Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
Udv!
Microsdxc-n belul is van valami hatar hogy meddig latja a telefon? A 200gigasat is fel kell ismernie hisz az is xc ugye?
-
DonLaca@
senior tag
Többször linkeltem már ezt a romot . LP stock alap, Gabriel-0.8.3--[21-12]-D855 kernel, smartmax governor, 40% fix fényerőn ennyi a SOT. Három feltöltési ciklusban mindig 6 óra felett volt. (Log fille készítés letiltva szervizmenüben.) Vagy az új aksim ennyire jó .
-
SkyLine3000
addikt
válasz dredjudge84 #34201 üzenetére
128gb-ig hiteles a g3.
-
DonLaca@
senior tag
válasz -FreaK- #34206 üzenetére
Sima böngészés wifi-vel, kb 2 óra sodoku játék.
MM altalatt 4 órát tudtam csak összehozni. Akármivel próbáltam nem lett több.cam383
Én recoveryből simán flashelem a romokat egymás után. MM, LP, stock, CM nem szokott probléma lenni. Cust partíció ha eltűnik ahhoz van javító zip az xda-n.
-
cam383
tag
válasz DonLaca@ #34208 üzenetére
Köszi!
A legnagyobb bajom az, hogy jelenleg semmit nem tudok telepíteni recoveryből. Tegnap még felment a limitless g5 rom, de utána semmi, ha az external sd-re vagy usb otg-re nyomok, újraindul a recovery. 3.0.0 verzió van fent azóta. Visszaállítottam a fulmics 4.2-t mentésből, most ezt használom. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Megrendeltuk paromnak a G3-at. Gyarilag folias a keszulek? Ha nem, akkor menne ra uveg.
-
Aryon87
félisten
válasz gixxergabi #34205 üzenetére
Gr miatt van LGUP is a gepen, latja a telot, de unkown-kent azonositotta, igy nemntudtam tovabbmeni vele.
Rusy, a gepen tiltsam le a netkapcsolatot? Amugy a telepitesnel dob ki 4% utan (3. menet a programban, mikor telepitenie kellene)
Szerintetek lesz gond ha igy adom be? Nincs root, semmi mokolas rajta.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz gixxergabi #34216 üzenetére
A szükséges drivereket korábban feltettem, azóta nem volt változás. Netkikapcsolással sem megy. Most már mind1, megyek a szervizbe. G4-et is beadom, hátha sikerül kicsit megújíttatni.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
literati
tag
Rettenetes akadozik a névjegy görgetés(v30b). Ti hogy tapasztaljátok?
-
Aryon87
félisten
Ideiglenesen G3 tulaj lettem. Szervizkozpont adott egyet cseretelonak
V30c van fent, vodas bootlogoval, ami gondolom fuggetlenitett peldany, mivel telenoros vagyok.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
KDZ flash-el visszafelé nem lehet lépni 6.0-ról 5.0-ra?
-
Aryon87
félisten
válasz dredjudge84 #34229 üzenetére
Elvileg lehet, nekem nem sikerult.
Most kiderul hogy a KDZ telepites megbaxa-e a szervizelest. Mert a telekomos telon v20j kellene legyen, en meg v30b-vel adtam leXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz dredjudge84 #34231 üzenetére
Pedig korabban sikerult visszamenni lollira, igaz az v21A volt. De hogy 30b-rol 21a-ra se tudott visszamenni, erdekes..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Joccc07
addikt
Limitless vagy Fulmics?
Köszi a választ!
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok a factory reset miatt elmentek a telo szamaim a sim kártyán maradt valamennyi,amivel nem lenne gond, mert addig is a Google minden számot eltarolt,és beleptem, minden szám megvolt az összes, de most hiába szinkronizálok nem jön vissza egy se, meg egy nagy bug ami már 5 androidba is volt, hogy ha beallitom milyen számokat lássak, sim, telo, stb, az egyénibe kijelölöm, a testreszabásnál, azt hogy ne legyen csak sim meg amit a telon tárol (nem akarom a messenger, Google számokat, mail címeket látni) akkor csak a sim kártyán lévő számokat mutatja, a telo memóriában lévő számokat nem. Kula
-
-
hukli21
tag
válasz SkyLine3000 #34238 üzenetére
Próbált már valaki 128 GB-nál nagyobb (pl 200 GB) SD kártyát műkösédre bírni G3-ban? (tudom, hogy a gyári adatok alapján 128 GB-ig kezel, csak érdekel, hátha valakinek mégis sikerült).
Z3c-->LG G2-->Nexus 5--> Huawei P8 --> Iphone 4s --> LG G3
-
-
cam383
tag
Hát srácok, bármit csinálok, nekem a twrp-ből nem lehet flashelni, nem is értem...
Szerencsére a vissza állítás megy.
Fulmics 4.2 van fent, ami egyébként egész jónak tűnik.
Flashifyből ajánlatos flashalni, vagy inkább nem? -
hukli21
tag
válasz V.Dave #34244 üzenetére
De igen 5 perc a limit egyszerre túlmelegedés miatt. Ha már van elérhető áron 200 GB-os kártya, akkor a plussz hely csak jól jöhet offline zene, filmek, 4k videók (1 perc 4k videó a telefonnal kb 250 MB...), játékok stb. Fel tudnám tölteni
Z3c-->LG G2-->Nexus 5--> Huawei P8 --> Iphone 4s --> LG G3
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Asszony G3-asa megjárta ma az LG szervizt kamera gondok miatt.
Szoftver frissítetek 6.0-ra.
Azt mondta a szervizes, hogy a wifi frissítéseket leállítóak mert kinyírtak 3 telefont.
Ha volt már ez az infó akkor sorry.
Forget about it
-
gixxergabi
senior tag
van V30D LGD855 (PORTUGAL)
és van V30F LGD855 (GREECE)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest