Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
-
thespilertm
csendes tag
Sziasztok. Vásároltam egy Lg G3-at, a koreai változatot (F400S) 3/32Gb-osat. Nagyon remek a telefon, gyors, szép képeket csinál. De a legtöbbször amikor a wifit be akarom kapcsolni megbolondul, befagy újraindul vagy éppen úgy csinál mintha sokáig erőlködne azon, hogy bekapcsolja a wifit. Ilyenkor iszonyat gyorsan merül és melegszik a hátulja. Viszont van amikor egy ideig tökéletesen működik a wifi. Egyébként ha a wifi nincs bekapcsolva akkor minden tökéletes. 6.0 Androiddal kaptam. Szoftver probléma volna?
Ugyanezt a hibát generálja nekem is mint a videóban: https://www.youtube.com/watch?v=1Crt2UHT_go
Esetleg valaki tudna segíteni, hogy mi erre a megoldás? -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Motosz01 #34907 üzenetére
Azért nem válaszolnak, mert olyat kérdezel, ami már párszor ki lett tárgyalva. Jobb fent van kereső, kiemelsz egy kereső szót jelen esetben mondjuk a binárist, és fogsz javaslatot/megoldást találni.
Például itt. Kingroot MM-n még mindig csak Temp root, minden újraindítás után újra kell root-olni vele. Törölni a Kingroot-on belül tudod Uninstall Root-tal tudod, ha jól emlékszem. Kingroot-on belül opciók és ott Uninstall Root talán. Az Uninstall Tool az a Kingroot féle alkalmazás eltávolító, de nem root eltávolító.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Motosz01
tag
válasz DJ. Ru$y #34908 üzenetére
Köszi! Próbáltam keresni, de ilyen válaszokat találtam, hogy "a kingrootot sikerült eltávolítanom, de hogyan, az már nem tudom xD" stb.
Amúgy én úgy értelmeztem a rootolási leírást, hogy a kingroot alkalmazást kell eltávolítani, (vagy egyesek írták, hogy tiltani), hogy a superSU végleges rootot produkáljon, és tudja frissíteni saját binárisát... akkor ez most nem így van?
Ha így van, akkor hogy lehet eltávolítani a Kingroot progit?
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Motosz01 #34910 üzenetére
Jól érted és pont ennek a menetét írtam le neked. Megnyitod a Kingroot-ot, opciók (3 pötty vagy vonal ami van) majd azon belül lesz egy options vagy hasonló és ott lesz egy Uninstall Root azt hiszem. Nekem most nincs fent így nem tudom megmondani, de a Kingroot-on belül keresgélj azon belül tudod eltávolítani.
-
sereeff
aktív tag
Helló
Felraktam a MM-t s most a teló nem csatlakozik semilyen wi-fi-re... Próbáltam keresni rá, de nem találtam érdemi hsz-t. Ismert a probléma? Van megoldás rá? Telekom hivatalos 30BAsrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
tbalint3
tag
válasz Probert75 #34814 üzenetére
Rendben végül is meg lehet szokni, csak az 5-ös verzió után szokatlan még.
Más:
Mióta a 6.0 van fent a Here Maps gps programban, ha az SD kártyát választom ki tárolóeszköznek, akkor nem tudok térképet letölteni, ezt írja ki: "Letöltés előkészítése..." és nem megy tovább, majd egy kis idő után hibát dob. Ha a belső tárolót választom ki akkor pedig gond nélkül letölti.
Ezt valaki ki tudja próbálni, hogy másnál is ilyen vagy csak nekem nem engedi SD-re telepíteni a térképeket?[ Szerkesztve ]
-
PyLu_pappa
csendes tag
-
DonLaca@
senior tag
válasz thespilertm #34906 üzenetére
Nekem hasonló problémám volt. A végén kiderült hogy a routert nem szereti a telefon. Az volt a megoldás hogy a router b/g/n auto sebesség választást fixen g-re állítottam. Amikor „n” üzemmódba kapcsolt a router akkor jöttek elő a kapcsolódási zavarok. Átállítás óta tökéletesen működik.
-
dredjudge84
őstag
Koszi a valaszokat. Meg egy kerdes. Cyanogenmodbol hany fele kk van ami stable release?
-
ZephX
senior tag
Sziasztok!
Ha volt már a kérdés akkor előre is elnézést én nem nagyon találtam. 3 hónapos teljesen új telóm van. Este 16 %-on feltettem tölteni és egész esete ment, reggelre 55 %-on volt. Máskor is csinált ilyet, teljesen irreális töltési időt kiírva a maximális 2 óra helyett. Minden alkalmazás be volt zárva.Rossz az akksi? (teljesen új még, alapvetően szépen egyenletesen merül használat közben)
Rossz a töltő? ( gyárit használok)
Vagy egy hard resetet kéne csinálnom?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Mentolka
senior tag
Hello.
Ezen a fényerőn rugóznak itt néhányan folyamatosan - laikusként: mondjátok már meg, hogy mit számít?
Én eddig egyik okostelefonomon sem piszkáltam a fényerőt, mindig mindegyik automatára volt állítva (ha egyáltalán volt ilyen). -
Karcsi1964
tag
válasz PyLu_pappa #34916 üzenetére
Én csináltam Factory Resetet, mégis jobban merül 6.0 alatt. Az Android rendszer zabálja az aksit. Talán egy frissítés majd megoldja, mindenesetre érdekes, hogy ezt a tesztelésnél nem vették észre.
-
Joccc07
addikt
válasz dredjudge84 #34920 üzenetére
Miért szeretnél KK cm-et? Nem jó az MM?
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
gixxergabi
senior tag
válasz DJ. Ru$y #34908 üzenetére
Annyiban egészítenélek ki ha megengeded
Hogy a kingroot sem csak temp root - ként tud működni, ha megcsinálja az autorec után a makepermissive.zip-et, akkor az is teljes értékű lesz, a supersu-ra váltás csak azért írjak mert a többség azt ismeri (de nem kötelező) .(#34924) Karcsi1964
Igen jobban fogyaszt, mert jobban pörgeti alapból a procit, cserében persze pörgősebb a rendszer...
Én azért tértem vissza v21-re mert többet ér nekem az akksi idő, egyéni döntés kinek melyik a fontosabb... -
Joccc07
addikt
válasz dredjudge84 #34926 üzenetére
De miért az LP?
Miért nem MM?
Igaz abból még csak nightly van de semmi idegesítő hiba nincs benne.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Joccc07
addikt
válasz dredjudge84 #34929 üzenetére
De én Cm-ből kérdeztem az MM-et.
-
NeDeRo
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segitsegre volna szuksegem, igazan velemenyre! Vasaroltam egy LG G3 D858HK keszuleket mar egy jo ideje hasznalok, es nagyon meg vagyok vele elegedve. Egy dolog bosszant ugyanis amikor megrendeltem nem vettem eszre hogy nem D855 hanem D858HK amire nincs OTA-s MM frissites, ugy derult ki, hogy mind vartam es mikor lattam semmi valtozas irtam az LG kepviseletnek es az IMEI alapjan visszaszoltak bocsanat de nem is LESSZ! Kerdeztem oket van-e esely hogy az LG megoldja a valasz NEM!
Sajnos amikor ez kiderult kifutottam a 30 napos visszavalthatosagi idobol igy maradt a keszulek.Aztan elkezdtem olvasgatni es lattam nagyon sokan KDZ -vel frissitettek ami nem tudom mostan hivatalos vagy nem hivatalos, vagyis nem tudom eldonteni.
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41
V30a LGD858HK 17016De nem is ez erdekel hanem latom van aki meg van elegedve van aki dicseri, DE ugyanakkor sokan panaszkodnak is. Voltam egy szervizbe, en nem tudom megcsinalni es nem is ertek hozza, ahol azt mondtak ok nem valalkoznak erre ugyanis semmi garancia, hogy a keszulek fog mukodni. Lehet 10-bol pont egy es az az enyem ami nem mukodik, kb ez az arany.
Kerdesem az volna ha tudtok valaszolni mostan erdemes, vagyis ha valaki elvegzi ezt a frissitest (manualisan) akkor minden rendbe lessz a keszulekkel, vagy lotto es nagy valoszinuseggel hol ez hol az nem fog mukodni rajta.
Koszonom.
NeDeRo
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz NeDeRo #34931 üzenetére
Hivatalos gyári frissítés igen. Fel lehet tenni, nem lottó, de mindig van egy kis esély, hogy valami nem jön össze és vége a készüléknek, ennek kicsi az esélye, ha betartod a pontosan leírt lépéseket.
Mindenesetre mielőtt nekiállsz keress magadnak egy V20-as ROM-ot ami a készülékedre való, hogy, ha nem jönne be az MM vissza tud térni rá.
-
Joccc07
addikt
-
Joccc07
addikt
válasz dredjudge84 #34936 üzenetére
Ha jót akarsz akkor a Fulmics 5-öt még a cm előtt próbáld ki mert ha cm után akkor nem leszel megelégedve a sebességével a Fulmicsnek.
-
Mentolka
senior tag
Én kipróbáltam a Fulmics 5.0-át, de nem jött be annyira, mint a 4.2 - az új felület nem annyira tetszik.
A következő a CM lesz - abban vajon minden hibamentes, ami a napi ÜZEMszerű használathoz kell? -
lionshamlet
senior tag
Udv, puppy pop jatekkal jatszik vki?
Mennyi pontot ertetek el eddig benne? -
PyLu_pappa
csendes tag
válasz Karcsi1964 #34924 üzenetére
Köszi akkor nem ringatom magam kósza álmokba. Most jónak tűnik de tegnap... Streameltem mindig tv appal és bluetooth fülessel hallgattam következő volt: Töltőn volt a telefon 41%-nál tettem fel és amikor vége volt a meccsnek cirka 100percet ment így a tella és 21%-volt amikor kikapcsoltam az appot. Azért ez vicces mi lett volna ha nem töltöm. Most factory reset után úgy hogy kézzel állítottam vissza jónak tűnik egyelőre. Kézi alatt értem, hogy nem backup-ból nyertem vissza a progikat.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz lionshamlet #34942 üzenetére
Ezt a kérdést a megfelelő topicban tedd fel, mert ez nem az. Sztem ez itt a kutyát sem érdekli, meg a G3hoz sincs semmi köze.
[ Szerkesztve ]
-
Shinjike87
aktív tag
válasz lionshamlet #34942 üzenetére
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SkyLine3000 #34945 üzenetére
Csak annyi köze van hozzá, hogy a G3 QC tokhoz lett írva a játék.
-
nash2
tag
Sziasztok,
Telenoros Lolli (V21a) firmware-hez tudna esetleg valaki akár privátban linket küldeni ? Előre is köszönöm !
Nash
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest