Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wocsok
tag
Nekem az a problémám, hogy az Lg F6 telómmal az elkészített videókat simán egy gombnyomásra toltam ki a TVre, ezen viszont nincs ez a lehetőség. Valakinek erre ötlet
-
blakey
titán
válasz cidalain #298 üzenetére
Tudtommal igen, a Redmim simán csatlakozott a Samu Blu-ray lejátszóra ill. a Panasonic tv-re és lejátszóra is, útóbbi 2nél Miracast a neve. Telón is csak képernyőtükrőzés volt.
(#300) Darkcomet
Fájlmegosztásra használj ES File Explorert, Solid Explorert, én az utóbbit használom, FTP-t beállítom és lehet oda-vissza másolgatni.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
deen04
tag
válasz Csakapuli #267 üzenetére
Sikerült már megoldani a wifi kérdést? Most nézem xda-n, hogy vissza lehet térni előző romra. Innen le tudod tölteni előző romot. Itt pedig le van írva hogy tudod rátölteni. Felhívnám a figyelmedet, hogy nem próbáltam ki a dolgot szóval ha tönkre teszed a telefont én mosom kezeimet. Azért ha jutsz vele valamire kérlek majd tájékoztass minket.
-
blakey
titán
Ha csak videókat, képeket, zenéket akarsz megosztani akkor ott az All Connect app, teljesen jól működik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Csakapuli
csendes tag
Sziasztok!
A Wifi csatlakozási problémámra úgy hiszem, a MAC cím megváltoztatása lenne a megoldás, a frissítés vissza állítása amúgy is nagyon macerás lenne.
Viszont itt is akadályokba ütköztem Kipróbáltam több app-ot eredménytelenül, még a Root Explorer-el is próbálkoztam, de nem találtam azt a mappát, ami a MAC címet tartalmazza. Nem tudom, hogy ez az 5.0.1, vagy az LG rafinált programozói miatt van e?
Hálás lennék ha lenne valakinek valami jó ötlete.Előre is köszi
-
eje
csendes tag
Sziasztok!
A tulajdonosokhoz lenne egy kérdésem: ma vettem a feleségmnek egy ilyen telót, és megöbbentem, hogy milyen rossz a fotók minősége (G3 után). Nyilván nem számítottam ugyanolyan minőségre, de 2015-ben ez botrány.. Ráadásul ha elkészítem a képet, az utána behívott előnézeti kép olyan mintha 360x220-as felbontás lenne... ha kilépek a főmenübe, és onnan vissza a galériába, akor már jobb a helyzet, de a még az előző 3 éves Samsung nexus-át se éri el... valaki találkozott már ilyennel? Bocsánat ha volt már ilyen kérdés
-
blakey
titán
Szerintem nem botrányos a képminősége, bár ugye tudni kell a viszonyítási alapot, de bőven vállalható kategória. Ha valóban olyan rossznak látod a képeket, akkor tegyél fel egy-két képet ill. lehet, hogy a készülékkel van a gond.
-
blakey
titán
Löttem gyorsba egy képet.
-
Csakapuli
csendes tag
válasz cidalain #312 üzenetére
Nem vitatkozni akarok de ezt találtam a kérdés feszegetése közben:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1878506 Ezek szerint valahogy még is csak lehet.
A gond az, hogy a leírt mappákat nem találom Root Explorerrel sem a telonkon
[ Szerkesztve ]
Előre is köszi
-
Csakapuli
csendes tag
Nem biztos, hogy kitiltott.
A cégnek több állandóan működő Wifi Routerje is van, és csak egyikkel van gond, persze azzal, amit legjobban lát a telóm . A V10f-re frissítés óta van ez a gond, csak kiakartam zárni ezt a lehetőséget.De igen huncutkodtam, a kódok megszerzésével ezért a rendszergazda megkérdezése nem opció
[ Szerkesztve ]
Előre is köszi
-
cidalain
veterán
válasz Csakapuli #318 üzenetére
Ha jol veszem le, az androidnak van egy sw retege a hw folott, ahol tarolja az eredetileg a chipbe egetett mac cimet. Az adott modszer csak ezt valtoztatja meg, a chipben fizikailaig megmarad az eredeti. Csak kifele ezt a masik atirtat mutatja.
Szoval igazabol ez csak egy szoftveres ugyeskedes, az eredeti mac cim sosem valtozik meg. (Igy pl a keszulek mindig azonosithato maradhat pl)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
blakey
titán
Szerintem le lett tíltva, ha az összes többi routernél nincs gond.
-
Csakapuli
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm, a gondolat ébresztő hozzászólásokat, A Wifi problémám megoldódott
A Router ujra indítása után már felengedett, (ne kérdezzétek, ezt hogyan csináltam, nem vagyok rá büszke )
A lényeg az, hogy nem a telóval, és nem is a frissítés volt a gond.Előre is köszi
-
moha77
csendes tag
válasz Csakapuli #325 üzenetére
Nekem meg pont most kezdett el vacakolni a wifi.
A legjobb, hogy még nem is frissítettem a szoftvert. Otthoni router (nem hardveres, hanem egy PC Linuxon). Telefon restart nem segít, rouerben DHCP kliens lista törlése nem segít, router funkciók újraindítása nem segít. Még a kiadható IP címek számát is növeltem, semmi. A telefon 2 mp-re felkapcsolódik a wifire, megkapja az IP címet, aztán rögtön le is szakad, router közvetlen közelében is. Többi wifi eszköz gond nélkül működik.
Holnap megnézem, hogy a céges wifire hajlandó-e felcsatlakozni. Ha arra sem, akkor viszem gariztatni. -
blakey
titán
A routernél próbálkozz, a teló resetelése valószínűleg nem fog segíteni. Ha otthon nem használsz fix IP-ket akkor itt az ideje, azért dobja a netet, mert elképzelhető, hogy IP ütközés van, egy router újtóraindítás is segíthet, én nem a telefonban keresném a hibát, hiszen ő nem tárol semmit, azt csinálja amit kiosztanak neki.
-
deen04
tag
Ha máshol megy akkor én se resetelném a telót. Írtad, hogy szgéppel "váltod ki" a rútert. Írnál róla pár szót? Wifi stickkel oldod meg vagy van egy AP kötve a gépre? (Amúgy a fő hiba az szokott lenni statikus ip-nél, hogy a DNS nem jól van beállítva így nem tudja feloldani a címeket. Esetleg próbáld ki azt, hogy megpingeled szgépről pl a google.hu-t az kiírja az ip címet és te ezt az ip-t írod be a telóba a böngésződbe. Ha bejön a google.hu akkor van net csak a dns nem ok.)
[ Szerkesztve ]
-
tag
Van valakinek tapasztalata az ebay-es Nillkin féle "okos" tokkal? Nálam nem csukódik le rendesen, kb fél centiméternyire nyitva marad.
Másnak is ilyen vagy csak kifogtam egy hibásat?Egyébként az "okossága" működik.
-
-
Bucy
aktív tag
GPS hiba másnak nem jött elő frissítés után?
Félek ez készülék hiba lesz, hard reset után sem javult meg.
Szerviz mennyi időt ül a telefonon, ha beadom vizsgálatra? -
deen04
tag
Nálam OK a GPS. (Most is gyorsan kipróbáltam.) Amúgy a holdak számai megjelennek az ablak alján? (GPS test) In View mit ír? Mert először egy adatbázisból szedi ki, hogy nagyjából melyik holdak elérhetőek a te pozíciódban. Ha ezt nem látja akkor tutti van szoftveres a gond (is). Ha ezeket látja, de jelszint nincs a holdak mellett (felett) akkor gyanús a hw gond (akár antenna, csipp stb...)
Esetleg próbáld ki ezt: 277634#*# majd GPS-en belül nézz szét. Esetleg összehasonlíthatjuk a beállításainkat hátha ott történt valami elállítódás... sose lehet tudni...
[ Szerkesztve ]
-
Rosep
senior tag
Ezeken a telókon lehet cserélni a felső keretet? (Kijelző nélkül)
-
Bucy
aktív tag
Megjelennek a holdak, szoktam csinálni agps frissítést is, hogy töltse le a hold pozíciókat, de nem segít, jelzi a holdakat, de csak néha 1-2 éri el a piros jelszint küszöböt GPS Test-ben, nagyon ritkán tud pozíciót fogni alacsony pontossággal. Mindezt nyílt teraszon, ahol eddig azonnal volt 5-6 hold.
Milyen beállításokra gondolsz? -
Bucsek
tag
sziasztok, meséljetek kicsit, ti hogyan használjátok a telótokat? Mit kapcsoltok be, meg ki?
Igazából azt szeretném elérni, hogy naprakész legyek emailekkel kapcsolatban, valamint időjárás is magától frissüljön, viszont kímélném az akksit, meg az internetet ne 1 nap alatt nullázzam le.
Sync nektek be van kapcsolva? helymeghatározás?
Még egy kérdés, valamikor baromi nehezen tölt a telefon, igazából csak melegben, ez "normális"?
Mit ajánlotok ilyen szükséges appokat, hogy használhatóbb legyen a teló, minden szempontból, gördülékeny legyen.Azt is észrevettem, hogy felforrósodik néha, mondjuk amilyen meleg volt mostanában nem csodálkozom, de nagyon hamar lemerül.
Szóval, ti hogy is...?
Bucsek közlegény északi futár jelentkezik, uram!
-
deen04
tag
Nálam minden be van kapcsolva (wifi, mobilnet, gps, stb). Igaz a netet éjszakára kilövöm, de azt is csak azért, mert biztos, hogy éjszaka talál meg valami reklámlevél. Szinkronizálni mindent szinkronizálok.
Lassú töltés még nem tapasztaltam. 3 óra alatt tölt fel átlagba. (mondjuk ez lassú, de nem vészes)
Fura ez a "felforrósodás" dolog. Még egyszer se tapasztaltam. Igaz nem is játszok vele órákon keresztül vagy ilyesmi. Viszont navigációt szoktam használni, netezek vele, videókat nézegetek, de egyszer se ért el olyan hőmérsékletet, hogy azt mondanám, hogy felmelegedett.[ Szerkesztve ]
-
Brolin
újonc
Helló! Pár hónapos telefonnál most tudatosult bennem, hogy nem működik a GPS, és soha nem is működött. Amit eddig használt, az a Google helymeghatározója volt. Van a GPS-nek valami bekapcsolási módja?
-
hlacett
csendes tag
Üdv.
Sajnos a Gps nekem is pontatlan, és lassú lett. Kezdetben hozzta az elvárt szintet. Látja a műholdakat rögtön, de pozíciót szerezni csak lassan tud. 4 éves huawei g300, sim kártya és glonass támogatás nélkül lealázza.
Remélem lesz rá megoldás, mert ezen kívül elégedett vagyok a telefonnal. -
robiii
tag
Sajnálattal látom, hogy viszonylag inaktív a fórum...
...Viszont örömmel jelentem be, hogy megszereztem ma a készüléket. Eddig teljesen pozitív a véleményem, hozza a szintet, amit elvártam. Nagyon tetszik.
Egy apróság lenne viszont. Nagyjából 1 órás nyomogatás után, (első Lollipop frissítés, beállítások, letöltések, stb.) után kiírta a rendszer, hogy melegedik a telefon. A fényerőt le is vette automatán 82%-ra. Különösebb probléma nem volt, mindent csinált egyébként tovább. Később 2-3 percre letettem a telefont és már el is múlt a panasza, ismét 100%-os fényerőn ment, és nem panaszkodott, hogy melege van.
A kérdésem az lenne, hogy mennyire sűrű ez a jelenség? Pl játékok, videózás közben, stb?
Kollégám telefonja is panaszkodott múltkor a nagy melegben, szóval nem lepett meg, hogy a Spirit is kiírta nyüstölés közben, de gondoltam mégis csak megérdeklődöm a témát.iPhone 14 Pro Max, iOS 16.4.1
-
istvan47
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segiteni?
ma reggel keresem az FM rádiot és nem találom sehol az alkalmazást!
létezik.hogy eltünik?( ͡° ͜ʖ ͡°) Iphone 13. つ ◕_◕ ༽つ
-
blakey
titán
válasz istvan47 #348 üzenetére
Menj be a frissítések app-ba és nézd meg, hogy miként jelöli, ha nincs letpltve akkor letöltheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest