Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz Robyka #22262 üzenetére
A lenyíló leírásban is szépen röviden le van írva a gyári állapotúra vissza állítás.
Kdz vel vissza rakod a gyári ROM-ot. Előtte utána persze HR.
Ez elég rövid .
Semmi plusz cicó!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
rayoliviero
veterán
válasz Robyka #22832 üzenetére
LTE-nek semmi köze a wifin mért sebességhez.
Azzal a routerrel pedig ne csodálkozz, hogy ennyit mérsz. Az nem is tud 5 GHz-et, csak 2,4 GHz-et. A Note készüléked gondolom tudja az 5-öt (mivel csúcs készülék), azt nem ismerem.
2,4 GHz-en laptopon olyan 50, max 60 Mbitet szoktam mérni, de sokszor lényegesen kevesebbet. De ha olyan helyen laksz, akkor lehet leterhelt állandóan.
5 GHz még viszonyalg kevés embernek van, az nem annyira leterhelt.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Robyka #33718 üzenetére
300.Ft os kacat, 1A van ráírva és tud kb 400-500.mA -ert! Végülis 6-7.óra alatt talán feltölti!
ha már eBay ről rendelsz minimum Ezt vedd meg nemsokkal több és valós 2A
[ Szerkesztve ]
-
r3dwo0d
tag
válasz Robyka #33741 üzenetére
Szolgáltató független európaiból tudtommal a V20D. Szolgáltatósoknál eltérő a jelölés ott mintha V20C lenne a legfrissebb. Ázsiai régiósoknál meg V20B, de ebben vagyok a legkevésbé biztos. De itt megtudod nézni, vagy az összefoglalóban lévő imei ellenörzős honlappal is megcheckolhatod.
-
r3dwo0d
tag
válasz Robyka #33744 üzenetére
Ez ha jól látom a telenoros V20B ami megegyezik a V20D-vel. Ebben már javították a V20A (független V20B)-ben megjelenő hibákat. Rootolt telóra vagy kdzvel teszed fel az új romot vagy ha létezik esetlegesen zip verzió akkor onnan. A telefon minden bizonnyal azért akar 20A-t mert előbb átállna 4.4-re és utána szedné le ota a frissítést. Ha kdzvel megy fel a V20B akkor már nem lesz mit frissíteni. De szvsz várj meg még valakit aki megerősít ebben.
-
Gaberking
senior tag
válasz Robyka #35313 üzenetére
A kérdésedben benne van a válasz is!
"Csináltam factory resetet + wipeoltam mindent TWRP-be...most LG logo bejön utána semmi..."
Töröltél mindent, ezért nem tud elindulni a semmi!
Vagy visszaállítasz egy mentést twrp -ből, ha nem volt, akkor felteszel egy romot (pl. DM) twrp -ből, vagy kdz!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest