Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma megjött az enyém is végre a dx.com-ról, vártam rá több mint 1 hónapot.
A gyári kínai rom-nál volt egy kis WTF érzésem, de aztán sikerült nagynehezen összerakni egy használható CWM + root + 150-es angol rom párost.
Jól jönne egy fél oldalas step-by-step guide hasonló lúzereknek mint én, hogy miképp kell megcsinálni, mert nem vagyok valami nagy android tudós aztán majdnem az egész szombatom elb@sztam rá| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Érdekes tapasztalatom volt most hétvégén, eddig hibátlan működött a telefon, de elutaztam egy 130km-re lévő városba. Ott meg egyáltalán nem talált hálózatot a telefon végig a 2 nap alatt. A sim kártya működik tökéletesen másik telefonban, és miután hazajöttem itt is rendesen működik.
Ez mitől lehet?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
-
Az én fura térerőproblémámra valakinek ötlete?
Esetleg próbáljam ki másik rommal? Bár elég nehéz tesztelnem, másfél órát kéne kocsikázni oda, meg ugyanennyit vissza[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
-
-
-
válasz kraftxld #6221 üzenetére
Érdekes volt nagyon, teljesen halott volt ma is a telefon mikor átértem, kézi hálózat keresésen látta a másik két szolgáltató 2G és 3G hálózatát is, de a sajátot nem.
Megcseréltem a SIM kártyákat, úgy se volt jó, visszacseréltem a SIM kártyákat, majd működött szépen| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz kraftxld #6253 üzenetére
Na, végre kiderült, hogy mi a bibi, a kedves szolgáltató, akivel a gyár van szerződésben, csak 850MHz-n meg 2100MHz-n adja a hálózatot. 850-en van a legnagyobb területi lefedettségük, 2100 meg csak a nagyobb városokban van, így csak ebben a körzetben működik a telefon. A két másik szolgáltató meg simán elvan 900MHz-n, ezekkel a kártyákkal gond nélkül megy az A820 ott is ahol nincs a másikkal térerő.
-
Ügyes voltam, megpróbáltam az átpartícionálást, de most csak a boot logo-ig jut el.
A telefonon lévő adatok nem lényegesek, csak valami rendszert kéne rávarázsolni. Próbáltam SD kártyáról újra rakni a legutolsó Superthan rom-ot, de annyi változott, hogy már nótázik is egyet a boot logónál.Ötletek, hogy lehet ebből működő telefont varázsolni? CWM Recovery-be be tudok lépni gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs