Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mnó77
tag
válasz Long Man #5596 üzenetére
Én végig(3 hónapig élveztük egymás társaságát)a GPS-el szívtam,a szervíz egy nagy 0 szakértelem SEMMI!,szerencsére minimális bukással el tudtam adni!Végre-neked sajnos-van más is akinél sz@r a GPS mert engem már megvádoltak,hogy én találgatok meg mit pofázok itt mikor ezen a telón tökéletes a GPS!Nem vitaindítónak szántam de még mindig bosszant!Amennyiben ez nem gyilkolta volna ki az idegeimet akkor az L9 lenne a ma kapható az én igényeimnek messze megfelelő egyik legjobb-ha nem a LEGJOBB!-telefon.
[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
válasz zAPAtyin #5597 üzenetére
Utolsó sorod mindent elmond, amit a fölösleges (mert nem mindig az) mókolgatásról gondolok.
(#5600) Lenry A gyári nyomtatott fóliával tényleg használhatatlan. Ajánlom mindenkinek egy Nillkin tokot, amely nem csak szép és jó, hanem még egy jóféle fólia is jár hozzá
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Long Man
tag
Engem is bosszant , de ezek is csak gépek. Jobb, ha hamarabb derül ki a hiba, mint később.
Ha lehet ilyet mondani, szerencsésebb vagyok, mert egyáltalán nem működik.
(Ahol egy külső GPS vevő tökéletes műholdvételt ad, ott az L9 nem mutat semmit.)"a szervíz egy nagy 0 szakértelem SEMMI!"
Köszönöm az info-t , majd odafigyelek a papírmunkánál, hogy mit mondanak és tesznek.Szerintem is jó telefon, ha hibátlanul tudja azt, amit a gyártó beépített.
X nap/hét és kiderül mi lett az ügy vége.
Ha megcsinálják/kicserélik jelentkezem a tanulságokkal.Addig is kívánom, hogy Nektek tökéletesen működjön és sose kelljen szervizbe menni vele.
"A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
Gzolo
senior tag
-
Milestone2
nagyúr
válasz kisocsi #5498 üzenetére
Drága kisocsi-kém!
Tényleg jó ez a ROM, amit találtál, amit Artas182x kreált.
Most már rájöttem, hogy attól fagyott ki, hogy erre a ROM-ra nem szabad CPU szabályozó programot tenni, mert Artas már beleépítette.
Teminálba beírod: su (már ha van fenn root/superuser, de különben meg úgysem működik a parancssor)
majd
optimal freq vagy optimalb akkor 1GHz-re állítja a max CPU-t (sanjose io-sched-sio)
powersave freq vagy powersaveb akkor 666 MHz-re állítja (ondemand io-sched-sio)
performance freq vagy performanceb akkor 1.1 GHz-re állítja (sanjose io-sched-sio)
midperformance freq vagy midperformanceb akkor 1.2 GHz lesz a CPU (hotplug io-sched-sio)
maxperformance freq vagy maxperformanceb 1.3 GHz húzás (hotplug io-sched-sio)Egyébként tényleg nagyon stabil, nekem tökéletesen megfelel. Mondjuk, mivel Terminálból szabályozható, belerakhatta volna a ROM-ba a Terminált is, de az a Paly-ról fél perc alatt leszedhető.
Majd ha kijön még egy MIUI-t szívesen kipróbálnék, már ha kijön egyáltalán L9-re...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
airmax_2.0
tag
Nem hiszem, hogy rám gondoltál, amikor azt mondtad megvádoltak ezzel-azzal.. hiszen én csak annyit mondtam feltehetően valami szoftver dologról lehet szó...
Szeretném elmondani, hogy egyetértek hogy megszabadultál tőle, ha megszűnt a bizalom, és abban is, hogy ha a neked szükséges szoftver nem megy akkor az neked nem jó.
A korrektség kedvéért viszont azt mondom, hogy mivel nem a telefonra telepített gps szoftvert használod, hanem külső gyártóét, előfordulhat szoftveres illesztési problémáról van szó. Felteszem az L9 a telepített google szoftverre van optimalizálva ami járhat azzal, hogy a külső szoftverek nem fognak ugyanolyan jól futni mint esetleg más hardwaren. (De elképzelhető más ügyesség is ami pl onnan jöhet, hogy a google-el együttműködő gyártók olyan megoldásokat alkalmaznak némi sugallatra, ami a google szoftvereit preferálja, a konkurenseké esetleg nem lesz tökéletes. Ki ne hallott volna ilyet?) Az iGo sem megy pl egyformán mindenen, különösen nem androidon,,, (és L9-en)
Persze, hogy vádaskodni fognak ellened, ha így direktben a gps-t szidod, amikor az a többség álltal használt google szoftverrel remekül működik. (pl nálam) Korrektebb ha azt mondod a te igényednek megfelelő gps szoftver nem működik jól a gépen ezért neked nem jó az L9. mindenki meg fogja érteni. Én legalábbis megértem, és ilyen formában egyet tudok érteni veled.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy a méretesebb pdf, ill. word dokumentumokat mennyire kezeli gördülékenyen a gép?
Folyamatos az oldalak betöltése, vagy kell várni pár mp-et két oldal között is?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Long Man
tag
Sziasztok,
Fejlemények és tapasztalatok a "GPS hibával" kapcsolatban.
(Szervizbe menetel előtt lekérdeztem a GPS nyers adatait.)Mindenek előtt egy "Mea culpa, mea maxima culpa" :
a beépített GPS működik, sőt "A-GPS"-el pontosítva egész jól működik.
(műholdanként(7-10), 12 és 37 közötti a jelerősség)
Ez a tapasztalatok alapján normálisnak/átlagosnak mondható.
(a #4248, 4265, 4274, 4247, 4280, 4554 hozzászólásokban látható képeket vettem alapul)DE!
Nekem naaaaagyon lassúnak tűnik a pozíció megtalálása.
(különösen, ha egy új helyen indul a GPS vagy "Cold Start" után)
Ez tévesztett meg, hogy nem is működik.
(pedig szabad ég alatt, a város közepén próbáltam, többször is)Újraindítva ~30 mp. körül találja meg újra, navigációra alkalmasan a helyzetet.
(ha nem mentem arrébb)Úgy tűnik, hogy nagyon elkényesztetett egy külső, Nokia LD-3W GPS vevő. [link]
(ezzel bárhol, bármikor -nem zárt helyen-, kevesebb mint egy percen belül megjöttek a műholdak és alagútból kijövet is hamar volt újra jel)
Sajnos az LG szerint (és a tapasztalatból is) a beépített Google navigáció nem tud Bluetooth GPS-t használni.Összefoglalva:
A képességeinek határain belül (mégis csak egy telefon és nem dedikált GPS egység) használható a beépített navigáció.
A külső GPS-t is felismerni tudó programot még keresek.Remélem segítettek a tapasztalataim.
(A telefonjainknak -is- kívánok: Joo muekoedeest! )
Ps.:
A "hárombetűs" navigáció, tudomásom szerint nem támogatja ezt a telefont.
Ez is lehet egy ok, ha a hárombetűs nem vagy nem jól működik."A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
kisocsi
tag
válasz Milestone2 #5614 üzenetére
Ki vitt haza,és milyen állapotba?!
Te milyen navit használsz? Engem a rigó is haza vitt mindig,csak ahol ismeretlen voltam,mindig ott dobálta el a jelet,ahol fontos lett volna az iránymutatás. Ez a program hibája,és nem hardver hiba.
Nekem legjobban a Sygic jött be. 1 hátránya van számomra,hogy lassan-soká tervez újra. De megszokható. -
mihione
őstag
Van par trukk a gyorsabb es pontosabb gps jel eleresehez,a gps.conf fajlt kell modositani vagy kicserelni persze ehhez is kell root
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Lenry
félisten
nekem se jelezte egyik se, pedig még direktben rá is frissítettem, de az OTA szerint a 4.0.4 a legfrissebb.
(#5616) jooker82 rendszergazda vagyok, és a nagyfőnökség úgy döntött, hogy az L9 lesz az aktuális céges telefon, ezért van most egy raklapnyi L9-em.
frissíteni az LG Updater Toollal frissítettem, de holnap ki akarom próbálni a kdz updatert is, hátha gyorsabb lesz vele a munkám.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz jooker82 #5622 üzenetére
passz
nem én osztom szét, és nem is érkezett még meg mindegyik, így nem tudom, de még csak egy ember jött vissza nyűggel, úgyhogy még akár jó is lehetezzel kapcsolatban: egy kísérletező kedvű kolléga legyen kedves a következőt lecsekkolni nekem:
a SIM kártya nélkül beállított email-fiók (nem GMail) a SIM kártya behelyezése után elfelejti a jelszót?
(ugyanis ez volt a fentebbi nyűgje az egyik, elsők közt kiosztott telefonnak, és csak remélem, hogy egyedi eset volt)(#5621) orichalcos érdemes, mert az LG updater szinte azonnal írja, hogy van 4.1-es frissítés
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Long Man
tag
válasz kisocsi #5613 üzenetére
"Külső gps vevőt nem szabad összehasonlítani 1 pdaval. Nincs olyan pda tudomásom szerint,amely megközelíti a külső vevő érzékenységét,pontosságát. De attól függetlenül simán használható navigációra!"
Most már tudom.
Ezért is írtam le hosszabban, hogyha más is beleszaladna ilyen problémába, ne lepődjön meg.Esetleg létezik olyan navigáció L9-re, ami tud használni beépített GPS helyett, egy külső vevőt?
(Nokia E51-en gond nélkül kezelte a Google Maps és a Garmin MobileXT is)"A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
Milestone2
nagyúr
válasz kisocsi #5615 üzenetére
Rádió és mp3 is megy mp4 is. A beépített DTS vagy mi hangszínszabályozóval pedig teljesen személyre szabható a hangzása.
Ez elvileg privi lett volna,de elb..tam.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
seawolf570
aktív tag
válasz AxBattler #5626 üzenetére
Szia.
Nem akarom ismételni magam Collos23-nak szintén ez volt a kérdése. Itt olvashatod rá a válaszomat. Ezt még decemberben ICS alatt teszteltem. Remélem tudtam segíteni.
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
-
félisten
válasz seawolf570 #5629 üzenetére
+ (#5630) prannk
Köszönöm, erre voltam kiváncsi! Azt hiszem, meg fog felelni..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Long Man
tag
Arról tudtok valamit, hogy mért nincs az LG Optimus L9 P760 a "Google Play Supported Devices" listáján?
[link]
Ez mit jelent számunkra, L9 használókra nézve?ps.
A P765, P769-et sem látom[ Szerkesztve ]
"A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ki milyen játékkal játszik a telóján. Van valami best játék, amit mindneképp érdemes kipróbálni? Angry Birds meg ilyenek megvannak már persze.
Live-Die-Respawn
-
passat77
tag
Sziasztok!
Ha root jogot adok a telefonnak vissza lehet-e állítani a gyári állapotot ? (garanciavesztés miatt)
-
Milestone2
nagyúr
válasz passat77 #5636 üzenetére
Állítólag a v10A még bootloader nyitás nélkül rootolható volt.
Másképp fogalmazva, ha nyitott a bootloadered, akkor úgy is mindegy
mert az garanciavesztő tényező.Ha még zárt, akkor van esélyed.
De bubus66 mester szavaival élve, ha nyitott a loadered, vágd gallyra
az adatlapot, és nincs az a szervizes aki meg tudja állapítani,
hogy nyitva volt...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
satellite320
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni abban, hogy LG Optimus L9 fehér színben kapható-e?
Köszi a választ.
-
prannk
őstag
válasz satellite320 #5640 üzenetére
T mobilnál nem de függetlenül igen!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
thx all
Live-Die-Respawn
-
Long Man
tag
válasz satellite320 #5643 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz Milestone2 #5639 üzenetére
adatlapot=alaplapot
-
Lenry
félisten
válasz Milestone2 #5639 üzenetére
itt írnak egy rootolási módszert zárt bootloaderrel
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs