Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz SkyLine3000 #33794 üzenetére
(#33791) Probert75: Azért írtam, h "vagy" törölni kéne az app adatait az alkalmazásoknál, hátha az segít.
[ Szerkesztve ]
-
Monyos
aktív tag
válasz eladogeppc #33800 üzenetére
Már elég régóta van 6.0 alapú ROM/ok/.
Nekem FULMICS ROM tökéletes, már az első ROM-jai óta ezt használom. Hibával még nem találkoztam, gyors, stabil, testreszabható. -
literati
tag
Tudja valaki, hogy MM alatt a tejtett menüben, kikapcsolható-e az MLT Test, és hol lehet? A tárcsázó kódja is változott: *#546368#*855#
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
-
Ming Cseng
csendes tag
Miért 3.4 kernelt kaptunk 6.0 alá, van valami hw/sw oka, hogy nem 3.10 vagy 3.18 került bele? Gyári 30C alatt lecserélhető összeomlás nélkül?
-
-FreaK-
veterán
-
Aryon87
félisten
válasz -FreaK- #33811 üzenetére
És ez a zip cucc csak roottal lehet, vagy simán is mehet? Mert úgy tudom a TWRp az csak rootos megoldás.
Bocsesz, csak melózom és közben figyelek is mert jobbnál jobb fazonok jönnek be...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Nagymelák
senior tag
válasz -FreaK- #33813 üzenetére
Megtaláltam,megpróbáltam,a TWRP felmegy mert újra indíthatom a TWRP-ből de mikor elindul a telcsi a bal felső sarokban kiír valamit egy kis időre majd a kijelző kikapcsol a led pedig felváltva kék-pirosan villog. És csak az aksi kiszedés segít rajta. ja ha számít nálam a root csak Kingroot nem tudom újraindulásnál számít-e valamit.
[ Szerkesztve ]
-
tornadóó
tag
Üdv! Újraindításkor dob egy ilyen üzenetet...befolyásol ez valamit? Működik eddig rendesen
█▓▒░░ Szømbªthely ░░▒▓█ 06707034585
-
Nagymelák
senior tag
válasz Nagymelák #33816 üzenetére
Sikerült! Én voltam a béna természetesen,minden rendben és a felirat is eltűnt. FreaK köszönöm a segítséget.
tornadóó: kicsit fentebb van egy link arról hogy miként lehet eltüntetni a feliratot (én most csináltam meg),de egyébként nem zavarja a működését.
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Fel szeretném tenni a fulmics 4.2-es verziót. A kérdésem, hogy jól sejtem-e, hogy például a dupla-kopp nem fog működni? Vagy ez a rom az lg marshmallow-os romján alapul?
-
SkyLine3000
addikt
Érdekelne, h rajtam kívül van még vki Lollin?
Erősen gondolkodom, de annyira semmi bajom a LP-al, h röstellek nekiállni upgradelni MM-ra. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz dredjudge84 #33821 üzenetére
Fulmics gyári alapú "turbózott" ROM.
SkyLine3000
Jelen, nem vitt még rá a lélek, se időm, sem erőm most ezzel foglalkozni a húsvét még csak rátesz egy lapáttal.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
eladogeppc
veterán
válasz dredjudge84 #33821 üzenetére
Sziasztok !
v30c kingroot-al rootolható csak ? Vagy van valami más megoldás ?
Szeretném kipróbálni a Fulmics 4.2-est.Köszönöm !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz eladogeppc #33824 üzenetére
Azzal root-olható, de csak temp root lesz, majd utána lehet végleges root, további leírás a téma összefoglalóban a 6.0 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SkyLine3000 #33826 üzenetére
Semmi bajom vele, múltkor majdnem megütöttem vele az 5000 órát újraindítás nélkül, semmi bajom a LP-pal.
-
dredjudge84
őstag
válasz SkyLine3000 #33826 üzenetére
Én is még lollin vagyok! Gondolkodom a fulmicson, de volt itt vki, aki gariztatni akarta a telót, visszarakta a gyári romot, és észrevették hogy megbuherta, így valamelyest vonakodom a dologtól.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dredjudge84 #33828 üzenetére
Mert nem KDZ-vel és full wipe-pal rakta újra, hanem simán a PC Suite-tal hibajavítást csinált, bele is lett írva az összefoglalóba. KDZ-vel valószínűleg nem veszik észre és nem is szólnak érte, másrészt akkor sem az LG kötözködött, hanem a Telemax.
-
Pityukaka
tag
Sziasztok, biztos nem G3-specifikus probléma, de amikor felélesztem a képernyőt, nagyon gyakran feljön a Play, hogy töltsek le olyen-olyan alkalmazást, általában Übert (pedig az már megvan), vagy a böngésző indul el vmi iPhone nyereményjátékkal. Nagyon agresszív, sokszor nem is enged kilépni. A McAfee nem talált vírust. Hogyan tudnám megszüntetni szerintetek? Air push detektor sem talált semmit. Nagyon idegesítő.
-
SkyLine3000
addikt
válasz DJ. Ru$y #33827 üzenetére
Az komoly!
Remek, már vagyunk hárman! Alakíthatunk egy LP fan klub-ot!
Nemrég csináltam KDZ-vel egy rom újrarakást CSE Flash-el, full wipe-al. Az vitt mindent. Nehezen hinném, h gariztatás esetén bele tudna akárki is kötni. Az Lg tuti nem köt bele. Volt már náluk telóm rootolva, főzött rommal, mégis megcsinálták.[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
Engem is utolért a kijelzősàrgulàs. A garancia szerintem màr lejàrt. Esetleg tudja valaki, hogy mennyiért cserélik a Vàci úti GoldStar szervízben?
-
Kloss
őstag
válasz SkyLine3000 #33832 üzenetére
Beléphetek én is a klubba?
Még Fulmics 2.1-en vagyok. Nekem sem volt időm és erőm sem átcserélni. De a 30C alapú Fulmicsot szerintem felteszem majd. -
zoleeno1
veterán
válasz SkyLine3000 #33832 üzenetére
+1, én is nyalókázok még
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
SkyLine3000
addikt
Fel vagy véve!
(#33836) zoleeno1: Lassan többen leszünk, mint a 6osok. Ki gondolta volna... Azt hittem, csak én vagyok ilyen maradi.
"Sajnos" nekem annyira nincs semmi bajom a LP-al, h egyenlőre sok értelmét nem látom a váltásnak. Azért, h egy hangyapénisznyit gyorsabb legyen a rendszer, nem éri meg a macerát, így teli hassal. Nekem a LP is tök gyors, laggmentes.[ Szerkesztve ]
-
KoryHu
aktív tag
Miért van az, hogy MM alatt atjonnek az értesítési hangok a fülhallgatóba, akár zenehallgatás közben is? Iszonyat idegesítő, nem emlékszem, hogy LP alatt ilyen lett volna? Vagy itt kétféle hang beállítás van, külön fülessel és nélküle?
Még a kijelző feloldás, zárás hangja is szól a fülhallgatóba.[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
Darkcomet
tag
válasz SkyLine3000 #33822 üzenetére
Jelentkezem én is. Telenoros vagyok, egyszer feldobta a rendszer az OTA frissítést a héten, de aztán nálam eltűnt ez a lehetőség. Ha a frissítés keresésére nyomok nem történik semmi sem, nem ajánlja fel a 6-os droidot.
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy unalmas a téma, szinte mindenki erről beszél, de van pár dolog, amit nem értek. 6.0-ra való frissítésről van szó. Hogy lehet az, hogy valakinek már van hivatalosan, valakinek pedig semmi? Olvastam a hozzászólásokat, hogy a Telekom milyen lassú ebből a szempontból, ahhoz képest kollégám kérdezi tőlem csütörtökön, hogy "na? frissítettél már?" Neki felajánlotta a telefonja, és frissített is, nem számítógépen keresztül, hanem simán a telefonon, nekem pedig független telefonon semmi. Az IMEI számos link, ahol meg lehet nézni, ott sem jelez, csak a V21a-t. Szóval szívesen frissítenék, de szeretném inkább hivatalosan. Ha a többek által linkelt V30c KDZ-vel felteszem, akkor annak SEMMI veszélye nincs? Nem szeretném még véletlenül sem elrontani.
-
Willanyasz
tag
Sziasztok!
Fulmucs 4.2 szeretnék rakni a telóra de nem találok letöltési lehetőséget. Tudnátok ebben segíteni?
A twrp frissítés alapján lehet csinálni csak a fulmicsot rakom nem ami a leírásban van?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
KoryHu
aktív tag
válasz JociMilan #33840 üzenetére
A válasz benne van a kérdésben és a fórumban is: olyan régiós független telefonod van, amire még nem jött ki hivatalosan, (pl portugál), mindegy milyen kártyával használod.
Szerintem felrakhatod azzal a módszerrel (de a v30b-t tuti) , ha nem akarsz várni, de lehet kiadják pár héten belül.[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz KoryHu #33838 üzenetére
Megnyugtatlak alapból eddig is átjöttek az értesítések. (SBH52-t használok G3-mal és átjön minden, e-mail, üzenet, sms, csörgés stb) Lehet, hogy ki lehet kapcsolni, de nem teszem, mert ha zenét hallgatok úgysem hallom a telefont, örülök is, hogy átjön.
JociMilan
Amint hozzányúlsz x% "veszély" mindig ott van, sosem mondható biztosra, hogy nem lesz semmi, de KDZ gyári módszer, így nagyon kicsi a "veszély".Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
piglet76
tag
válasz SkyLine3000 #33822 üzenetére
Itt vagyok én is még LP-n.
Mivel nagyon friss tulajdonos vagyok, még nem mertem belevágni a frissítésbe, bár remeg a kezem, hogy kipróbáljam az MM-et.
A PcSuite már fent van, elvileg a drivereket is felpakolta, lehet, hogy nekifutok a dolognak vmelyik nap. -
Kirrr
aktív tag
válasz Willanyasz #33841 üzenetére
Fulmics.com
-
JociMilan
tag
válasz KoryHu #33838 üzenetére
Idegesítő????
Mit nem adnék érte Örülj neki!
Pont erre panaszkodtam pár nappal ezelőtt, hogy nekem, ha a füles be van dugva, akkor ha csörög a telefon, vagy értesítés jön, akkor azt a telefonon is hallom.
Szerintem az a normális, ha be van dugva fülhallgató, akkor MINDENT azon hallasz. Gondoltam, elviszem szervizbe az enyémet, mert én nem tartom normálisnak, hogy bármit is halljak a telefon hangszórójából, ha be van dugva fülhallgató.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest