Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
Aktív témák
-
old rocker
veterán
ha már polgárpukkasztásról van szó, rápacsáztatok, senki se járt közelében sem a valóságnak: én pecérqrva (vagy qrvapecér, valamelyik jó, osszátok be) szeretnék lenni.
P.s.: a spermának bizonyos esetekben az arcon is van létjogosultsága...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #24801 üzenetére
Asse tudom, polgár vagyok-e, de csakazértse pukkadok! Pukkaggyon helyettem Egérke.
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #24802 üzenetére
Miért pukkadnék? Az én arcomra nem kentek cetspermát.
Ami pedig a qrvapecér dolgot illeti.
"kérem szépen a PECÉR szó értelmezését, nem tudom mit jelent, csak egy kontextusból hallottam, "kurvapecér", de ettől függetlenül negyedikes általánosban házi feladat a szó értelmezése.
Válasz-
pecér=vadászeb idomító a régi magyar urak udvarában = Kutya-pecér. Mai szóhasználattal a "gyepmester"-szót használjuk. Az általad is ismert "Kurvapecér" szónak több szinonimája is ismert, a szlengben: alfonz, bika, frici, futtató, gazda, háremőr, ingyenélő, kerítő, kurvahajcsár, munkáltató, pecér, polgármester, strici, strigó, tornatanár, védőangyal. Azért csodálkozom azon, hogy az általános iskola 4. osztályában ez a szó egyáltalán hogyan kerülhetett elő?"
LinkMár csak az a kérdés, hogy old rocker barátunk birtokában van-e a tudásnak, mely alapján képezni tudhatja a qrvákat. Személyes tapasztalat nélkül akár hiteltelen is lehet a dolog. Arról nem is beszélve, hogy minden képzésnek van gyakorlati része is.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
moonlight115
őstag
válasz Vakegérke #24803 üzenetére
Egérke, megnyugtatlak, én erényes úrihölgyként viselkedtem. Lemosattam az arcomról azt a förtelmet, méghozzá visítva! Minek néznek engem, cethölgynek????
Old rocker szerintem még nincs kiképezve, csak szeretne pecér lenni, még nem az! (feltehetően:-)))
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
old rocker
veterán
válasz Vakegérke #24803 üzenetére
ha fizetsz érte, amikor csinálom a hölgyekkel, csekkolhatod. By Big Lebovszki.
Egyébként meg, távol álljon tőlem, hogy itt és neked bizonygassam, mennyire vagyok járatos bizonyos intim dolgokban.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Vakegérke
félisten
válasz old rocker #24805 üzenetére
Nem bántottalak, csak szokásom szerint bolondoztam.
A lényeg az, hogy amit oktatunk abban járatosak is vagyunk, ugyebár. Ennek értelmében aki qrvát oktat, az csak nőnemű lehet.
Remélem, így már egyértelmű, hogy milyen alapokra helyeztem korábbi hozzászólásom.Részemről pacsi, aztán vagy elfogadod, vagy sem.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
old rocker
veterán
válasz Vakegérke #24806 üzenetére
Ha ez megnyugtat, pacsi, bár nincs miért: a zabosság és ingerültség nem itt kezdődik nálam.
Ettől függetlenül nem értek veled egyet. Egy nő "kiképzése" a szeretkezés technikájára - ha már tanult és nem az általános szocializáció és adottság, intelligencia hozadékaként elemezzük - nyugodtan feltételezhet férfi tanítómestert.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #24807 üzenetére
Ha lehet választani, én férfimestert szeretnék..... Már, ha ki szeretném "képeztetni" magam....egyáltalán....
-
old rocker
veterán
válasz moonlight115 #24808 üzenetére
A holdfényt nem irányítja senki, hova világítson és kit világítson ezüstösen, kit sejtelmesen, vagy ki maradjon takarásban. A holdfény maga a természetesség: nem jó, nem rossz, nem ügyes és ügyetlen; csak úgy van. De az érzékiség fejleszthető, ami általában egy adott intervallumban két különnemű ember közös tanfolyama.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #24809 üzenetére
Yesssss...... free, cold light....
-
old rocker
veterán
válasz moonlight115 #24810 üzenetére
waiting for the winter sun and the cold light to day...
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #24811 üzenetére
"the walls I've built are crumbling..... and I'm slipping away.....
-
moonlight115
őstag
Játékhoz: barátságos, meteorzápor, színpad
-
old rocker
veterán
válasz moonlight115 #24812 üzenetére
water is moving...
-
old rocker
veterán
válasz moonlight115 #24813 üzenetére
tűsarok, pipereasztal miért nincs?
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #24815 üzenetére
Tedd ezeket félkövérbe, és lesz!
-
old rocker
veterán
válasz moonlight115 #24816 üzenetére
én nem, tedd te...
megtaláltam C.H. blogját. 79 poszt. Lesz mit olvasnom. Majd adok linket...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #24817 üzenetére
pipereasztal, tűsarok by old rocker
az én nevem alatt nem lehet, mert én már mondtam hármat, nem lenne szabályos
Kösz."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #24818 üzenetére
Segítek, én mondom a két szót, és aratom le az érte járó pontot: pipereasztal, tűsarok.
Nem rabolni akartam. Remélem, ez egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
AusWolf
őstag
válasz AusWolf #24659 üzenetére
Sanyi kivette a hűtőszekrényből az ételt, majd komótosan hozzálátott a vacsorájához. Nem vette túl sietősre a dolgot, arra számítva, hátha ezzel elkerülheti nem túl barátságos hangulatban lévő felesége meteorzáport szóró tekintetét. Az étkezés befejeztével kibontotta az asztalon várakozó sört, majd lassan inni kezdte. Amikor elfogyott, elővett mégegyet. Majd mégegyet. Majd mégegyet...
Saját időérzéke szerint pár pillanat múlva a nappaliban lévő kanapén ébredt. A kikapcsolt tévé, feleségének hiánya, és az ablakon beszűrődő fények alapján hamar rájött, hogy átaludta az éjszakát. A következő dolog, amit észrevett, a nappali padlóján szerteszét heverő ruházata volt. A szobában szétnézve a dohányzóasztalon lévő négy üres sörösüveg, egy félig üres vodkásüveg, egy összegyűrt papírzsebkendő, és egy meztelen nőket ábrázoló üres DVD-tok látványa tárult szeme elé.
- Látom, jól szórakoztál az éjjel - hallotta maga mögül felesége kissé gúnyos, árnyalatnyi csalódottságot, és elkeseredettséget hordozó hangját.
- Ööö... - Sanyi nem volt képes bővebb reakcióra. Egyrészt az egyébként is lassú észjárása a másnaposság miatt mintha megállt volna, másrészt az asszony viharzó léptekkel átgázolt a nappalin, majd ki is ment, miután felkapta a pipereasztal mellé támasztott tűsarokkal ellátott lábbelijét. Miközben az előszobában felhúzta a cipőt, Sanyi, immár alsónadrágban odalépett hozzá.
- Reméltem, hogy tegnap józanul térsz haza, és esetleg egy kicsit velem is foglalkozol - szólalt meg Anna szomorú hangon, fél szemmel a nappaliban heverő zsebkendőre irányítva Sanyi tekintetét.
- Akár most is szívesen foglalkozom veled - válaszolt Sanyi hirtelen, miközben megpróbálta átölelni feleségét. Alkoholos állapota, és reggeli gyűröttsége miatt inkább úgy tűnt, mintha rá akarna dőlni. Az asszony azonban könnyedén ellökte magától.
- Nem lehet. Vár a színpad. Ma van a meghallgatás. Ráadásul bűzlesz az alkoholtól.[ Szerkesztve ]
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
moonlight115
őstag
A holdfény meteorzáporként zúdult a színpadon álló pipereasztalra, és barátságos ezüstjével tette még kacérabbá a díva selyemharisnyás, tűsarkúba bújtatott csodás lábát. A nézőtér hím....(sorry, elfogyott a tintám!) ]
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #24823 üzenetére
De kár, hogy nem írtad tovább.
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #24826 üzenetére
Szívem csücske.
old rocker: Jobbnál jobbak. Azért ezt, meg ezt is érdemes felsorolni.
Anno a Metro együttes is közel állt hozzám, így hadd mutassam ezt, meg ezt, hátha bejövős.
-
old rocker
veterán
válasz moonlight115 #24826 üzenetére
-
old rocker
veterán
Garry Moore[link]
-
moonlight115
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #24830 üzenetére
Újdonság? Ez meglepett.
-
moonlight115
őstag
válasz Vakegérke #24831 üzenetére
Aha, ez ismerős....
deep purple esse rossz.....
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #24832 üzenetére
Megvan a japán koncert bakelit dupla lemezük. Állítólag már vagyont ér.
Nem adom el.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
old rocker
veterán
és a jóságos jó keresztény fehér emberről, aki minden jóságát összeszedve átkelt az óceánon és kiirtotta Észak-Amerika őslakosságának 90%-át..
[link]White man came across the sea
He brought us pain and misery
He killed our tribes killed our creed
He took our game for his own needWe fought him hard we fought him well
Out on the plains we gave him hell
But many came too much for Cree
Oh will we ever be set free?Riding through dustclouds and barren wastes
Galloping hard on the plains
Chasing the redskins back to their holes
Fighting them at their own game
Murder for freedom the stab in the back
Women and children are cowards attack
Run to the hills, run for your lives
Run to the hills, run for your livesSoldier blue in the barren wastes
Hunting and killing their game
Raping the women and wasting the men
The only good Indians are tame
Selling them whiskey and taking their gold
Enslaving the young and destroying the oldRun to the hills, run for your lives
When they try to tell you knowledge is a dangerous thing
"it's such a dangerous thing"
The people that have it are the people that sin
And the people that need it are the people that can never win
"they can never win"
Let me get you out of here little broken wingThere are people round here that are right
There are people round here that like to sleep at night
There are people round here that go slow
There are people round here that don't kindly to the killing of the buffaloWhen they tear up all the treaties and break up all the plans
"they break up all the plans"
Did you do your duty and kill on command?
Did you know the redman used to roam this land?
"he used to roam this land"
Now the souls of lost warriors blow across the sandsPeople round here they get it right
People round here we like to sleep at night
People round here that don't take kindly to the killing of the buffalo, oh noSo listen to my story and listen to it well
"you better listen well"
Listen to the glory of the gory details of the tale I tell
Did you know the redman very well?
"i used to know him well"
Did you know the hunting ground before it became a hell?There are people round here that are right
There are people round here that like to sleep at night
There are people round here I don't know
There are people round here that don't take kindly to the killing of the buffaloThe killing of the buffala-o
The killing of the buffala-oThe killing
The killing of the
The killing of the buffala-o
The killing
The killingSo listen to my story of genocide
How they were hunted and slaughtered till there was no place left to hide
Did you know the redman used to hold his head with pride?
Till every man, woman and child were destroyedThere are people round here that get it right
There are people round here that couldn't sleep at night
There are people round here I don't know
There are people round here that don't take kindly to the killing of the buffaloThere are people round here that understand
There are people round here that couldn't give a damn
There are people round here that don't take too kindly to the killing of the buffaloThe killing of the buffala-o
The killing of the buffala-o[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz moonlight115 #24830 üzenetére
huha... Garry Moore Gallagher kortársa, csk ő túlélte... 80-as években volt év gitárosa, egy darabig a Thin Lizzyben, Phil Lynott basszer együttesében játszott.
Garry szólókoncertjén vele adta elő a Párizsi sétautakat, a mellékelt link szerint, nagy tetszési index mellett.
Lynott sem él, a 80-as években túladagolás következtében meghalt.
[link][ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz moonlight115 #24835 üzenetére
tudom... kemény zenés vádirat is...
-
old rocker
veterán
A Thin Lyzzi egyébként egy darabig sikertelen együttes volt.. Egy alkalommal, egy felvétellel eltöltött nap után - állítólag - maguk szórakoztatására elkezdték játszani a Viszki a hordóban c. ír kocsmai dalocskát. A felvevők még forogtak ... úgy is adták ki a számot, nyersen, fésületlenül, ami aztán a világhírnévbe röppentette az együttest-
-
old rocker
veterán
válasz old rocker #24838 üzenetére
[link]
attól eltekintve, hogy ezt a nótát később a Metallica is feldolgozta, és jól, az igazi mégis a Dubliners előadásában...sokszor meghallgattam.
As I was a goin' over the far famed Kerry mountains
I met with captain Farrell and his money he was counting
I first produced my pistol and I then produced my rapier
Saying "Stand and deliver" for he were a bold deceiverChorus:
Mush-a ring dum-a do dum-a da
Wack fall the daddy-o, wack fall the daddy-o
There's whiskey in the jarI counted out his money and it made a pretty penny
I put it in me pocket and I took it home to Jenny
She sighed and she swore that she never would deceive me
But the devil take the women for they never can be easy(Chorus)
I went up to my chamber, all for to take a slumber
I dreamt of gold and jewels and for sure 't was no wonder
But Jenny blew me charges and she filled them up with water
Then sent for captain Farrell to be ready for the slaughter(Chorus)
't was early in the morning, just before I rose to travel
Up comes a band of footmen and likewise captain Farrell
I first produced me pistol for she stole away me rapier
I couldn't shoot the water, so a prisoner I was taken(Chorus)
Now there's some take delight in the carriages a rolling
and others take delight in the hurling and the bowling
but I take delight in the juice of the barley
and courting pretty fair maids in the morning bright and early(Chorus)
If anyone can aid me 't is my brother in the army
If I can find his station in Cork or in Killarney
And if he'll go with me, we'll go rovin' through Killkenny
And I'm sure he'll treat me better than my own a-sporting JennyA windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #24836 üzenetére
Micsoda koncert lehetett!
A Thin Lizzy, mint név, ismerős, de ezt a számukat nem ismerem."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
old rocker
veterán
válasz moonlight115 #24840 üzenetére
Akkor valszeg ezt sem ismered... régi agol népdal feldolgozása a Traffic feldolgozásában
[link]
amit később a Jethro Tull egy koncerten feldolgozott, nem vitás, még jobban.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #24841 üzenetére
A Jethro tényleg jobb..... Thnx
-
old rocker
veterán
válasz moonlight115 #24842 üzenetére
Nem is gondolta a jeles 16? 17. sázadi lótenyésztó, hogy könyve, Hogyan kell lovakat s nemesebb állatokat dresszírozni? egyszer Ian Anderson fuvolás-énekes kezébe kerül és ebből merítve megalapítja Jethro Tull nevű együttesét. Anderson már külső megjelenésében is rendkívüli volt, gondozatlan hosszú haját földig érő molyrágta sállal egészítette ki; fuvolájából a legfantasztikusabb hangokat csalta elő...
[link][link] Hunting girl
[link] flute solo
[ Szerkesztve ]
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #24843 üzenetére
jól fújjjjjja.......huhh..!
-
old rocker
veterán
A Hunting girl helyesen: [link]
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #24845 üzenetére
-
AusWolf
őstag
válasz Vakegérke #24822 üzenetére
Faintos, élettel teli ritmusok. Tetszetős.
Amúgy ha már Hunting Girl, akkor jöjjön egy kis Hunting Song.
-
AusWolf
őstag
válasz moonlight115 #24848 üzenetére
Csak nem lelepleződött vérfarkas létem? Vaúúú!!!
Csak akkor élek igazán, amikor a holdfény világítja utamat.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.