Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G6 - hozza a kötelezőt, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eeshtvaan
tag
válasz Eeshtvaan #4737 üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem biztos, hogy a bolt hitelesen írta le a garanciára vonatkozó részt - számomra kétséges, hogy 64-es G6 kapható-e itt gyári garanciával.
Ha nem, akkor a 32-esnél maradok - amennyiben G6 lesz.
Van olyan szegmense, jellemzője a telefonnak, amivel a jelen lévő tulajok nem elégedettek?"Az egyik kacsa az volt, hogy jól élünk... aztán tele lett az is."
-
törölt tag
válasz Eeshtvaan #4739 üzenetére
"Van olyan szegmense, jellemzője a telefonnak, amivel a jelen lévő tulajok nem elégedettek?"
Fúú,esküszöm sokat gondolkodtam,hátha találok Neked valamit,amit fontos,hogy tudj, de elfogultság nélkül mondom,hogy nem nagyon van ilyen...
egyedül talán az bosszant néha,hogy az EU modellben ugye nincs vezeték nélküli töltés,ezért ha "megfürdeted" a telót, utána várnod kell egy kis időt,hogy töltőre tudd dugni,
de ezenkívül semmi más nem jut eszembea karcolódó kameralencséről sokan írtak,de szerencsére Nekem ez csak városi legenda,az enyém lassan fél év után is makulátlan
-
törölt tag
válasz Eeshtvaan #4745 üzenetére
Nagyon szívesen!
még annyi,hogy olvastam mi az ami közül választani szeretnél és magasan a G6-ot tartom a legjobbnak,
bevallom a másik LG-t a V30-at Én is nagyon nézegettem (még megjelenés előtt), ígéretesnek tűnt, de aztán ... valahogy nem lett az igazi,na
280ezerért pedig már-már nevetséges,főleg ha figyelembe vesszük,hogy ennyi pénzért milyen kompromisszumokat kell majd kötniük a leendő tulajoknak ... -
leslie23
tag
válasz Eeshtvaan #4745 üzenetére
valahol azt írták a G6-ról, hogy egy valódi igásló a mindennapokra, szemben az S8-cal, aminek az edge kijelzője baromi jól néz ki, de nem túl praktikus.
én is így gondolom, a G6 talán semmiben nem emelkedik ki a mezőnyből, van ettől szebb/fényesebb kijelző, durvább kamera, erősebb vas. de nagyszerű all-rounder, nagyon egyben van, és bár ez szubjektív, de szerintem még szebb is, mint az S8.
én sem tudnék semmilyen negatívumot mondani a telefonra, talán egyedül az LG sw frissítésekhez való hozzáállása zavaró.(#4747) Gabbbb: lekopogom, de nekem a kameralencsével sem volt eddig gondom. persze ráfingani még nem próbáltam.
amúgy elképzelhető, hogy változtattak ezen az üvegen? azért az fura, hogy valakinek tele van karcokkal, másnál meg semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest