Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Azt még azért nézd meg, hogy:
csatlakoztatod a telefont a géphez
megnyomod a reset gombot, de nem engeded el
megnyomod a hangerő fel gombot, és nyomva is tartod
elengeded a reset gombot
továbbra is nyomva tartod a hangerő fel gombot
Na ekkor van-e új hw csatlakoztatása hang?Esetleg egy flashtoolos rom esetén:
flashtool indít
a rom scatter-e betallóz
da dl all witch checksum pipa
fw upgrade gomb
csatlakoztatod a telefont a géphez
megnyomod a reset gombot, de nem engeded el
megnyomod a hangerő fel gombot, és nyomva is tartod
elengeded a reset gombot
továbbra is nyomva tartod a hangerő fel gombot
Indul-e a flash?B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
beg
veterán
Legkönnyebben itt felül a témaösszefoglalót lenyitva találsz leírást, linkeket. Próbálj többféle romot, bár ez elég döglött, ha semmire semmit nem reagál. Lenovo-ról nem nagyon olvasni ilyet. Honnan vetted? Eredeti?
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Blue Eagle
őstag
Nem akarok lelombozó lenni, de sajnos hiába fogsz fáradni ezzel a rom flesseléssel, hiszen a jelek szerint nem nyílik meg a Preloader USB VCOM port. Igaz gondolom a hozzátartózó drájv nincs a gépen, de az új hardverelemnek jelentkeznie kellett volna hang kiséretében az eszközkezelőben egy pillanatra.
[ Szerkesztve ]
-
ath
senior tag
-
kovacszk
senior tag
SZiasztok! Volt itt pár bontott telefon már, nincs valakinek fölösben egy hátlap, sajnos az enyém egyik sarkán megrepedt
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
LeMiki
tag
Természetesen eredeti, Aliexpress-en vettem
Azóta sincs semmi reakció, mégegyszer végigpróbáltam mindent. Pc nem látja, csak tölti.
Elkezdtem intézni a gariztatást... -
ath
senior tag
nekem működött másik verzió is, de ott snapIT-nek lett elnevezve, meg valamiért nem tetszett, és visszakerült a 3.1.1. most próbáltam ki, gond nélkül leszedte az előző verziót és telepítette magát, hiba nélkül működik. végre az elnevezés is Camera/Gallery. a Galleryn belül van egy Weibo menüpont, ami engem hidegen hagy, kár érte, hogy ott van, mint ahogy az albumoknál is egy csirkelábas logo, amivel a Lenovo ID-val lehetne bejelentkezni, ha rábökünk. egyébként egy bagatell hiba, hogy a menük között nincs swipe lehetőség
felkerül még egy csirkelábas QR olvasó, amire nagy hirtelen nem jöttem rá hogy távolítható el (Titaniummal nem találom), de ezt leszámítva szerintem nyugodtan felteheted. -
ath
senior tag
-
han_lev
senior tag
Üdv!
Szóval a KitKat.
Elég ha simán Flashtoolsal felteszem?
Jelenleg Row alapú slx van fent.
Nem fog gondod okozni?
A Nedroomos romok közül van valamelyik olyan stabil mint az slx?Poco F5/pro
-
qkaleko
tag
válasz han_lev #7811 üzenetére
Elég, a flashtoolsnak mindegy, csak akkor számít, ha recoveryből flashelhető romot teszel fel.
Egyébiránt én személy szerint, egyelőre nem ajánlanám a 4.4-et, az slx mérföldekkel gyorsabb, jobb.
De kipróbálni persze ki lehet, ha nem válik be felrakod recoveryből az slx CN verzióját. (Én is ezt tettem.) -
csonkadavid
tag
válasz Blue Eagle #7813 üzenetére
Hát nem tudom de én a Baralajbi féle vibeui 2.0-t használom. Szerintem nem lassú.
Az 1.5 lassú volt mint a tetű, de ez nagyon más világ. Van egy két apró bug de semmi olyan amit ne lehetne kiküszöbölni.
Funkciók és szolgáltatások terén pedig magasan veri az slx-et.[ Szerkesztve ]
-
mistar
tag
válasz csonkadavid #7814 üzenetére
Az én készülékemen szintén ez van.
Hasonlóan elégedett vagyok. -
szobcsab
csendes tag
válasz han_lev #7811 üzenetére
Nekem ez van fent a Needromról: http://www.needrom.com/download/p780-android-4-4-2/
Ez már gyorsabb az elsőnél, buzerálva 2 nap az ideje, V101 modemet tettem bele és morelocal2-vel honosítottam. A Sony Xperia billentyűzet behegesztése az én perverzióm.
Használat: telefonálás nap 1-2 óra, viber üzenetek, sms, exchange levelezés, gmail levelezés, fényképezés vakuval, böngészés, zenehallgatás, nap 1-2 óra navigáció, egy kis OTG pendrive... Bluetooth, gps, wifi, mobilnet állandóan be.Üdv:
SzobCsab -
lbarna
tag
Ezt már valaki probálta?
Lenovo P780 KitKat P780_ROW_S225_140914Vélemény?
Huawei m3, Asus ZenFone Max 32Gb
-
ath
senior tag
-
juhasz.jozse
tag
Gondoltam egyet és kipróbáltam ismét a Vibe UI-t
A Vibe UI tényleg szebb és gyorsabb lett (most a baralajbi félét használom)
Innen: needrom-link
Eddig tetszik...
Ami az előzőben sem tetszett,(igaz apróság) hogy az értesítéseknél az ékezetes betűk közt a térköz nem megfelelő.
Találtam megoldást:
- a belső sd-n :lenovoTheme/font mappába be kell tenni pl. egy roboto condensed fontot (ttf) majd a theme centerben kiválasztani. -
darealkilla
aktív tag
Sziasztok!
A needrom-on fent lévők közül próbálta valaki valamelyiket?
Melyik a leginkább stock android?Valamint a hangszórórácsból a zsebpiszkot hogy lehet kiszedni?
én vagyok az ördög
-
cubixx
tag
Valaki tudna kreálni nekem egy képernyőképet a MobileUncle Tools>EngineerMode>EngineerMode(MTK)>Location>Location Based Service>AGPS alpontjáról? Valami véletlenül elállíthattam, mer GPS sem megy, és az EPO-t sem tudom bekapcsolni. Eltünt az enable epo opció...
-
synar
őstag
Én is így jártam az S223-as OTA frissítéssel, ezért feltettem a Needrom-ról.
(#7820) juhasz.jozse
Próbáltam én is ezt a Vibe UI-t, nagyon tetszett, de valamiért nem töltötte be a kontaktjaimat, minden mást szinkronizált, csak azt nem volt hajlandó, fél nap után feladtam és feltettem a gyári S223-at.[ Szerkesztve ]
-
ginagina
csendes tag
Sziasztok,
Igyekszem rövid lenni, és valamilyen szinten érthető is hiszen alappból nem vagyok telefonguru. Miröl is van szó. Engedve a csábításnak, és jó kritikának rendeltem egy p780-ast az aliexpressen keresztül. Meg is jött annak rendje és módja szerint, azonban már az első nap tapasztaltam egy olyan bug-ot amivel nem lehet mit kezdeni csak ROM csere. Ugyan is időközönként van úgy hogy 5-10 percenként kikapcsol a készülék és újra indul, teljesen váratlanul. Lehet hogy ez a bug volt már említve korábban is itt a fórumban, nem mentem sokat vissza, de bizonyára Ti találkoztatok vele. Amit lehetett csináltam vele,reseteltem, újra indítottam lepucoltam a faktoryn keresztül de semmi. Tehát ROM csere.. A jelenlegi ami gyárilag fennt van: S136_140306 számon fut és a dobozán2014.06 dátum szerepel. Ez biztos más mint ami a promóciós, és bemutató videókon szerepel, mert láthatóan más a design. Szóval abban kérnék segítséget ls ha lehet egy kicsit szájbarágósan, hogy hogyan induljak el, mit kell letöltenem, és a folyamatot lépésenként. Tudom nektek ez lehet ujjgyakorlat de nekem is el kell kezdeni valamikor. Köszönöm előre a segítséget. Amúgy a telcsi hibátlan, minden tökéletesen működik, csak ez az egy bug miatt kell ezt a lehetséges frissítést megtennem.
Üdv Gina
-
ath
senior tag
ez engem is érdekelne, esetleg mutatnál róla képet? kíváncsi vagyok miben újíthattak
egyébként korábban Blue Eagle linkelte az S224-et, abban a csomagban benne van amire szükséged van. a flash menete pedig az összefoglalóban van, ha valamiért mégsem menne, írunk majd egy útmutatót. -
mistar
tag
Egy ideje nem tudok apk fájlból telepíteni.
Amikor a TC-vel kikeresem a "Telepítés" után a következő lépésben a "Tovább" gombra nyomok, ez a fekete ablakos üzenet jelenik meg.
A Biztonsági központot jegeltem a Titaniummal, mert az eltávolítás eddig sem ment. Most viszont így sem enged.
Kicsit elbonyolítottam a fogalmazást ...
Van hasonló tapasztalat, ötlet?
Köszi!
(eye protection progit nem találok :-/ )[ Szerkesztve ]
-
ginagina
csendes tag
Természetesen a ROM-ról beszélek. A bemutató videókon biztos más ROM fut mivel már a kezdő lap is más. Itt pl. van egy "lótuszvirág" 4 gyári alkalmazással amit eddig se eltüntetni se változtatni nem tudok. (ez persze lehet az én hibám, de már mindent kipróbáltam) De még ha ez lenne nem is zavarna de ez az állandó kikapcsolás igen. Most ahogy olvasom hasonlóan járt egy másik fórumtárs is szintén kínábólm de őnem kapott választ. Talán én több szerencsével járok....)
-
hering
csendes tag
Üdv mindenki!
Némi tapasztalatmegosztás először is:
nemrég rendeltem (majd nagynehezen meg is kaptam) egy THL5000-et a P780 esetleges
utódjaként. Átköltözés, beállítás, használat...
(tudni kell, hogy napi embertelen sok telefon, net és mail)
P780 ált. töltés utáni másnap délutánig tartott ki energiával, 2 napot már nemigen.
Viszont!!! THL5000 még ennyit sem!
Megdöbbentem! 5000-es akksi és 1 nap!
Hát, újra elővesz P780, rá baralajbi féle 4.4.2 ROW és ismét 1,5-2 nap használat!
Tehát: nem javaslom senkinek P78 leváltását THL5000-rel!
Egyenlőre nincs kihívója P780-nak.
THL5000-ről még annyit, hogy a rajta futó 4.4.2 olyan "gazdátlan".
Lenovo "faragta" ROM-ok és kiegészítők messze magasabb színvonalat képviselnek!Viszont egy kérdés itt mindenkihez!
(annyi minden kérdésemre találtatott már itt válasz...)
Gyári P780 S116-on bejövő híváskor látható volt egy sorban, hogy
az adott szám (kontakt) előzőleg hány alkalommal hívott már előzőekben!
Ez viszont nincs 4.4.2-n!!!
Ez véresen komolyan hiányzik nekem!
(bocs, ha volt róla szó és nem olvastam volna)
Kérlek mondjatok valamit erre!
Beállítás kérdése vagy tényleg nincs??? -
Blue Eagle
őstag
válasz ginagina #7830 üzenetére
Szia!
Az összes P780 kínából ered. Legalábbis itt a fórumon tuti. Ez azt jelenti, hogy ezek kínai piacra szánt készülékek. A legtöbb esetben kínai felhasználásra készített, specifikus ROMmal, azaz CN verzió. De van a másik, ROW (a világ többi részén) verziójú rom is. Ha mindenképp gyári, Lenovo romot szeretnél javaslom az utóbbit.ui.: segítenél abban, hogy megtaláljam a fórumtársat aki nem kapott választ hasonló esetben?
Szerk:
Az S136 Lótuszvirág dolgára sajnos nem tudok mit mondani, de én létrehoznák egy másik kezdő főképernyőt és kész![ Szerkesztve ]
-
ginagina
csendes tag
válasz Blue Eagle #7832 üzenetére
Szia,
7582-7585 bejegyzés. A probléma ugyan az, annyi választ kapott hogy keressen valakit aki megcsinálja neki a ROM cserét. Tudom hogy az kell nekem is, de először megpróbálnám magam...talán menn, meg nem is árt megismerni kicsit belülról. Már letöltöttem a7 általad javasolt ROM-ot, de még kell hozzá sok minden tudom. Bevallom végig olvastam az összefoglalót, de olyan érzésem volt mint annak az egyszerű autószerelőnek akit elküldenek egy anyahajóra repülőgépet javítani... Tehát ezért kéne egy kis útmutatás. Már néztem külföldi fórumokat is, de először bennetek bíznék, kedves társak. Esetleg tudnál vagy tudnátok valamit kezdésnek, akár privátban is. Köszi
-
Blue Eagle
őstag
válasz ginagina #7833 üzenetére
Á igen, emlékszem ezt én is olvastam! De! Nem mindig mer az ember magabiztos tanácsot adni, mert nem biztos, hogy annyira magabiztos az a tanács.
Ezt igazolja godjopet fórumtárs esete is. 7755-től kezdődik a kálváriája. Abban maradtam vele, hogy cserélje le, ill. ki a preloadert másikra az S124 rom flesselésekor. Ezt úgy hiszem már nem tette meg, mert visszajelzést nem adott erről.Egyébiránt íme a legutoljára, a magyar nyelvben módosított, javított P780_S124_ROW firmware:
Szerk:
Az S124 rom lótuszvirággal kapcsolatos néhány beállítása (idézet a Novice Tutorial (Bevezető kezdőknek) alkalmazásból:
5. Lótuszvirág parancsikonjainak cseréje
Érintse meg hosszan a kívánt alkalmazás parancsikonját a Lótuszvirágon, annak cseréjéhez.6. Lótuszvirág widget eltávolítása
Az eltávolításához érintse meg hosszan a Lótuszvirág widget közepét, és húzza a képernyő felső részén megjelenő X Eltávolítás elemre.7. Lótuszvirág widget hozzáadása
Érintsen meg hosszan a kezdőképernyőn egy üres helyet, amíg alul a Kezdőképernyő menü meg nem jelenik, majd itt kiválasztva a Lótuszvirág widget-et, hozzáadhatja az asztalhoz. Kérem, vegye figyelembe, hogy elegendő hely legyen a kezdőképernyőn.[ Szerkesztve ]
-
ginagina
csendes tag
Oh kedves ferfitarsaim ezt ne tegyetek velem. Higyjetek el minden jo tanacsnak orulok, es jo kislany leszek mindent ugy csinalok ahogy mondjatok. Latjatok milyen ragaszkodo vagyok hozzatok csak egy kicsi tolerancia kene, hogy vegre tudjam hasznalni ezt a szepseges telefont. Nem vagyok turelmetlen szepen kivarok mindent, csak eleg rossz erzes hogy a telcsi itt pihen a fiokban....
-
tonyrulez
őstag
Valamiért nem akar működni az autofókusz Nem adja ki a visszaigazoló hangot, csak villog párat kéken a fókuszáló keret, de az eredmény siralmasan homályos. Többszöri újraindítás sem segített sajnos.
4 8 15 16 23 42
-
duronx
senior tag
Mit lehet olyankor csinálni amikor a bluetoot-t be van kapcsolva, de eszközt nem talál? Tegnap még megtalálta a bluetooth-os fülesem, ma meg nem is látja. Újraindítás megvolt, nem segített. Valakinek esetleg valami ötlete? Köszi
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
bocs a dupláért, sikerült megoldanom a problémát, a bluetoot fülesnek kellett reset s jó lett
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
mistar
tag
válasz csonkadavid #7814 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
juhasz.jozse
tag
válasz juhasz.jozse #7843 üzenetére
Legalábbis én így jártam. Te melyik ROM-ot használod?
-
mistar
tag
válasz juhasz.jozse #7843 üzenetére
Köszi! Akkor jó, hogy nem csináltam végig. Igen olyan.
-
mistar
tag
válasz juhasz.jozse #7848 üzenetére
A letöltést meg is csinálta, csak a futtatást nem.
Töröljem ki valahogy? Hová teszi?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest