Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G6 - hozza a kötelezőt, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eeshtvaan
tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy G6 megvételén (olyanokkal áll harcban, mint V30, Priv, Nokia 9(?), de még a Razer telefonja is tetszik).
Mindenképp 64-eset vagy 128-asat szeretnék (G6+), viszont közbeszól a gyártói garancia megléte.
Úgy láttam G6+-t nem lehet hivatalosan kapni nálunk - az EU-ban egyáltalán nem? Némi felárat megérne nekem, de a garanciáról nem mondok le.
64-eset viszont láttam gyártói garival. Az érdekelne, mert ár/érték arányban talán a legjobb választás a fentebb felsorolt típusok közül.
Az is megfordult a fejemben, hogy megvárom, hogy jövőre mit alkot az LG a V30-cal, illetve hogy meddig esik az ára, mert 250-280k-t biztosan nem adok egy telefonért."Az egyik kacsa az volt, hogy jól élünk... aztán tele lett az is."
-
Eeshtvaan
tag
válasz Eeshtvaan #4737 üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem biztos, hogy a bolt hitelesen írta le a garanciára vonatkozó részt - számomra kétséges, hogy 64-es G6 kapható-e itt gyári garanciával.
Ha nem, akkor a 32-esnél maradok - amennyiben G6 lesz.
Van olyan szegmense, jellemzője a telefonnak, amivel a jelen lévő tulajok nem elégedettek?"Az egyik kacsa az volt, hogy jól élünk... aztán tele lett az is."
-
Eeshtvaan
tag
Köszönöm mindenkinek a reakciót.
Összességében megerősítettetek a G6 felé húzásban."Az egyik kacsa az volt, hogy jól élünk... aztán tele lett az is."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest