Aktív témák

  • Hasek

    Közösségépítő

    11000!

    :D

    Ezennel a KBK kinevezi ezt a topicot a törzstopicjává. Ezzel ismét visszatért bölcsőjébe! Jelenleg két tagot számlál – Csakénvagyok; Hasek

    Valamint! A KBK egy viadalra hívja a bitorló KBKPB-t. A viadal lényeg, a hozzászólások elvitele. Egymás között a KBKPB tagok úgy osztják fel a hozzászólásokat, ahogy kívánják, de mint az alapelvekből is kiderül, ez csupán a KBKPB berkein belül egyeztethetik össze. Külső tagokra nem vonatkozik az egyezség, így az adott hozzászólásért a KBK-val is meg kell ütközni.

    A lényeg:
    - A játék lényege, hogy a két fél megküzdjön a később kiemelt hozzászólásokét. A tagok csapaton belül is versenyezhetnek egymással, de pontjaik összeadódva határozzák meg a csapat pontszámát, amely végül a nyereséghez, vagy a bukáshoz vezet majd.
    - Minden százas, ezres, tízezres, egyenszám(11111, 22222, 33333…) és a sorszámok is(12345) számítanak, valamint a végső döntő(ha szükségessé válik, egy fej-fej melletti küzdelem esetén) az ötvenezres.
    - Pontok:

    Százas – 0,1 pont
    Ezres – 1 pont
    Tízezres, egyenszámok, és sorszámok – 2 pont
    Ötvenezer – 5 pont

    A győztesről bebizonyosodik, hogy méltó képviselője a topic egykori szellemének. Ez az egyetlen cél, de a győzelemhez vezető út az, ami a legfontosabb.

    Végül ne feledjétek, hogy miért születet ez a topic… A játék miatt! Játszani gyűlt itt egykor össze, mindenki! Hát, akkor játszunk egy utolsót! Ha a KBK-nak ez bizonyul a végső lélegzetvételének, mi még akkor is kiállunk mellette, és nem hagyjuk, hogy a múlt homályába vesszen nagysága! Megmutatjuk, hogy mitől döglik az igazi KBK-s! Nem a „Jóreggelt kívánok”-tól…

    Küzdelemre fel! A KBK nem hátrál!

    Jelenlegi állás:
    KBK – KBKPB
    1 - 0

    p.s.: A KBK szíves örömest fogad új tagokat, aki szívesen játszanak egy jót, és erősíteni kívánnak egy létszámát vesztett, de kitartó csapatot. Innen szép győzni, és mi fogunk is! Viszont, tekintettel a múltra, A KBKPB-s tagok közül, csak olyanokat veszünk fel, akik bizonyítottak is. Minden KBKPB-s jelentkezőnek el kell érnie 0,7 pontot legalább, és 1000-esenként csupán 1 tagot veszünk fel!

    Jó játékot! ;]

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. H

Aktív témák