Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sleen

tag

Üdv!

Nagyon új vagyok a fórumon, egy hónapja vettem egy L9-et (Trés). Soha nem fórumoztam, mindig csak olvasgatok a háttérben, de amiket itt összehordtok az katasztrófa.
    Hát gondoltam írok egy keveset. Nos nekem nyitva van a bootloaderem, és a nem hivatalos cm10.1 fut a ketyerén, amit az xda-n megtalálhattok ti is. Nem most kezdtem a bűvészkedést az androiddal, nem értek a programozáshoz, de kedvelem az ilyen jellegű módosítgatásokat.

Korábban galaxy 3-am, majd nexus s-em volt. Gyakorlatilag probléma nélkül ment mindig minden.

Lehet hogy szerencsés vagyok, de a gyári rom frissítés is simán ment. V10a-ról V10h-ra az lg honlapjáról letöltött dolgokkal elsőre, majd offline V20b-re, innen ismét gyárival v20c-re. Ezután váltottam cm-re, most már több mint 1 hete.

A bootloader nyitásos bubus által is bemutatott módszer (a legutóbbi) működik, bár én az xda-ról csináltam. Nem volt teljesen zökkenőmentes, de ha nem vagy kezdő és nem parázol be az első zökkenőnél, akkor bátran belevághatsz, persze csak saját felelősségre!

Később jelentkezem további infókkal, ha szükséges. Most munka...

Új hozzászólás Aktív témák