Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gauloise
csendes tag
Üdv mindenkinek
3 napja vagyok boldog tulajdonosa eme pingpong ütőnek pár apro kérdésem lenne ...
1. 5.02 van rajta a legfrisebb ... lehet-e ezen ui szint változtatni ... teszem azt a rikito fehér menü kicsit hányadékul néz ki ....
2. Lehet-e egyáltalán testre szabni a kinézetet azon az 1-2 dolgon kívül amit a témaközpontban találok.
3. Szilikon tokot lehet-e kapni hozzá (nem kínában vagy ebayen) és ha igen hol, mennyi, hogy néz ki
kb ennyi ... egyébként roppant szép és jo darab teljesen elégedett vagyok vele .... még -
Gauloise
csendes tag
válasz WOT-H-A-C #1831 üzenetére
Az UI szin az a program alapszine, pl a menük háttér szine ami ezesetben fehér ...
namost a launcher prot használom évek ota és azon nem változtatnék, ez már bevált. eddig mindegyik androidon rendesen müködött egyedül ezen nem ugy néz ki ahogy szeretném ...[ Szerkesztve ]
-
Gauloise
csendes tag
válasz Demonlaci2 #1844 üzenetére
a háttérképem adott azzal nincs gondom csak a menükkel
-
Gauloise
csendes tag
válasz Demonlaci2 #1846 üzenetére
napont ez a problémám amig nem frissitettem 44-röl elég jol nézett ki ... aztán jött ez a fos
-
Gauloise
csendes tag
válasz Demonlaci2 #1848 üzenetére
ezen is de azt megváltoztatta valamelyik téma ... ugyan azokat tettem fel és itt maradt fehér ...
-
Gauloise
csendes tag
válasz #45553408 #1905 üzenetére
Tévedés .... Privát felhasználónak 24 hónap, ha cégesen veszed áfás számlával csak 12 ad a Lenovo .. szal ha cégesre vetted és 1 év után viszed vissza hogy garos ott lesz majd a koppanás ... Ezért írja az ex hogy 12 hónap ... aki ki meri irni a 24 honapot hááááát ... lehet reklamálni majd
-
Gauloise
csendes tag
Hogy tudom leszedni ezt a fos szopoka-nyalokát ?
magyarul vissza tudom tenni a 4.4-et ? és ha igen hogyan -
Gauloise
csendes tag
válasz babosmiki #1998 üzenetére
sok "bajom" nincs vele csak amit kit-kat-ben megtaláltam azt itt nem, amit ott be lehetett állitani (szinek, egyébb személyre szabhato dolgok) az itt nem ... vagy csak nem találom ... kb ennyi ... megszoktam már egy kinézetet kezelőfelületet stb és azt nem tudom visszahozni nyalokában ... ráadásul sok dolok nem ugy müxik... pl a menüben be lehet állitani a hivo fél fénykép kijelzését (teljes képernyö vagy nem) és a tárcsázott hivásokat állitja .. ezzel szemben a bejövöket nem változtatja meg ... hivás jön felül kicsi képen mutatja ki hiv .. aztán telefon könyvben kicsi fos kör alaku ikonokkal mutatja a fényképeket, nem lehet nagyitani ... eddig ezt is be tudtam állitani ... szal ikább kényelmi funkciokkal nem vagyok elégedett ... a nyaloka mellesleg jobb, gyorsabb ... bár bűn ronda
-
Gauloise
csendes tag
Üdv mindenkinek
nekem az elmult 2 napban csinált olyat hogy hivás közben kifagyott, nem lehetett semmit kezdeni vele, aztán gondolt egyet visszajött a kezdö képernyő ... kb 5 perc után
Valaki ilyet tapasztalt már? nyaloka van rajta, apex launcerrel ... mellette semmi extra
köcckeui: csak egy aproság ... elég sokat telefonálgatok, simogatom stb és nekem simán kibirt 2 napot az akku (2. nap este 28%) ... igaz utána kb 6-8 ora volt mire feltöltötte
-
Gauloise
csendes tag
Üdv mindenkinek
Elég rég óta használom ezt a "kis" aranyost és sajna szórakozik velem. Bocsi ha már volt róla szó nem volt türelmem végigolvasgatni
A lényeg: két kártyával használom teljesen jól müxik kivéve egy "apróságot", rendszeresen eldobja a hívást ilyenkor képernyő reset (fekete képernyő, nem reagál semmire mintha ujra bootolna de csak a lenovo logo után) mikor visszajön elveszti a dual sim beállításokat. Namost ezt napi szinten akár többször is ... gyári rom, elvileg utolsó verzió 5.02 K920_S288_160224_ROW bár sztem ennek nem sok köze van hozzá mert eddig mindegyik verzioval ezt csinálta ... valakinek esetleg tippje ???
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs