Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Sziasztok!
A napokban került hozzám egy ilyen készülék és érdeklődnék hogy van-e rá valami használható CM rom?Most ahogy elnéztem V20C-n van a telón és gondolom downgradelni kéne rá valami olyan romot amit lehet már rootolni bootloader nyitás nélkül aztán mehet fel ami van,kicsit bonyolult ezt a telót mókolgatni motorolák után,de remélem van aki segít majd...Ezt az Avatar romot próbálta már valaki?CM10.1-re épül jónak tűnik de nemtudom mennyire stabil.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz Milestone2 #4768 üzenetére
Miért ezt a készüléket custom rom után nem lehet visszaállítani gyári állapotba???
Ha a gyárikat lehet le-fel flashelni akkor cask lehet a cusotmra is gáyrit flashelni,nyoma maradna?:/[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz Milestone2 #4770 üzenetére
Értem,hát akkor ez szívás.Ha van valakinek még egyéb infoja ezzel kapcsolatban kérem ne tartsa magában!
Neked pedig köszi az eddigiért,nem is gondoltam volna h ilyen problémás lesz...:SLenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
-
mihione
őstag
Ez a gyari jb nektek is nagyon merul wifin?illetve most gondolt egyet es jol leszivta magat 30%rol tok hamar 5%ra :/
-
mihione
őstag
Engem érdekelnének részletek mert nagyon gondolgozom mostmár a nyitáson én is, egyszerűen ez a gyári felület nem jön be és mindig is mókolt dolgok voltak eddig bármelyik androidomon.Milyen a CM?Mennyire stabil akku meddig húzza vele?Legfőképpen ezek érdekelnek meg persze h gyorsaságra is milyen
-
mihione
őstag
Ja es siralmas h a jbn annyit eszik a wifi mint amennyit a kijelzo 3 ora mukodessel 50%os fenyero mellett...
-
mihione
őstag
válasz bubus66 #4890 üzenetére
[ROM] Mike's Unofficial CM10.1 builds (March 31st)
Ezzel szemezek szerintem a kollégának is ez van fent.Ha ír róla egy pár soros véleményt h milyen hibákba futott eddig illetve akksi és sebesség terén hogyan muzsikál,este felrakom én is addig úgyis töltődik.
Amit a fórumbna írtak bugként: 1080p felvétel nem működik csak 720p,és kevesebb a felhasználható tárhely.
Egyébként nem kell itt kukacoskodni,maga a JB jó csak ez a wifis téma eléggé érdekes számomra mert eddig bármelyik készülékemnél néztem wifin tovább bírta mint mobilneten,ha a wifi is normálisan fogyasztana akkor nagyon szép kis üzemidőt lehetne kihozni belőle ami számomra fontos!
Ha van valaki akinek még ICS van fent az tudna csinálni egy screenshotot a fogyasztási adatokról,ott a kijelző wifi használat hogyan alakul egymáshoz képest?
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz bubus66 #4894 üzenetére
Nem,2G-n használom a mobilnetet,tudtok linkelni egy képet amin megoszlik h mi mennyit fogyasztott mondom nálam a 3 óra kijelző evett 26%-ot és ugyanennyit a wifi ami folyton be van kapcsolva kb ment 5 órát.Most akkor vagy a kijelző fogyaszt baromi jól vagy a wifi eszik bazisokat...ahogy kikapcsolom a wifit a fogyasztási görbe is kisimul,kb 2 napja lett egy full gyári visszaállítás csinálva.
Egyébként tudom h be lehet állítani de nekem az üzenetek,emailek szinkronizálása miatt kell h állandóan menjen...előző készülékemen a kijelző evett a legtöbbet,nektek mit mutat a statisztika?Az is lehet h ez ezen a készüléken ilyen csak számomra furcsa...azért lenne jó már számadatokat látni
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
Érdekes,eddig még egy készülékem sem merült ennyire wifivel mint ez,most néztem cpu spy adatokat és úgynézki hogy a wifi nem is engedi deepsleepbe menni mert 45 órából csak 12 órát van deepben 26-ot pedig 300 MHz-n.Szóval akkor békéljek meg ezzel hogy a wifi ilyen szinten meríti a telefont 2G mobilnethez képest?Előző telóm wifin elment reggeltől estig 5-6 óra kijelzővel, 2G mobilneten meg olyan 4 órát.Ez pedig folyamatos wifivel 3 és fél óra kijelzővel nem bírja ki reggeltől estig...
Csináljatok már screenshotokat a fogyasztásról és mellékelve h mi hány percet ment,nekem még mindig hihetetlen hogy a szaros wifi ennyire lehúzza az akkuidőt és többet fogyasztana mint a kijelző.
-
mihione
őstag
Beállítások->wifi->menü gomb->speciális és ott lesz Maradjon a wifi bekapcsolva alvó módban katt rá és amit akarsz állítsd be.
Gzolo:Köszi a tippet,igazából az idegesít h még mindig nem tudom az ami nálam van az normális-e vagy sem,ha ez ilyen akkor visszacserélem a régi készülékemre és nem kezdem el kinyitni a bootloadert meg rárakni más romot.Ha rárakom az ICS-t és ugyanilyen akkor meg feleslegesen szarakodtam.Ez a frissítés se egy egyszerű folyamat sajnos ezért nem akarok feleslegesen kísérletezgetni
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
A HUN V10A is rootolható vagy csak az europen open?
-
mihione
őstag
Igen az alapján csinálom de nem írják hogy a magyar verzió is az lenne-e vagy sem csak ezért kérdeztem.
Ja és a V10A-n nem volt ilyen wifi gond mint nekem JB-n ugye?
Bocsi a sok kérdésért csak amennyire lehet biztosra akarok menni[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
Na ez a frissítés csak nem akar elindulni,mindent úgy csináltam ahogy le volt írva a KDZ updater nem találja a telefont ezzel a hibával leáll.Pedig SW update módban le is szedte a 3 drivert ami kellett neki...
Ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz bubus66 #4919 üzenetére
Inkább értelmes hozzászolásokkal segítenél nem az ócsárolással...szeretnék 100% megbizonyosodni róla h most akkor mi a büdös nagy helyzet ezzel a wifivel,ennek pedig ez az egyetlen módja amit mások is javasoltak az ICS felrakása de még ezt se lehet megtenni nem is értem h minek ennyi hókuszpókusz motorolánál eddig egyszer nem volt olyan h nem indult el a gyári frissítő programmal a SW update vagy downgrade.Valami gyári recovery menu van ezen?
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz bubus66 #4921 üzenetére
Azt nem értem h mi az istenért nem lehet még egy gyári szoftvert sem felrakni a mostani helyett.De nem is kínlódok vele tovább marad így aztán pár héten belül visszacserélem úgyis a régimre az legalább szép képeket és videókat csinált és a kijelzője se ilyen hideg árnyalatú mint ennek...:/
Sajnálom h nem sikerült kipróbálni az égvilágon semmit vele pedig designra tetszik.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
Nem is kérdeztem szerintem olyat ami a leírásban ne lett volna benne,csupán egyetlen egy kérdésem volt de azóta magamnak megválaszoltam hogy az LG szerverein régiókra osztva vannak a letöltések tehát a fájlok ugyanazok csak a gyors letöltés miatt van külön magyar szerver és így tovább...én meg azt gondoltam naívan hogy pl az open verzió az csak angol nyelvet tud ezért van külön hungary szekció...de mind1 is most én is tiltottam alkalmazásokat majd meglátjuk milyen lesz,volt ugye factory reset is hátha javul a helyzet.
Egyébként mindent a leírás alapján csináltam az offline-t nem próbáltam az lett volna a következő lépés csak nem volt már hozzá türelmem és nem is lesz egy ideig,ha ezek után is olyan a fogyasztás amilyen nemhiszem h a rom hibája, egyszerűen ez a telefon ezt tudja és kész,ami nekem vagy elég vagy nem az majd kiderül.
Régebben facebook viber nagy akku evők voltak régóta nem használom egyiket sem.[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz bubus66 #4966 üzenetére
Maga a készülék
Alvó módban is eléggé merül sajnos,legalábbis előző telómhoz képest :S
Ami számomra érdekes hogy ugyanaz a SOC van mindkettőben ebben 2000-es akksi abban emg csak 1700 jó a kijelző az csak 4,3" és nem IPS hanem TFT de ugyanezt a fényerőt hozza az is aztán ha nyomkodom ha nem sokkal kevésbé éhes mint ez.Még pár hétig nálam lesz aztán visszacsere a régire.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz tzsolesz #4983 üzenetére
Kiszámoltam az akksi-kijelző egymáshoz viszonyult arányát és az LG jobban jött ki mint a másik készülék.Tehát a nagyobb kijelző mellé nagyobb akksi társul ezt se feledjük,viszont a gyakorlat mégis mást mutat, és mondom alvó módban is fogyasztgat.Legjobb példa hogy míg ez a készülék a tegnapi használattal mire hazaértem 50%on volt a másik olyan 60-70% körül lett volna.
Egyébként nem leszólni akarom csak többet vártam ennél.[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz seawolf570 #5074 üzenetére
Atrix 2 veri hidd el és újonnan 57 ezer ft az ára szerintem a legjobb ár/érték arányú teló ebben a kategóriában.
-
mihione
őstag
Jól kivagy ember...én csak leírtam a véleményem h ennyi pénzért jobbat is lehet kapni,de kinek mi a fontos a 4,7 vagy elég a 4,3 col,recsegő ropogó,nyikorgó vékony vagy vaskos de normálisan összerakott készülék.Nyugodj meg már vissza lett cserélve,amúgy se húztam magam rajta mivel nem volt veszteni valóm csak furcsálltam hogy ennyire szarul bírja az akksi.
1 óra 14 perc kijelzővel végig wifi ami szerintetek a legnagyobb fogyasztó...1700 Mha...Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz bubus66 #5092 üzenetére
Biztosan nem értek hozzá,nem tudtam hogy fejlesztőnek kell lennem ahhoz hogy keveset fogyasszon a készülék ha használom...
Értem én hogy 4,7 de azt is figyelembe vehetnétek hogy az akksi is ehhez mérten van tervezve.
Kérnék akkor egy olyan SC-t is amin a wifi is ment és a kijelző legalább egy órát volt használva...
A hátlap és úgy maga az egész telefon picit nyomkodd meg és tuti hallani/érezni fogod hogy deformálódik az egész nálam még a bekapcs gomb is nyekergett ha a szélét nyomtam meg.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz bubus66 #5099 üzenetére
Az első kérdést nem értem...
Jó topicba írok ne aggódj,igen volt L9-em is.Onnan tudom hogy az általam említett paraméterekkel a büdös életben nem fog 13 óra alatt 6%-ot fogyasztani,de akkor is kíváncsi voltam h az én készülékemben van-e a hiba vagy ez ilyen...akkor sem tudott semelyik okos reagálni arra csak annyit hogy nekünk jó.Szubjektív persze h kinek mi a jó,ezért is kértem akkor is h csináljon valaki screenshotot összehasonlítási alapként...
Az utolsót meg nem értem h jön ide, ha ez most valami kifigurázás akar lenni akkor baromi gyenge
Régebben is megmondtam, nem lenne rossz készülék bár ekkora kijelzőmérethez azért már elkell a HD felbontás,a nyöszörgő házat meg a vékony és tepsi méret miatt csak-csak elnézném de ez a wifivel való fogyasztás baromi nagy vicc.A képek minőségéről inkább nem beszélnék,mindenki tudja nem éppen ez a teló erőssége.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz droidforever #5103 üzenetére
Én sem használok,és én sem értettem sosem h miért használnak egyesek...
Nem igazán van még androidra vírus tudtommal,illetve ha átutalásokat csinálsz telón akkor lehet érdemes használni mert arról olvastam már h volt egy vírus ami ezeknek az adatoknak a kicsalására pályázik,de ha átlag felhasználó vagy aki netezget meg játszik a telón akkor szerintem felesleges rá a kergető...Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
Szerintem nem nekem kéne visszavennem az arcomból...
Baromi okos lehetsz ember ha észrevetted volna nem is neked írtam azt a hozzászólást egyrészt,másrészt %-okat megint nem sikerült írni honnan meddig merült meg egyebek,illetve a kábé meg szerintem adatok helyett inkább a tényekre támaszkodnék.
Majd én eldöntöm melyik fórumba akarok hozzászólni nem kell a te javaslatod.
Újra leírom rendelkeztem ilyen telefonnal,szerinted viccből akartam downgradelni a semmit vagy mi a....Most nagy királyok vagytok mind a ketten,igazából csak saját magatokat járatjátok le
-
mihione
őstag
-
mihione
őstag
Van par trukk a gyorsabb es pontosabb gps jel eleresehez,a gps.conf fajlt kell modositani vagy kicserelni persze ehhez is kell root
-
mihione
őstag
Bubus itt a HMCS ahogy elnézem...én tuti nem nyaliznék neki
Tipikus mindenkinek megmondja mi a jó neki,saját véleményed nem lehet és ne akarj többet tudni, mert úgyse értesz hozzá...Elnézést de ezt már nem bírtam magamban tartani
Egyébként egyértelmű h oltogatásból és lenézésből írta amit írt a szervízes leírásra,a további mentegetőzések csak még egyértelműbbé teszik
Legközelebb is felnézek ide ha mulatni akarok egy jót[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
Nem lehet hogy a szolgáltatónál lesz a hiba?Amiket felsoroltál azok általában segítenek,próbáld ki másik készülékben azt a simet h ott megy-e ha igen akkor egy gyári recovery data/cache wipe-al próbálkoznék a problémáson,ha ez sem válik be akkor szervíz
Vagy még APN-ek ellenőrzése biztos ami biztos...
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz Milestone2 #5864 üzenetére
Legközelebb lehet elég ha csak kitörlöd a mentett kapcsolatot a wifik közül majd tiszta lappal újra csatlakozol jelszó írással.Néha előfordul az ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Windows 11
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest