Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csampei

senior tag

válasz Fitzgerald #27332 üzenetére

Bocsi 6 éves Spica :) nekem régebbinek tűnt hiába öregszem :) Nem az üzemidőre voltam itt elsősorban kihegyezve hanem hogy arra amire nekem kell a "hardveresen harmad olyan erős, negyed olyan felbontású kihelzővel szerelt smart akármi" jobban teljesített. Nem zárom ki hogy én cseszek el valait,de full wipe után egy TOT metodus után szerintem egy full gyári rendszert kapunk. Az külön kérdőjel számomra hogy full wipe-okkal ugyanezen történet csak KDZ flash módszerrel és az MLT funkció kikapcsolva marad,ami ugye alapból be van kapcsolva egy gyári romnál. Szóval vannak itt nekem "X-akták" :F

(#27331) johnym

Én sajnos a zárt rendszereket nem szeretem. A régi Win ce 6, 6.5, 7 rendszereket a mai napig visszasírom! Na azok rendszerek voltak,most pedig az Androidon kívül más alakítható rendszer nincs. A mai winmobilok már nekem túl zártak,gondolom ezért is a stabilitás,az IOS meg ....pfff na azt inkább hagyjuk :D

[ Szerkesztve ]

Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!

Új hozzászólás Aktív témák