Új hozzászólás Aktív témák

  • geris197

    tag

    Sziasztok!
    Sikerült a lollit felrakni,van root,twrp és úgy nézem működik minden rendesen többé-kevésbé.
    Meggyi001 nálam megy Xposed és a TweaksBox is,igaz a statusbaron a wifi és térerő ikonok nem változnak meg hiába van más stílus beadva neki.De amúgy többi művelet amit KK használtam megy.
    Viszont van itt két dolog ami idegesít lollin és nem boldogulok vele.

    1.) Néma üzemmódban nem jelez az ébresztő vagy is nincs annak sem hangja.Tudom,utána olvastam,tegyem rezgőre és probléma megoldva.De mindenki így csinálja akinek lolli van? Nincs erre valami más mód? Beállításoknál a ne zavarjon alatt van valami állíthatóság,de egyik sem hozza meg nekem azt,hogy néma üzemmódban adjon hangot az ébresztő.Vagy nem jól állítom?Mi lenne a megoldás?

    2.) A másik dolog ami bosszant,hogy vannak a stausbaron értesítések,nekem a CallRecorder és 2 időjárás hőmérséklete,ezek állandóan és a zár képernyőn is ott éktelenkednek eltakarva a nagy körben lévő órát.Ez KK nem volt így.Statusbaron ott voltak,de a zárképernyőn nem.Most itt is találtam beállítási lehetőséget,de vagy elrejtem az összes értesítést (ami nem jó nekem,mert akkor semmit nem mutat) vagy megjelenítek mindent,ez megint nem bejövős nekem,a harmadik lehetőség meg megint nem az ami kéne,mert csak a bizalmasakat rejti el.Szóval hogyan kéne megoldanom,hogy zárképernyőn csak olyan értesítések jelenjenek meg amiket kapok (sms,nem fogadott hívás,stb.) az állandóakat ne mutassa.

Új hozzászólás Aktív témák