Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robyka
aktív tag
Hali,
Lenne 2 kérdésem.
1, Ha root-olom a telefont ugrik itt is a gari úgy mint a note 3-nál?
2, 32GB-osat néztem arra csak bolti garancia van?
-
Robyka
aktív tag
Jöttem kérdezni egy értelmeset...G2-t szeretnék venni nemsokára.
Azt nem értem hogy a 80/20-as net a telefonon mért csak 24/20,33/25 speedtesten (Note-om van)
G2-őn is ilyen lassú vagy egyáltalán miért nem lesz 80 a letöltési sebesség úgy mint a laptopon?Help
[ Szerkesztve ]
-
Robyka
aktív tag
válasz rayoliviero #22826 üzenetére
Neked újabb tipus van, nekem TP-Link WR941ND van kicsit régebbi cserélhető 3 antennás.
Én múltkor az összes beállítást végignéztem és nem találtam hogy hol kell 5Ghz-re állítani.
Csatornát tudtam állítni, meg 20 vagy 40hz meg ilyeneket...Nah de akkor most azért ilyen lassú mert nincs 5Ghz-n vagy azért mert nem LTE képes a telóm?
-
Robyka
aktív tag
válasz rayoliviero #22848 üzenetére
Jók ezek a TP-Linkek, most ahogy látom az újakat már csak 2 év garanciával adják , én 5-öt kaptam rá kb 3 éve.
-
Robyka
aktív tag
Sziasztok
Úgy néz ki holnap mennék a G2-ért. Ha a legújabb rendszer szeretném rootolva mi a teendő?
Ez kicsit másabb mint a samsungnál... -
Robyka
aktív tag
Nos már akrtam írni hogy a win8.1-em szar de nem...
Az miért van hogy csak azzal a usb kábellel tudtam rootolni amit adtak hozzá? -
Robyka
aktív tag
Jelenleg 4.2.2 10b van fent ami rootolt. Erre szeretném feltenni a legújabb 4.4.2-t rootolva persze hogy utána kitudjam gyomlálni a sok szartól . Miben lesz jobb vagy egyáltalán érdemes feltenni?
[ Szerkesztve ]
-
Robyka
aktív tag
Nekem a 32 gigáshoz ilyen töltő volt.
Másnak is? -
Robyka
aktív tag
válasz f(x)=exp(x) #33707 üzenetére
Ez USA szabvány, az a izé az 2 lyuk
Ja meg volt a telón pár kínai alkalmazás de azokat le lehetett törölni segédprogram nélkül.
Illetve a billyentyűzetet angol meg kinaiba is be lehet tenni és megjelenik 4 sornyi írásjel -
Robyka
aktív tag
Melyik most a legfrissebb stock rom? (32gigásra)
-
Robyka
aktív tag
-
Robyka
aktív tag
válasz rayoliviero #33746 üzenetére
És milyen?
-
Robyka
aktív tag
válasz f(x)=exp(x) #33751 üzenetére
Azért nem is frissítettem eddig. Vagy KDZ-t teszek vagy valami custom rom-ot.
-
Robyka
aktív tag
válasz rayoliviero #33753 üzenetére
Én is már csak holnap rakok fel valamit. Ezt néztem illetve a másik kettő a CloudyStock 2.2 és a Pardus HD 7.1. Ezeket nem próbáltad még?
-
Robyka
aktív tag
Feltettem a CloudyFlex 2.3 romot, annyi gondom van hogy nem forog el a képernyő landscape-be.
Meglehet valahogy csinálni? -
Robyka
aktív tag
válasz pestibenji #33808 üzenetére
Na azt nem tettem fel, de már működik, köszi!
-
Robyka
aktív tag
ha KDZ-vel szeretnék feltolni romot, előtte kell valamit wipeolni TWRP-be?
[ Szerkesztve ]
-
Robyka
aktív tag
Feltettem autorec-el a twrp-t viszont most nincsen knock on. Ötlet?
-
Robyka
aktív tag
32GB-os teló, eddig asszem 26 giga volt szabad amire tudtam másolni, pár napja vissza raktam gyári romot flashtool-al és most nézem csak 10,6 GB a szabad helyem. Másolok rá azt írja a winfos hogy nincs elég hely.
5 let?
-
Robyka
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest