Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Dingle #1229 üzenetére

    Soha többet nem lesz annyi időd főzni, mint egyetemistaként :) Húst sütni meg akár mikróban is lehet. Illetve nem kell mindennap főzni. Ha nem zavar a monoton étkezés, akkor hétvégén vagy amikor ráérsz megfőzöl / sütsz egyben több kiló húst, bedobozolod, 4-5 napig gond nélkül eláll hűtőben. Vagy ha lefagyasztod, akkor még nagyobb adagot meg tudsz egyben csinálni.

    Nyilván ha az ember nem tud / akar főzni, akkor a sajt + kolbász kombót nem nagyon lehet mivel kiváltani (illetve ki lehet, pemmicannal, ami szárított hús ledarálva és összekeverve zsírral, de Mo-n nem kapni házilag csinálni meg macerásabb, mint "friss húst" főzni :) ). Amit fel tudnék még sorolni (pl. májkrém), az pont úgyanúgy feldolgozott élelmiszer lenne.
    Sajt nagy mennyiségben viszont szorulást okozhat, arra érdemes figyelni.

    Szóval szerintem jó lenne ha legalább napi egyszer ennél húst, akár a fentebbi egész hétre előre elkészítős verzióban.

Új hozzászólás Aktív témák