Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
Kit Kat-ben volt egy olyan beallitasi lehetoseg, hogy lezart kepernyon ne mutassa az ertesitesek (viber, uzenet, whatsapp) tartalmat. Lolliban ugyanezt hol talalom meg?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
gusthy
veterán
válasz wertigo1984 #18251 üzenetére
Beállítások - hang - képernyő zárolása. Ott egyben az összes kapcsoható. Alatta az Alkalmazások menüpontban meg egyesével.
No comment.[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz wertigo1984 #18253 üzenetére
Valld be, hogy ott nem kerested
-
gusthy
veterán
válasz wertigo1984 #18255 üzenetére
De ki találta ki azt a hülyeséget vajon, hogy a hangok közé rakja?...
-
gara1
csendes tag
Aki Cm-et használ azoknál megy a Sygic navi? Nálam el se indul, csak a fehér háttér sygic logóval és ne tovább.
Megint gyalulhatom le ezt a Cm-et. -
tutaj01
aktív tag
-
siofok00
tag
Sziasztok! G3-ra fejlődött már a Lolli? Én vettem most egy Note 4-et. Ezen azért érezni, hogy nem akasztja meg quadHD felbontás. Ismerősöm viszont G3-at tervez venni, hogy nem olyan nagy mint a Note. Amikor nekem volt, én csak KitKat használtam tartósan, így nem tudok neki tanácsot adni, hogy ez vagy esetleg egy Galaxy S5 Prime.
https://www.flickr.com/photos/130124779@N02/sets/
-
zoleeno1
veterán
-
dave182
senior tag
válasz Just_Reboot #18263 üzenetére
Egyébként egy Google now launcher nem lenne elég?
-
tomalbert
tag
válasz Just_Reboot #18240 üzenetére
Nah, közben napközben sikerült megcsinálnom amit mondtál és tényleg jobb lett. Valami volt azzal a gapps-al. Most szinte alig van valami a wl detectorban. Déltől feltöltés után idáig van benne 3,5 óra sot. Igaz, most teszem fel etetni, mert kínoztam kicsit, de elsőre meg vagyok elégedve. A wifis bug meg a governor maradt, de ezekkel meg kibírom.
-
tomalbert
tag
válasz Just_Reboot #18269 üzenetére
Ó, tényleg, a TricksterMod-ot elfelejtettem feltenni. Feltettem, azzal maradt tényleg.
-
gara1
csendes tag
Egyesek meg minek vesznek androidos telefont?😉 Nincs idő a gyáritol (ami full bug mentes)eltérő romok kiprobálására, de okosságokat" irogatni van idő...
Azok meg vegyenek szifont.😄[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz Typhoon47 #18273 üzenetére
idom ea turelmem nekem is lenne, ha akarnam, csak ertelmet nem latom persze, passzio meg kivancsisag, meg tetszik az ui, stb. Meg is ertem en, hogy elvagytok vele, de megsem ertem es ez nem tamadas volt, csak kikivankozott anno s2-s korszakomban en is naponta tettem fel uj romot. Azota nem viszem ennyire tulzasba, megnezem melyik a legjobb fozet, azt felrakom, ha nem jon be megy vissza a gyari es azt moddolom amennyire tudom sajat igenyeimre A RR nekem is izgatta a fantaziamat kicsit, mert sok jot irtok rola, de vegul elvetettem, maradok a cloudy-n. Par ev romolos korszakkal a hatam mogott egy valamit azert biztosan tudok. A portol, nem gyari alapokon nyugvo romok sosem lesznek annyira stabilak, mint a gyari, vagy gyari fozetek. Ezzel nincs is baj, meg azzal sem, hogy valaki ezekre eskuszik. csak akkor nem kell csodalkozni, ha valami nem mukodik
Honor Magic5 Pro
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok. Nem találtam a készülékbe olyan funkciót, ahol számítógépről meg tudom keresni hol van a készülék, ha ellopnák vagy elhagynám.
Hol találom meg ezt a funkciót?Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz PindurAnna #18276 üzenetére
Ez nem készülék funkció, ez Google funkció, ha be van kapcsolva a GPS, akkor itt meg tudod keresni. Nyilván Wifin vagy mobilneten kell lennie a készüléknek.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
gara1
csendes tag
-
Peat76
őstag
A Váci úti központi szervizbe érdemes vinni a telefont, vagy van máshol is Lg szerviz is Budapesten? De gondolom ez a leggyorsabb?
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Peat76 #18279 üzenetére
Erről jut eszembe: Múltkor kérdeztem az ügyfélszolgálatost, hogy ha leadok javítani egy LG telefont, akkor jár a cserekészülék a javítás idejére, de csak ha éppen van raktáron. Erről mik a tapasztalatok? Aki itt járt már szervizben az kapott?
Több Samsung készülékem is volt és annál ez nem volt probléma, mindig volt kiadható cserekészülék és az ismerőseimnek sem mondták soha, hogy "bocsi, épp nincs raktáron egy sem".
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Stauffenberg #18281 üzenetére
Itt már volt akinek nem tudtak adni, mert nem volt bent készülék. Ezért kell őket felhívni előtte és megkérdezni tőlük.
-
plejik
addikt
válasz Stauffenberg #18281 üzenetére
Én nem kaptam..
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #18282 üzenetére
Na ettől tartottam, mert az ügyfélszolgálatos fontosnak érezte kiemelni, hogy csak akkor van cserekészülék, ha van is raktáron.
Na jó, van itthon még Androidos telefon ha esetleg úgy adódik beüzemelem azt, de a Samsung (ha másban nem is), legalább ebben jobb volt. A szervizükre sosem volt panaszom.
-
zoleeno1
veterán
válasz Stauffenberg #18284 üzenetére
na ja, a samu ad egy xaros galaxy ace 1-et... köszönöm nem kérem, kenjétek a hajatokra inkább használtam addig az itthon lévő, több éves, nyomógombos gagyifónt, az ace-el csak felidegeltem volna magam
Honor Magic5 Pro
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Stauffenberg #18284 üzenetére
Ez a cserekészülék mizéria... Adnak normál SIM-es telefont, de átalakítót nem, akkor ugyanott vagy nem?
-
Ming Cseng
csendes tag
Sziasztok!
Mivel ti már használjátok az LG G3 készüléket, ezért itt kérdezem meg: ajánlanátok nekem?
Volt szerencsém megtapogatni, a mérete és az anyagfelhasználás szerintem rendben van, de vajon kibírja a lenti használatot napi 1 töltéssel?
Beltéren 0-20% fényerőn lesz, kültéren max. napi 1 órát fogom használni 40-50% körül.
Főként netezni veszem, néha akár 10-12 órát is gúvadok részletekben.
Böngésző, doksi szerkesztőszoftver, naptár, letöltés és a közösségi oldalak appjai szoktak egyszerre menni a suli miatt, mindez 3G-n. Ja és mellé zene!
Szeretek játszani! Kisebb logikai játékok, Asphalt8 és Royal Revolt biztos lesz rajta, ha belefelejtkezek, 4-5 óra egyhuzamban is becsúszik belőlük!
A mostani telóm napi max. 2X (inkább 1X) kell tölteni ehhez. Bírni fog legalább 1 teljes napot így az LG?
Gyakran megyünk sátorozni a semmibe, akkor 3G-n netezek, odafelé egy gyors GPS check, telefonálok és fotózok napi fél-1 órát. Töltési lehetőség 4-5 napig nincs. Ez menni fog, mennyit merül a telefon, ha nem használom csak be van kapcsolva?
Nem rootolok, nem mókolok, használni szeretném!
Köszönöm, ha megtiszteltek válaszotokkal! -
bigdigit
addikt
válasz Ming Cseng #18290 üzenetére
Így kb max 3 óránként töltő kell neki szerintem és ez a jobbik eset úgy ha nincs kiherélve és teljesen fapadossá téve.
-
g_miki
csendes tag
se a purpledrake, se a stump root nem viszi a telot - d858hk-ról van szó. Van ötletetek mi működne? igazából csak a fényképezőt akarnám lecserélni, mert szobában elég zajos képet csinál sajnos
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz g_miki #18292 üzenetére
Írtam itt valamelyik nap, nem tudom, hogy neked vagy valamelyik dual sim-es kollégának, hogy ami ebben a topicban van, az D855-re van. További cuccok XDA-n.
Kasya
Amióta haverom 5800-jába a T-s üzletvezető szaki törte bele a nem belevaló SIM-et, mert a kolleginája rosszat tört ki a kártyából azóta inkább nem próbálkoznék.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Saccco
nagyúr
Akkor én ezeket javasolnám:
- LG G3 + egy nagy power bank
- OnePlus One + egy kisebb power bank
- Huawei Mate7█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
macii97
senior tag
Hát rád sem lehet mondani, hogy nem használod ki a telefont!
Ha ez így plusz infó: kijelződiő 3-5 óra között (volt valakinek 8 is, leszabályzott procival) általában. Használattól függ. Ha tolod neki a játékokat, hamarabb merül nyilván, mintha zenét hallgatnál.
Nem tudom, talán egy külső táppal. -
Ming Cseng
csendes tag
válasz bigdigit #18291 üzenetére
3 óra?? 3?! Én napi 2X vagyok hajlandó telefont tölteni, esetleg akkor a töltőn játszok.. Vagy rosszul írtam le? Ezeket nem ilyen sorrendben csinálom, csak pl. egy-egy nap van a sok netezés (olyankor 2X töltök), egy másik nap eszembe jut és játszok.. 3 óra, ok.
Normál nap: 0% fényerőn 3-4 óra netezés, 1 órás telefonálás a családnak. 32GB verzió lenne, minden nem használt funkciót ki szoktam kapcsolni. Így mi a helyzet?
Sírok itt, mert nagyon tetszik a készülék, de ez a 3 óra harmatgyengének hangzik..Másik válaszolónak is köszönöm a tippeket! Power bank lesz a megoldás a hetes túrákra!
-
Kasya
nagyúr
válasz Ming Cseng #18296 üzenetére
Annyit bír ez is, mint más telefon. Egy 10000-es power bank beszerzése pedig ajánlott ilyen szintű napi terhelés mellé. 4500 , nem nagy összeg szvsz.
(#18294) Saccco - oh ... Megértem
[ Szerkesztve ]
-
Ming Cseng
csendes tag
válasz macii97 #18295 üzenetére
Használom persze, azért vettem! Nem tudom, miért nem írja: Huawei U8800 Pro. Vidéken a szülőknél nincs más csak a mobilnet! Sulis dolgok akkor is mennek, most is 3 projektet vezetek! Az 5 órás kijelzőidő is fájdalmasan hangzik! Az egyik telefonos oldal kalkulátorán 25 órás készenlétet számoltam 4-4 órás beállítással!
Szétvág már az ideg, akkor mit vegyek?? 2 hónapja nézelődök, de még mindig ez tetszik!!! Most viszont egyből ez jutott eszembe: "Nem jó semmire, csak szép.." -
veterán
válasz Ming Cseng #18298 üzenetére
Ha jatszol, es kozbe toltod, pillanatok alatt besargul a kijelzod a magas hofok miatt...
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
lalyoska
tag
Sziasztok.
LG G3 vásárlás előtt állok, de lenne 1-2 kérdésem, nagyon megköszönöm annak, aki segít.
1. Nano SIM-mel fogom tudni használni a készüléket, mert sajnos az előfizetéses kártyámmal használnám tovább, ami Nano, de a másik telefonom simán ment Micro helyett Nanoval...
2. A G3 kamerája tényleg jelenleg az egyik legjobb? Mert ezért is emellett döntenék. A G2höz képest még jobb?
3. Az egyetlen negatívum nekem, hogy Nokiás voltam, és ingyenes offline navigációm volt. Ezt az LG-hez lehet valahonnan letölteni, vagy Androidhoz még mindig nincs?Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...