Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cezarlacrone
aktív tag
Sziasztok!
Egy apró segítséget kérnék.
Idén februárban vettem a telefont, pár hónapja sikerült lezúznom a képernyőt. Nem akartam kínlódni hivatalos szervizzel, hogy majd ott cserélik kitudja mennyiért, inkább ismerősnek passzoltam oda - már cserélt G2 kijelzőt nem egyet - megcsinálta baráti áron.
A gondom az (igaz nem tudom az eredeti kijelző ilyen volt-e), hogy jobb alsó és jobb felső sarokból nézve a sík felé döntve a telefont változnak a színek, mintha sárgásabbá válna, a színek enyhén invertálódni is látszanak. Ez szemből és a baloldali irányokból nem tapasztalható. Utána néztem, van néhány kijelző típus az eBay-en is, nem tudom melyiket tette bele a szervizes.
Egyáltalán van különbség? Nálatok produkál ilyet a kijelző? Amióta feltűnt azóta zavar. A gyári display is ilyen? Fotókkal nem tudok most szolgálni.
Ha valaki tesztelné, hogy esetleg nála is ilyen jelenség mutatkozik vagy sem, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok