Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinger0
csendes tag
Valakinek sikerült szinkronizálni a hotmail-es (outlook-os) email cimét a telefonnal? Mert nekem sehogy se akar müködni!
-
Mazsika
őstag
Amig nyomom addig eg, de ha egve hagyom addig amig lekapcsol a kepernyo akkor egve is marad. Utanna ha visszakapcsolom a kepernyot akkor meg forditva mukodik amikor nyomva tartom akkor kapcsol le ha elengedem akkor visszakapcsol. Erdekes, de kellene meg agyalni ezen a programozoknak...
[ Szerkesztve ]
Dáccsika
-
-
mesehabbal
tag
Pár apróság: A gyári wallpapereket le lehet valahogy törölni? Ezen kívül a zárolt képernyőn az óra megjelenését hogyan lehet változtatni? Az óra és a perc egymás alatt vannak, nem pedig egymás mellett. Az asztali beállításokat is nézegettem. Ott A Wallpaper Scrolling és a Swipe to Change Wallpapers opciók csak újraindítás után lépnek érvényre? Mert nem tapasztalok semmi változást...
-
lazlogogola
tag
Végre megjött!!!
-
RedCactus
senior tag
válasz mesehabbal #609 üzenetére
Az órát az ujjaddal megfogod és a kívánt helyre pozicionálod. Ha középre húzod, akkor egymás mellé kerül az óra és a perc. A többit nem próbáltam...
-
ctibor
senior tag
Valaki esetleg hallott, olvasott mostanában valamit a Z3 Pro-ról? Még márciusban több hír is volt róla, de azóta csönd van.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Dinger0
csendes tag
Fülhallgató problémája volt már valakinek?Mert nekem tök süket a füles! Egyetlen hangot se ad ki! Probáltam kettővel is! De semmi! Alapból szar lenne a csatlakozó?
-
lazlogogola
tag
Sziasztok!
Hogyan kell a stock androidra váltani és vissza?
Én nem találom.
Köszönöm!!!
-
omega68
csendes tag
válasz lazlogogola #614 üzenetére
Beállitások-Fejlesztői lehetőségek -Felhasználói felület váltása
Ahhoz, hogy a Fejlesztői menű legyen a telefonodon, a Telefon-Verzióadatok-Szoftver verziószámára kell egymás után hétszer koppíntani !
Ki fogja írni siker esetén, hogy már fejlesztő vagy ! -
Dinger0
csendes tag
Probléma megoldva!
[ Szerkesztve ]
-
Mazsika
őstag
Mi fit nevű appot használ valaki? Be tud jelentkezni? Engem visszadob mindig a kezdőlapra...
Dáccsika
-
vrgcsaba
csendes tag
Szép szép, de hova lett a biztonsági központ, vírus ell., gyerek zár, lopásvédelem, stb...?
És a két kopp ébresztés...?
[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
zsolt971
csendes tag
Sziasztok
Hát elég uj vagyok itt.... és ne haragudjatok hogy egyböl egy SOS kérdéssel kéréssel fordulok hozzátok.
Vettem egy LenovoK920 at a minideal tol. Nagyon megörültem neki mindaddig mig rá nem jöttem hogy nem lehet a Kinai idözonát lecserélni és rengeteg kinai és angol szöveg maradt az átállitás után. èn kis naiv gondoltam ha már ajálja csinálok egy frissitést, Hát minden helyre is jött kivéve a nyelv csak angol és kinai meg google sem müködött.
Második ballépés: èn okos gondoltam mielött vissza küldöm mergprobálok romot rárakni.
Hát nem kellett volna :-(
TWRP vel akartam felrakni a hozzá kapott romot. Jonak is tünt.......
de ujrainditáskor megállt a"4G" kezdö képernyön
azota semmi a Recovery menüjébe bele tudok menni de mivel lepucolt magárol mindent nem tudok sokmindent csinálni vele.
Ha USB re rárakom érzékeli hogy van két meghajto ki is irja és a gyári kinai nyelvü progia is felugrik és mutatja a pc monitorján a töltés állapotát is de ennyi
a Windws eszköztelepitö is felismeri de aztán hibát is ki hogy nincs illesztve.
Mellékeltem két képet is az usb statuszrol meg a Quallcomm progival is hibát ir
.
hát ennyi
Bocs a regényért de gondoltam leirom részletesen.Minden féle segitséget megköszönném
-
mesehabbal
tag
Asszem én még kivárok. Teszteljétek csak.
-
vrgcsaba
csendes tag
-
Demonlaci2
tag
Szevasztok!
Én tegnap frissítettem. Gyors, szerintem hibátlanul működik, a biztonsági központ nincs benne, változott az energiagazdálkodás, jobb lett a telefonkönyv illetve a kezdőképernyő beállítások. Kikapcsolt állapotban való töltéskor a kijelzőről indítható a telefon.A Towelroot nem megy, mást kell keresni. Változott a recovery menü is.
-
zsolt971
csendes tag
De . Ezek szerint sajnos a ROW romot akartam rárakni.
Igen látja a pc de sajnos nem tudok rárakni igy semmit ha a meghajtora kattintok aut irja hogy kérem tegyen be egy adathordozot. Mintha egy üres kártyaolvaso lenne :-(
Teljesen el vagyok szimorodva és csüggedve. Sajnálom a vatta uj telot. :-(
Üdv Zsolt[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
válasz vrgcsaba #622 üzenetére
A biztonsági központ sajnos a Z2-ből is eltűnt frissítés után
De a két kopp megmaradt, a Beállításokból elő lehet bányászni (nálam "Beállítások >> Funkciók beállításai >> Kijelző be/kikapcs. kettős érintés").
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
Demonlaci2
tag
Egyébként egy hibát már találtam: kikapcsolt telefonnál ha töltőre kapcsolom a képernyő nem kapcsol ki a töltés látszólag megáll, de ha a kábelt kihúzom és újra csatlakoztatom újra tölteni kezd és helyes töltöttségi értéket mutatja. Egyébként hogy lehet ezeket flashelni? Samsungokat vágtam oda-vissza, de ehhez nem merek hozzápiszkálni. Rom-ot hogy lehet downrangelni?
[ Szerkesztve ]
-
mesehabbal
tag
Az 'Akkumulátor kezelés' megmaradt?
Egyébként nincs valahol hivatalos Lenovo changelog?
[ Szerkesztve ]
-
Dinger0
csendes tag
Biztonsági központot nem lehet utolag felrakni hogy legyen ismét frissités után? Van még aki teszteli a frissitést vagy csak párán probálgatják?
-
omega68
csendes tag
válasz Demonlaci2 #633 üzenetére
Szerintem az sdfuse módszerrel vissza tudod tenni rá a Kitkatot ! A módszer már le lett írva.
-
mesehabbal
tag
'Checking upgrade package' már lassan több, mint egy órája tart... Ez kinek mennyi idő volt?
[ Szerkesztve ]
-
omega68
csendes tag
válasz mesehabbal #638 üzenetére
pár perc
-
mesehabbal
tag
Folyamatosan homokórázik és semmi. A háttér szürke, viszont fent, az értesítési sávon a security ikonja fehér. Ha lehúzom, akkor a 'Security aktív ikon' fölött azt írja, hogy 'Firmware upgrade és Download successfull'. Tehát lejött minden, csak nem vágom mi a lósz*rt csinál.
[ Szerkesztve ]
-
mesehabbal
tag
válasz mesehabbal #640 üzenetére
Nyomtam egy 'Cancel'-t és a system update menüben aktív lett az 'update now'. Így most újraindult és elindult a telepítés.
-
ulysse
csendes tag
Sziasztok, gyári adatok visszaállítást csináltatok frissítés előtt?
Ugyan öreg szálkásabb vagy ,mint egy egész kárászraj.
-
zizol
aktív tag
Csak úgy mondom, hogy nekem nagy bejön az új ROM. Alaposan átalakult. Jók az új funkciók és az új témák! Tetszik.
Üdv, zizol
-
mesehabbal
tag
Az új témák? Csak egy új van. 'Hot Move'. A többi az előző romon is volt. Legalább is a Theme Centerben néztem csak, de máshol gondolom nincsenek.
Inkább azt kéne kideríteni, hogy a theme import hogy működik, milyen témákat lehet importálni vele sd kártyáról és honnan lehet ezeket beszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
mesehabbal
tag
Az előző romon lévő, az 'akkumulátor kezelésben' található 'vészhelyzet módot' mi helyettesíti/váltja ki? A lényeg, hogy ne menjen semmi a telefonon, csupán a ki és bemenő hívások működjenek, meg az ébresztő.
-
Demonlaci2
tag
A ROM frissítéshez -sdfuse- tudna valaki kicsit bővebb segítséget nyújtani. Melyik RoM-ot töltsem le, ha vissza szeretnék térni a KitKat-ra,
A kikapcsolt állapotban való kijelző ki nem kapcsolás idegesít. Aki feltette a lollipopot, azoknál mi a helyzet?
Ezen a töltési bugon kívűl szuper a rom.[ Szerkesztve ]
-
Demonlaci2
tag
válasz mesehabbal #646 üzenetére
Egy olyan lehetőség van, hogy Abszolút takarékos mód, akkor csak az általad említett dolgok mennek csak.
-
xsad60
csendes tag
A témákhoz kapcsolódóan Lenovo fórumon találtam egy linket, egy staff tag rakta ki, letölthető + 3 téma + van hozzá egy PowerPoint fájl is, ami megmutatja, hogyan tudsz magad is készíteni egy témát. Úgy nézem ezek inkább ilyen teszt témák az importhoz, több forrás még nincs ahonnan ezek letölthetőek (vagy a Lenovo úgy gondolja a közösség fogja készíteni az összeset?) Link: http://pan.baidu.com/s/1dDerHjr Pass: 60in
Csak bemásoltam a belső tárhelyre, rányomtam a témaközpontban az importra és szépen meg is találta. Bár egy dedikált "témabolt" elfért volna a készülékben. A kétkoppos nyitás, multitask window stb pedig sajnálatos hogy nem elérhető benne (legalábbis az eddigiek alapján)
[ Szerkesztve ]
-
omega68
csendes tag
válasz Demonlaci2 #647 üzenetére
A needrom.com-ról töltsd le a 4.4-es romot, ami a legfrissebb. Gondolom nem a legelső rommal akarod használni a mobilodat !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest