Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz zazenke #32173 üzenetére
B+! Ne sírjál már, úgy rinyálsz itt, mint egy idióta dedós!
Milyen készüléked van? Ha 32GB független, akkor nagy valószínűséggel azokkal hardverileg biztos van valami gebasz, ha meg másik, akkor állj fel a "kiszabott" monitorod elől és vidd be a szolgáltatóhoz, vagy szervizbe, vagy add el, vagy dobd ki. De a 32-es készüléket is elvinném megvizsgáltatni!De attól, hogy leírod, hogy ez meg az milyen szar rinyálva több oldalon keresztül hetente, már nagyon unalmas és idegesítő ezt olvasni. Szerinted, ha ide írod a hibát megfog javulnia készüléked? Vagy az jelent kielégülést a számodra, ha mások esetleg sajnálkoznak emiatt?
Több elégedett tulajjal nekem sincs ilyen gondom, a hangok tiszták, ami van az a rohadék BT bug és ennyi, remélem hamarosan jön az új update-tel a javítás. -
noxon
őstag
Fel szeretném tenni a g3 értesítési sávos kapcsolós mod-ot. Gyári rootolt KK-ra fel lehet tenni? Nincs semmi custom recovery rajta.
We live in a simulated world...
-
Sanyaman
tag
válasz #09819904 #32209 üzenetére
A mobiLabor milyen kis alattomos, elvileg teszteli hogy minden ok-e a telefonnal de megnézi azt is hogy van-e rootolva a cucc. Ez még nem is lenne akkora nagy baj, de utána felajánlja hogy el is küldené vhová. Nekem rootolatlan, de repült is az összes új T-s cucc a mobilról. Adatgyűjtés?
-
JohnnyX
őstag
Sziasztok!
Megrendeltem a telefont.
Az lenne a kérdésem, hogy itthon honnan lehet beszerezni ezt a tokot hozzá?_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
törölt tag
válasz kisgergely80 #32217 üzenetére
Nem találtam ilyen opciót. Igaz én nem figyelem ezeket, mert egyedül a csekkek érdekelnek.
-
Userlook
tag
Nekem most frisult a telom 20a-rol 20b-re es ninics bluetoooth bug es a fules is jo plusz van knock kodom is . OTA-an jott. Akinek frisult a napokban a teloja azoknak is van Knock kodja?
Motorola Defy -> Motorola Razer-> LG G2 Black 32g->LG G4 Fashion Edition 32gb->Xiaomi Mi9t Pro
-
törölt tag
+Kieg.: Írtam az LG-nek Live Chaten ahol egyből megkaptam a Váci úti címet telefonszámmal. Ott egyből tudnak mindent pótolni. Persze, ha van készleten! Ha nincs akkor megrendelik. Nevet és telefonszámot kérnek aztán sikítanak, ha megjön.
Akinek kellene G2 töltőfej, az az LG-nél hivatalosan 2.478 ft + ÁFA, illetve, ha G2-höz való gyári USB kábelt is kér az még pluszba 1.056 ft + ÁFA áron tudja megoldani. Ez szerintem egy korrekt ár!
Még egyszer köszönöm a segítséget!
-
Sanyaman
tag
válasz Userlook #32229 üzenetére
Most hogy írtad megnéztem, tényleg lett Knock Code. T-s ma frissítettem 20B-ről 20C-re. BT bug eltűnt, fülesnél eddig sem tapasztaltam semmit. De nem vagyok vájtfülű
szerk: (#32235) pszichiáter: ennyit simán megér, lehet be is szerzek még egyet hogy ne kelljen cipelni mindig magammal
[ Szerkesztve ]
-
zazenke
őstag
t mobilos .és rég eladtam volna ha nem hűségidős szolgáltatós lenne .az ilyet csak őrült bukással lehet eladni mert én sem vennék olyat amit utána bármikor tilthat a szolgáltató ha a user nem fizeti.és hidd el másnak is csípi a szemét a dolog csak nem mernek itt kisiránkozni mert a magad fajta droid huszárok leszúrják őket. Nem baj az az lg hivatalos facebook oldalán azt üzenték a sírásomra hogy " Kedves Attila, sosem hagynánk Önöket magukra, most is dolgoznak a mérnökeink a javításokon. A türelmét, türelmüket nagyon köszönjük."
Szóval várni kell hogy 1 éves legyen a teló és javítva lesz. -
noxon
őstag
Ezeket vajon érdemes megcsinálni? Bár így is gyors a telónk A gpu-s részt tudja a g2 vajon?
We live in a simulated world...
-
Azharel
aktív tag
válasz zazenke #32239 üzenetére
Szerintem te is tudod, én is tudom és még marika néni is a sarki kis boltban. Ez a videó felvétel alatti okádék hang az életbe nem lesz megcsinálva. Mióta a piacon van a készülék azóta ilyen, eddig sz*rt nem tettek érte akkor majd most jön a javítócsomag.. Nem tudom mit fárasztanak minket facebookon.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Végre lett slide-os bevitel a billentyűzetnél is, egész pofás ez a frissítés, mégha csak 40 megás is volt...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
zazenke
őstag
válasz jooker82 #32244 üzenetére
vegyél fel vele videót majd halhasd vissza csak arra ügyelj hogy ne legyen túlzottan hangos dolog amit fel veszel. szakadozni fog a hang .szóval nem az a baj hogy nagy az alapzaj hanem szabályosan megszakadozik és dadogós lesz a felvétel hangja . nagy hangerőnél nincs gond olyan kor jól megy a felvétel. de egy csendesebb szobába pl felvennéd hogy játszik a kutyád vagy a gyermeked az már olyan lenne
-
kisgergely80
tag
A videókamerázással kapcsolatban. Múltkor valaki kitett egy youtube videót, ahol a 4k ment ois-sal. Erről nincs valakinek valami információja? Illetve full hd, 60 képkocka alatt is eltűnt a stabilizátor. Ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest