Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkcomet
tag
Mindenre van alternatíva. Chrome helyett Opera, CM Browser, Opera Mini. G+ neki nem kell, Facebook, az is a Facebook Lite alkalmazással. Hangouts szintén nem játszik, helyette WhatsApp. Drive helyett Mega. Google Play Music helyett Deezer. Gmail app helyett K-9 Mail.
Nálam még a Google Play Services is le van tiltva. Ezért youtube app helyett Viral Player használok, Maps és Google navigáció helyett meg fizetős offline cuccott.
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Szép, szép, és értem én, hogy középkategória,de nagyon divat mostanában a szaggatás mindenhol...
Samsung Galaxy S23+
-
ctvagyok
őstag
Szerintem az LG U megint a fő ok, mint a g3-nál. Megy ez nekik. De az ára egész jó. Jó, hogy ebben az árkategóriában is terjed a 720p. Az meg külön öröm, hogy nem rossz a fényképező és nem 5" hanem 4,7".
Na meg az üzemidő sem rossz. ( lehet azért laggol ennyire mert vissza van van fogva egy picit?) -
Devas
őstag
Akkor tisztázd azt is légyszíves, hogy pl a Real Racing 3 SD-re történő áthelyezése után mennyi hely szabadul fel a belső tárhelyből.
Gyanítom, hogy nem 872 MB (hanem ennek tizedére tippelek).Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
Ezek a kiírások nem mindig működnek hitelesen. Igazából a belső szabad tárhely mennyisége érdekelne áthelyezés előtt és áthelyezés után.
Persze én örülnék annak, ha tényleg úgy lenne, ahogy írtad!
Sajnos a Moto E annak idején kb a 10-edét szabadította csak fel a belső tárhelyen az alkalmazások többségének. Ettől függetlenül baromságokat írt ki, mintha áthelyezte volna az egészet.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Chevalier
tag
Kár azért az 1Gb ramért. Az LG nem érzi a bugit ebben az ársávban
einhorn az finkle
-
Sebhelyes
senior tag
Napfényben nem látható képernyő, 1GB RAM, akadozó rendszer – ez egy rakás bélsár.
-
törölt tag
Ez a teszt egyenesen röhej, nem tudom mi van veletek mostanában, de sejteni sejtem, gondolom ebből éltek, de azért mégis. Én egy hete használom ezt a telefont és teljesen más véleményen vagyok vele, mint ti. Ráadásul azt a szutyok Huaweit ajánljátok inkább, amit 3x-i csere után visszavittem és követeltem a pénzemet mert szinte használhatatlan a telefon, ha erre azt írjátok, hogy laggol akkor az mi? Ennél még nem tűntek el az alkalmazásikonok 30mp-re, mint a Huaweinél... Erre cseréltem le, és ez egy sokkal jobb telefon, megbízhatóbb, stabilabb, mint az. Az meg egyenesen szürreális, hogy komolyan képesek vagytok rangsorolni jóval magasabb árcédulájú telefonnal, az meg ne legyen már mérvadó, hogy az Asphalt szaggat. Ez egy ordas nagy szubjektív cikk és nem releváns dolgokat takar.
-
törölt tag
válasz voyager4.4 #65 üzenetére
A személyes tapasztalat és a fiktív állítások között óriási differencia van. Mint ahogyan a trollkodás/haterkedés és a releváns véleménynyilvánítás között is. Csók.
-
Csapoati
nagyúr
válasz #95462144 #66 üzenetére
A tesztelőnek nem személyes tapasztalata van? Ráadásul neki nem kell saját magának bizonyítania, hogy jót vett (lásd: önigazolás, racionalizálás).
szerk.: Elnézést, szerkeszteni akartam, mellément.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
Nem érdekelne, hogy mit írnak róla, egyszer már megszívtam egy általuk ajánlottnak vélt telefonnal, de rendesen. Persze minden bizonnyal vannak személyes tapasztalatok, de itt sosem szabad megfeledkezni a gyártói, vagy a szolgáltatói támogatásról, ebből élnek ahogyan írtam is. Csak azon akadtam ki, hogy nekem volt mind a kettő és a rosszabb az ajánlott... Nem véletlenül van a t-nél is az eladóknak Huawei verseny meghirdetve és nem véletlenül viszik vissza minden másodikat, ami az LG-re nem jellemző. De ezennel nem érdekel, döntse el mindenki, hogy mit szeretne.
-
Csapoati
nagyúr
válasz #95462144 #69 üzenetére
1 darabból nem igazán lehet leszűrni minőségi statisztikákat. Nekem volt már olyan telefonom, aminek sok típushibája volt, nálam mégis hibátlanul ment.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
anorche1
őstag
Vajon megérné erre lecserélni a lumia 820-amat?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
ZeRTaX
csendes tag
Nekem ma reggel érkezett meg:
Az appokat át lehet tenni rendesen az SD-re (marad némi maradvány de nem sok). Az itt írt szabad felhasználású terület mérete meg badarság!
Sajnos elfelejtettem megnézni a szűz rendszeren mennyi hely volt, de automatikusan átszinkronizált pár dolgot a telóm egyből, frissítette a már rajta lévőket majd leszedtem rá pár játékot és 2,74 giga szabad helyem van.
Alkalmazások 840 megát foglalnak a telefonon jelenleg. Emellett a gyári alkalmazások egy része törölhető.A telefon első bekapcsolás után hosszabb ideig valóban akadozott (kezdtem is megijedni) aztán letiltottam 1-2 felesleges dolgot (pl időjárás) és azóta egyetlen kisebb laggal sem találkoztam.
A játékoknál valóban voltak megakadások, de miután kiiktattam a feleslegesen futó dolgokat ez is megszűnt.Ezáltal a két "hibát" amely igazából csak 1 mert a tárhellyel nincs gond megszüntettem.
Azzal meg ne jöjjön nekem senki hogy önigazolás, mert ha szar lenne 14 napon belül visszaküldhetem és ha megint szaggatni kezdene küldeném is.
-
Devas
őstag
válasz #95462144 #63 üzenetére
Nem volt semmi hater szándék a kérdésemben, csak kiváncsi voltam tényleg működik-e ahogy kell.
De nekem bizonyíték kell nem igéret.Tehát ha volnál szíves feltelepíteni a Real Racing 3-at a BELSŐ TÁRHELYRE, majd SCREENSHOT-ot mutatni a SZABAD BELSŐ TÁRHELY-ről,
majd ezt követően áthelyezni csakis a Real Racing 3-at az SD KÁRTYÁRA, és ismételtem mutatni egy SCREENSHOT-ot a SZABAD BELSŐ TÁRHELY-ről, akkor a szememben egy isten volnál!Sajnos engem nem győz meg ki mit mond, látni akarom a saját szememmel. Az előző hozzászólásomban meg is indokoltam, hogy miért. Köszi!
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
inbox5100
csendes tag
Múlt szerda óta használom, Alcatel One Touch Idol Mini--ről váltottam. Nem szebb, de jobb. A belső tárhely tényleg kevés, de legalább nincs telepakolva felesleges alkalmazásokkal. Engem zavar, hogy asztalra téve billeg, ha nyomkodom, bár ez nem a telefon hibája. Quick Circle tokot jövő hétre ígért a Telenor. Akadások előfordulnak, de elviselhető, akksi egy napot bír. Kamera jó, kijelző szép, én nem bántam meg a cserét. Bízom benne, hogy egy szoftverfrissítés majd megoldja a kisebb gondokat, a tárhely meg adott, ennyi... 😄
-
atosan
veterán
Várom a tapasztalatokat, ez van kiszemelve, ha minden összejön. Laggolásra F60 ttapasztalatok (most azom van, azt örökölné a párom): az még KK-val jött ki, februárban kapta meg az 5.0.1-es frissítést, azzal picit lassúbb lett, de a cseh fórumok tapasztalatai alapján egy gyári beállítások visszaállítása után minden rendben, és valóban. (személy szerint KDZ-vel raktam fel, mindent legyalulva, és még így is javítja a visszaállítás a rendszert) Csak egy tipp, kibontás után, telefonba bejelentkezés után megér egy próbát a visszaállítás, már ha valóban szaggat.
[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
Takanaka
csendes tag
Azért ez érdekes hétköznapi telefon nyomkodók rögtön kiszúrják a telefonok hiányosságait .
Az a mérnök fejlesztő aki ezt megtervezi és legyártja , az nem végez a telókon egy erőpróbát olyat mint amilyet ti végeztek ??
Mert akkor még a sorozat gyártás előtt kiderülne szaggat , aksi nem sokat bír kevés a memó és így tovább .
És akkor lenne még ideje korrigálni . vagy akkor nem 70 rugó lenne ha nem 170 .
De ugyan ez a vélemény ott van sok helyen a " csúcs " kategóriás telefonok tesztjén is
Nem hiszem el ezt egy mérnök ne vegye észre !!!!![ Szerkesztve ]
-
kondibagi
csendes tag
Sziasztok! G3S es a Spirit között gondolkozom. Melyik jobb ártól függetlenül? A rendszersebesség érdekelne leginkább, illetve a kamerák közti különbség. A MA tesztek mind2t lehúzták kicsit szerintem.
-
törölt tag
Másik topicba leírtam a tapasztalatokat, bemásolom ide is.
Nos, egy hét használat után leírom a tapasztalataimat a telefonról, hogy ne legyen haterkedés.
- A telefon hiába 4,7 colos, még így is neccesen használható egy kézzel.
- Gorilla 3-as üveg van a telefonban...
- Az összerakás és az ergonómia nagyon jó és minőségi, viszont kicsit könnyű a telefon.
- A kijelző színei nagyon jók, a fényerő is optimális, igaz napsütésben egy kicsit nehézkes kiolvasni a dolgokat, de elfogadható, láttam már rosszabbat is, sőt...
A felbontás és a betekintési szöggel sincs gond, ennek az új technológiának köszönhetően pedig, tényleg nagyon jó az érzékenysége.
- A hátlapi gombok szerintem jók és masszívak, nincs velük gond.
- A hátlap egy kicsit csúszós, de belefér, mert ezt a telefont (én legalábbis) mindig úgy használom, hogy a kisujjammal tartom alul, így nem eshet ki a kezemből.
- Az oprendszer nálam gördülékeny és zökkenőmentes, ráadásul úgy, hogy jelenleg 60 alkalmazás van a telefonon.
- Az UI akkor laggol, ha őrült módjára telepítünk, böngészünk meg futtatunk a háttérben egy csomó alkalmazást, egyébként meg folyamatos.
- Az alkalmazások áttelepíthetőek az sd kártyára, itt némely nagyokos kijelentette, hogy nem lehet, pedig DE!
- Az LG támogatás pedig nagyon jó, durva szinten lehet moddolni a telefont, akár a témát, de még a betűtípust és rengeteg mindent is lehet módosítani.
- Nekem ez az UI is bejön, minden telepített alkalmazásikon is kicserélhető és rengeteg beállítási lehetőség van.
- Hanghívás jó, nincs vele gond.
- A hangszóró tisztán, hangosan és szépen szól.
- A kamera ahhoz képest, hogy 8 mp-es egészen szép képeket lő, viszont sötétben már eléggé zajosak a képek.
- Akkumlátor teljesítménye elfogadható 1,5-2 napot kibír.
- Ramhasználat: rengeteg futó alkalmazás ellenére sem tudtam még 300mb alá vinni, tehát az is jó.
Összefoglalva én ajánlom a telefont, igaz én nem játszom vele, inkább irodai funkciókat használok, de számomra tökéletes választás volt, mindenkinek csak ajánlani tudom, a forgalomban jelenleg ez best buy. -
Bözsi néni
csendes tag
jónapoot!
Spirit vagy samsung galaxy ace 4? -
wocsok
tag
Én csak egyet nem értek, a tárhely a legnagyobb probléma a teszten, ami miatt még tetszett plecsnit sem kapott. "A belső tárhely mérete 8 GB, nyilván ebből a rendszer és az előretelepített programok is lefoglalnak egy nagyobb szeletet, így körülbelül 3,76 GB marad szabad az első bekapcsolás után." ez pedig egy idézet az ajánlott Huawei G620S tesztből. Első indítás ugyanennyi a tárhely az LG-ben is, akkor most mi van
-
Švejk
őstag
Kicsit mintha elkanyarodtak volna a valóságtól mobilarenás barátaink, több felhasználó is jelezte hogy tudja mozgatni az alkalmazásokat és a lassulgatás sem áll fenn. Nem tudom mit csináltak, milyen hibás darabot fogtak ki de szerintem bőven ajánlható telefonnak tűnik. 45-ért pláne.
Bözsi néééniiiii! Jónapoooooot! Meghoztam a kakast!
Szerintem feltétlen próbáld ki mindkettőt de a Spirit több szempontból is komolyabb cuccnak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
ZeRTaX
csendes tag
válasz Bözsi néni #83 üzenetére
Ez egyénfüggő, de szerintem a Spirit jobb!
Kijelzője és a kinézete magasan veri szerintem az Ace 4-et. Emellett a Spirit kamerája jobb és az Ace 4-ből kihagyták a közelségérzékelőt, ami a Spiritben van. Az pedig szerintem igen nagy kényelmi funkció hogy telefonálás közben nem kell kapcsolgatni a telefont ha felveszed vagy lerakod.
Hozzáteszem volt már Ace 4 is a kezemben. Ameddig nem láttam élőben és nem tudtam a Spiritről erősen gondolkodtam rajta. Élőben engem nagyon eltántorított a kinézete. (fizikai és szoftveres része is) De ízlések és pofonok..
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
Ace 4-et abban az esetben ajánlom, ha kissebb kompaktabb készüléket szeretnél.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
DS39
nagyúr
8 GB (2,49 GB elérhető) WTF??? minek kell ennyire telepakolni alapból egy okostelefont, miért nem hagyják a gyártók hogy a felhasználók maguk döntsék el, milyen appokat akarnak telepíteni?
a Telenornál jövőhéttől kapható lesz az LG Leon 4G LTE, alsó kategóriában elég jó vétel lesz 33k-ért, de ha azt is így telepakolják....
-
Darkcomet
tag
Tökéletesen igazad van. Ez a telo igen csak ott van a szeren. Tegnap egy napra elkértem asszonykámtól, ráraktam mindent, amit én használok, nyúztam rendesen. Lag nuku. Reggel nyolctól folyamatos online kapcsolat, böngészés, Deezer, filmek, levelezés, whatsapp, apámtöke mellett este kilenckor 45 százalékos töltötséggel adtam neki vissza. Az 1 GiB rendszer memóriának semmilyen hátrányát sem vettem észre. Ez a telefon az árához képest nagyon el van találva. Ne játékok szemszögéből vizsgáljuk egy közép felső kategóriás kütyüt, hanem hogy hogyan állja meg a helyét mindennapi strapa használatban mint okos telefon. Abba viszont nagyon ott van a szeren.
-
voyager4.4
senior tag
válasz Darkcomet #91 üzenetére
"közép felső kategóriás" WTF
Egyébként megszólalhatna a tesztíró végre. Most akkor van lag, nincs lag. Van akinél van, van aki azt írja tökéletes. (egyébként a hw-nek szerintem is bírnia kéne, de ugyanez elmondható a g flex 2-re és a G3-ra is aztán tudjuk azok milyenek) Illetve az appok átpakolása sd-re kérdésben is jó lenne konszenzusra jutni.
no fate but what we make
-
blueMerle
veterán
válasz voyager4.4 #92 üzenetére
Van lag. Most vettünk asszonykának, 5 perce nyomogatom a teljesen szűz rendszert és egy egészen hangyányi lag észrevehető. Nem vészes, nem katasztrofális a helyzet de pl. a Meizummal szemben jól kiszúrható (azon ugyanis végképp nincs lag)
Át lehet pakolni az appokat SD-re van ilyen opció.
[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
válasz blueMerle #93 üzenetére
Köszi a lag helyzetjelentést.
Azt gondoltam, hogy van ilyen opció. Nekem 4.4-es droidom van és nekem is van ilyen opció, de valójában nem kerül át az app, ugyanúgy foglalja a helyet a belsőn.
Na pl. itt, szépen odahazudja az én telefonom is, hogy az sd-n van. Lollipop-on már más a helyzet ?no fate but what we make
-
blueMerle
veterán
válasz voyager4.4 #94 üzenetére
Ténylegesen felszabadul a hely a belsőn, ha átpakolom az SD-re. (némi maradvány itt is előfordul, de ez app-függő)
-
wocsok
tag
válasz voyager4.4 #94 üzenetére
Át lehet rakni, viszont sajnos sokkal kevesebbet ír, mint a valóságban. Kipróbáltam Asphalt 8-al: telepítés előtt 2gb szabad hely, athelyezés után 600 MB, pedig csak 80 MB-ot ír a belső memóriára
[ Szerkesztve ]
-
Bözsi néni
csendes tag
Melyik a gyorsabb telefon ? Ace4 vagy a spirit?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest