfogadható, hogy ennyivel megnő a fogyasztás? -
kzsolt86
csendes tag
válasz atty_hor #1124 üzenetére
Nálam is pontosan ugyanez volt a jelenség.
Fél évvel ezelőtt próbálkoztam szintén egy MiBand megvásárlásával, de sajnos nekem is nagyon gyorsan lemerült a teló, mikor csatlakoztatva volt.
Biztosan nem lenne szabad ennyit fogyasztania, ezért én inkább vissza is vittem a miband-om és visszakaptam a pénzt, mert ez így sajnos használhatatlan volt.
Hogy a karperec, vagy a telefon hibája-e a dolog azt nem tudom. Mivel nem láttam a miband-os fórumokban, hogy mások ilyen problémára panaszkodnának, ezért inkább a telefonra gyanakszok. Más bluetooth eszközzel nem használtam még a telefont, úgyhogy nem tudom, hogy mindig jelentkezik-e a probléma. -
szami777
addikt
Én majd 1 éve bluetooth fülest használok hozzá, nem meríti annyira, a mobilnet sokkal durvábban megviseli az aksit. De az üzemidővel nem vagyok kicsit sem megelégedve, főleg azért, mert össze-vissza merül, teljesen kiszámíthatatlan, egyszer jól bírja, egyszer meg 10p 10%.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
olivera88
veterán
válasz TheVeracLord #1120 üzenetére
Tudtam én h lesz. Szeretettel várjuk. Remélem mihamarabb megjön.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Bambuszpro
tag
Én egy jbl clip hangszóróval használom elég gyakran de nem szívja annyira az akkut. Az valahogy jobban zavar, hogy a GPS az hol működik hol nem. Illetve az is elég gázos hogy 20%-tól merül mint a Titanic. (h420)
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
johnson2
csendes tag
Mikor lesz az android 6.0 frissítés?
-
olivera88
veterán
válasz tamas.nemeth #1131 üzenetére
Bejön? Neked ez van fent?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Egy full dobozos, 1 napos Telenoros Spirit szerintetek mennyit érhet, mennyiért menne el?Köszi előre is!
*Hajrá Loki!* i15+
-
atty_hor
tag
Már két lengyel szolgáltató is kiadta a 6.0-át. Telenortól érdeklődtem, továbbították a kérdést az illetékeseknek, de eddig nem jött válasz.
Lehet hogy kicsit türelmetlen vagyok?[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
Érdemes egy ilyenre beruházni? 22K Telenorosan, 1 év maradék garival, kopottas hátlappal...
-
szami777
addikt
A hátlap állatira karcolódik, tehát azt szinte lehetetlen megelőzni, nekem 3 nap alatt karcos lett.
A használt piacon nem vagyok annyira otthon, nem tudom, milyen alternatívák vannak. talán az idol 3 4.7, az ami hasonlóan kompakt készülék, pár ezressel drágább használtan is, viszont jobb telefon, majdnem minden szempontból. Vagy az alcatel idol 2s is szóba jöhet, az ez az ár, specben kb ugyanez, viszont ott nagyon fluid a rendszer, volt az is a családba, nem rossz teló.
De a spirit se rossz telefon azért, a rendszersebesség a legnagyobb problémám vele.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
atosan
veterán
válasz atty_hor #1141 üzenetére
Nekem G3 van, több romot is tettem fel KDZ-vel, de volt F60-asom is, szintén KDZ-vel frissítettem a telefont, volt rajta lengyel, svájci, osztrák, cseh stb. Inkább ez alapján csináld, ha nekiállsz, én is így tettem még mikor nem G3-am volt. Természetesen a drivereket stb, mind a saját tipushoz kell letölteni.
[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
atty_hor
tag
Még pár kérdés:
- A lengyel romban is van magyar nyelv?
- Ha esetleg nem tetszik, akkor tudom downgradelni a jelenlegi verzióra?
- Ha egyszer kdz-vel upgradeltem, akkor utána már nem megy az OTA-s frissítés?Előre is kösz!
-
atosan
veterán
válasz atty_hor #1143 üzenetére
Van benne magyar nyelv.
Elvileg tudod, Lg pc suitban van olyan, hogy hibajavítás, arra rákattintva visszateszi a gyári romot, vagy Kdz-vel. Azért elvileg, mert G3-nál nem enged visszalépni 5-ös droidra, csak ha teszek fel custom romot utána engedi a kdz a lollit. Spiritnél nem tudom. Esetleg keress egy lengyel fórumot, a google meg fordítt, hátha vannak már tapasztalatok.Maine coon
-
atty_hor
tag
A lengyel ROM-ot telepítettem, az XDA-s leírás alapján.
Minden egyszerűen ment, de:
- minden indításkor az alábbi hibaüzenetet kapom:
Warning!
Current version is not available for user. Can't find matched cust for NT-code mcc/mnc[FFFFFF], subset[11]- magyar nyel nem volt benne, ezt szintén XDA-s fórum alapján sikerült megcsináknom - ADB Change Language app segítségével
- és a legnagyobb szívfájdalmam: nem tudom az SD kártyám Internal Storage-ként formázni!
Tud valaki segíteni?
Előre is kösz!
A rendszer egyébként gyorsnak és stabilnak tűnik pár óra használat után.
-
atty_hor
tag
Közben megoldottam az sd kártyás problémát:
Így kell megcsinálni. -
atty_hor
tag
Vagy 10-szer próbálkoztam, és utána mindig gyorsan újraindítottam a telefont. Mindig visszaállt angolra.
Egyszer valamit tovább böngésztem a notebookon, nem indítottam újra a telót, és közben magyar lett, minden újraindítás nélkül.Mind a két utasítást beírod?
Én a végén azt tettem mindig, és a végén a telefonon kiválasztottam a nyelvet is az appban.
Azt hiszem a hu -st választottam a parancssorban és a programban is.Neked is hibaüzenettel indul?
-
Moki2
aktív tag
válasz atty_hor #1149 üzenetére
Nekem is hibaüzenettel indul de az első beszerezhető 5.0.1 -es rom is ilyen volt ,majd lesz újabb akkor megszűnik ez a gond.Közben rájöttem a lelkivilágára,most már tud magyarul .Telefonon engedélyez usb debuging feltelepít ADB Change Language,számítógépre feltesz közben android sdk,telefonon progi elindít számítógépen előhoz parancssor rendszergazdai módban,ott elnavigál C:\Users\felhasználód\AppData\Local\Android\sdk\platform-tools és ott lefuttat : adb shell pm grant net.sanapeli.adbchangelanguage android.permission.CHANGE_CONFIGURATION
ekkor a telefonon jóváhagyod hogy ez a számítógép hozzáférjen és újra lefuttatod a parancsot majd jöhet a következő : adb shell am start -n net.sanapeli.adbchangelanguage/.AdbChangeLanguage -e language hu
és tud magyarul a teló .
Köszi a tippet , így azért gyorsabb volt hogy volt egy programnevem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest