Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
evabf
tag
válasz Blue Eagle #7900 üzenetére
Play alkalmazásokra nagyobbrészt, az azokban lévő adatokkal együtt. Pl. Business Calendar, billentyűzet, ezekívül hárombetűs navi, stb. a teljesség igénye nélkül.
MTK DroidT a mentés[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
CWM vagy TWRP mentésed van. Mert akkor Advanced restore-ban a Data-t vissza állítod (legalábbis puding próba, ha megőrülne, akkor még mindig ott a Factory reset) és kész.
Szerk:
Az MtkDroid nem ment Data partíciót sajnos PC-re. Illetve ment csak a telóra CWM formációban. DE annak már meszeltek.[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Blue Eagle #7902 üzenetére
Azért nézd meg az SD-det. Talán...
Ja! Milyen USB drájvot telepítettél most utóbb, hogy jó lett? Megoszthatnád! Kössz!Különben meg, csak nem S119 volt a telón mielőtt nekiálltál az S124-nek? Ugyanis akkor elég lett volna csak a systemet (android) lecserélned Download megoldással.
[ Szerkesztve ]
-
ginagina
csendes tag
Kedves fórum társak. Az előbb írtam egy hosszabb hozzászólást időkorlát miatt elszállt. Na röviden nekiálltam a romcserének, várhattam én a segítsége tőletek fórumlakókt, de a vége az lett sikerült. Egy 4.4.2 ROM ment fel és megszünt a probléma, nem kapcsol ki a device, szóval HEUREKA!! Azért nem volt egyszerű, volt öröm, bánat, sírás, felkészülés a temetésre, de a vége a totál siker. Szóval tessék megdicsérni!!
De volna hármom gyakorlati kérdésem, lehet pofon egyszerű de nem találok megoldást.
1. Eltünt az időjárás widgetem a kezdő lapról, nem tudom hogyan kell visszarakni. Hátul az ikonok közözz ott van, rákattintok a részletek gyönyorúen ott vannak, de a widgetet nem ajánlja fel az alap menüben. Egyszerűen nincs ott. Letöltöttem egy másik időjárást annál is ez a helyzet.
2. Az email beállításoknál (nem az alap gmail) két címet is figyeltettem de most az egyikre már nincs sükségem. Hogyan lehet azt törölni?
3. A kontaktoknál, csak azokat használtam ahol meg volt jelölve telefonszám. De most kéne a teljes lista a facebookos, skypes kapcsolatokkal. Ezt hogy tudom visszavarázsolni??
Köszönöm előre is!
-
evabf
tag
válasz Blue Eagle #7903 üzenetére
Megpróbáltam az advanced restore-t, (volt korábbi CWM mentésem) de mdb mismatch üzenettel elakadt. Na mindegy, majd újrarakosgatom lassan, a fontosabb adatok a felhőben úgyis megvannak. Az USB driver-t ma vagy holnap tudom felrakni, az otthoni gépemen van.
De, S119 volt rajta, csak ezt így nem próbáltam. Hiába, mindig tanul az ember lánya...
Köszönöm szépen a segítséget -
evabf
tag
válasz Blue Eagle #7903 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Nem működő autofókusszal lehet valamit csinálni, vagy hardveres probléma? Több fényképező appot is kipróbáltam, de ott sem működik.
4 8 15 16 23 42
-
randras
veterán
-
somasz
addikt
Végre ki tudtam cserélni a megpúposodott akkum, most már nem merül le kétszer egy nap a teló és végre rámegy a hátlapom is.
Nem is biztos, hogy le fogom így cserélni...Viszont kezd elfogyogatni a hely, panaszkodik, ezért át kéne partícionálnom. Melyik az a ROM, amit lehet és problémamentes, akkut jól kezeli, nem indulgat újra, stb.?
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
godjopet
tag
válasz Blue Eagle #7778 üzenetére
Kicsit szüneteltettem a ROM cserélgetést, örültem, hogy működik a telefon. Most viszont újra nekiestem.
Sikerült feltennem az S124 romot. A preloader lecserélése volt a megoldás. Köszi a tippeket.
Ezzel az S124-essel úgy néz ki, megjavult a gps problémám is. Erről korábban nem írtam, de nagyon nehezen talált jelet, pedig sokféle "gps javító" alkalmazást felraktam és műveletet elvégeztem.
Kiváncsi leszek az üzemidő változásra is (bár különösebb problémám nem volt vele).
Annyit szeretnék még tőled kérdezni, hogy van-e mód arra, hogy egy funkciót visszaállítsak, ami hiányzik:
A középső gomb nyomva tartására meg szoktak jelenni a futó alkalmazások (ablakokban). Ennél a romnál viszont a google kereső indul el. Hol lehet ezt beállítani? -
godjopet
tag
válasz Blue Eagle #7920 üzenetére
Hihetetlen, hogy ezt egyedül nem találtam meg.. Köszi
-
juhasz.jozse
tag
-
somasz
addikt
válasz juhasz.jozse #7922 üzenetére
A lépések úgy ahogy megvannak, de ez mire kell? vold.fstab
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Blue Eagle
őstag
Kicsit frissebb:
P780_S124_ROW_Rooted- Rootolt,
- SuperSU v1.94 alkalmazást tartalmazza,
- ES File Explorer v3.2.0 (magyar) fájlkezelőt tartalmazza,
- Alapsáv verzió módosítva: P780.V101, 2014.03.12,
- 99,9% magyar nyelvi lokalizálás (a Bemutató kezdőknek fordítása nem teljes) - from Blue Eagle,
- Recovery módosítva: CWM Base V6.0.1.2 Custom - from Cappa72 & Blue Eagle.-Figyelem! Nem CWM-ből telepíthető! SP Flash Tool (régebbi és új) mellékelve.
-
juhasz.jozse
tag
Ott lehet pl. a mardék (5mb-os) belső sd-t letiltani, beállítani hogyhova csatolja a külső sd-t...
Ha a belsőt letiltod, a külsőt így belső sd-nek fogod látni...
Remélem érthető.
Nekem így jobban bejött, de ez attól függ ki hogy szeretné használni.
Ki is lehet hagyni az utolsó lépést. Úgy is jó. -
juhasz.jozse
tag
válasz juhasz.jozse #7925 üzenetére
SLX v26-nál valaki rájött már hogy lehet javítani a google play fekete hátteres ikonjait?
-
Blue Eagle
őstag
válasz juhasz.jozse #7926 üzenetére
Nem csak annál az OS-nél van így. Az S124 esetében is ez a helyzet.
-
randras
veterán
válasz tuningtomi #7917 üzenetére
-
qkaleko
tag
Nektek nincs olyan problémátok ,hogy "nehezen kapja el" a netet a telefon? Egyik sim locsogós telenor, a másik netezős T, a kezdetektől fogva. A másik meg, hogy van mikor a hívott fél egyáltálán nem hall engem, lerakom, újrahívom és utána ok. Próbáltam különböző modemeket, de ugyanúgy szarakodik, mind a net, mind a beszédhívás. Ötlet?
-
duronx
senior tag
Bleu Eagle Nekem is hasonló gondom lenne mint pár hozzászólással előrébb egy kollégának "A középső gomb nyomva tartására meg szoktak jelenni a futó alkalmazások (ablakokban) Ennél a romnál viszont" nálam ez jelenik meg
Nincs olyan lehetőség aminek megnyomása után a futó programok jönnek elő.
Mit lehet csinálni hogy a futó alkalmazásokat elő tudjam hozni?
Köszi előre is a segítséget[ Szerkesztve ]
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
juhasz.jozse
tag
válasz juhasz.jozse #7925 üzenetére
A fentebb említett eredményhez az alábbi tartalom kell a vold.fstab-ba
# disable internal sd card
#dev_mount sdcard /storage/sdcard0 emmc@fat /devices/platform/goldfish_mmc.0 /devices/platform/mtk-msdc.0/mmc_host
# mount external sd as primary sd
dev_mount sdcard /storage/sdcard0 auto /devices/platform/goldfish_mmc.1 /devices/platform/mtk-msdc.1/mmc_host
dev_mount usbotg /mnt/usbotg auto /devices/platform/mt_usb /devices/platform/musbfsh_hdrc[ Szerkesztve ]
-
juhasz.jozse
tag
-
Blue Eagle
őstag
De, van lehetőség a futó programok listázására: a 7920 hozzászólásomban a válasz.
A Lenovo romokban a kezdőgomb hosszan nyomva a Google kereső ill. a Goolgle Asszisztens jelenik meg. Ezen, amint látom változtatott valamicskét egy általad telepített alkalmazás.
A beállításokban nincs mód a gombok kiosztásának változtatására. Esetleg a Gravitybox tudja ezt. -
Mjani72
csendes tag
válasz juhasz.jozse #7934 üzenetére
Nincs lenovo app nincs gravitybox se. Tettem fel lenovos energy savert megy frankon.
Amugy akkut eleve nem eszi. Ha jelezne a notification led nem is agyalnék cserén. -
Mjani72
csendes tag
válasz Blue Eagle #7937 üzenetére
Probáltam flowLed-et nem sikerült belönii . Mindig villogott. Máa nem müködött.
-
kiskatz
tag
Sziasztok!
Valahogy véletlenül leformáztam a belső memóriát és azóta a telefon
a Google logonál megragad. CWM-be be tudok lépni de ott mindig a hiányzó
file-okat hiányolja. Hogyan tudnám újra működésre bírni a telefont? -
Van olyan Lenovo telefon ami tudja a wifi n 5ghz-et és legalább 4000-es aksi van benne?
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
duronx
senior tag
válasz Blue Eagle #7935 üzenetére
Köszi a választ sajna nem tudom melyik app alakította át. a gravitybox-ban is körülnézek, hátha
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
milapsy
aktív tag
válasz Victoryus #7940 üzenetére
Szerintem tuti nincs! Van egyaltalan olyan telo ami tamogatja ezt a frekvencia tartomanyt? Marcsak azert is mert ha jol tudom ezt a frekvenciat javareszt point to point kapcsolatra hasznaljak, pont a nagy sebesseg miatt...majd talan az ac szabvany fog elterjedni telokba is
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
-
Blue Eagle
őstag
válasz han_lev #7947 üzenetére
A rádió modem a rom szerves része. Tehát más és más romnál, eltérő modem lehet. Elérési útja pontosan: system/etc/firmvare mappában van. A 4.2.1 rendszernél "modem.img", a 4.4 rendszereknél "modem_1_3g_n.img" fájl névvel, kiterjesztéssel szerepel.
A v101 modem nem rossz, de szerintem nem is felhőtlen. Javítva van benne egy hiba, jelen esetben a bluetooth-os kihangosító/füles használatakor ez már nem dobja el a kanalat. Úgy tudom elbontott a kapcsolat az ennél régebbi modemek esetében.
Hibája viszont, hogy elég gyakran elmekkenik az adatkapcsolat vele. Egy adatkapcsolat ki-, bekapcsolás ilyenkor megoldja a problémát. Ezzel ellentétben a v52 stabilabb adatkapcsolat kezelés terén, viszont a bluetooth kihangosítás nem barátja -állítólag-.Vannak régebbi, s több verziójú modemek is. Pl. a v17 jó idehaza, kezeli az itthoni hálózatokat. Ellentétben mondjuk egy v20 már nem "lát" szinte semmilyen jelet sem.
Megjegyezném, hogy teljes körű tapasztalatom nincs e téren sem. Hiszen nem áll módomban minden szolgáltató rádióvételét kipróbálni (Trémobilos vagyok), sem minden modemet tesztelni. Nem is lenne rá időm.
[ Szerkesztve ]
-
han_lev
senior tag
válasz Blue Eagle #7813 üzenetére
Igen. Sajna.
A Baralajbi féle KitKat van fent, VibeUi. De elég lassú, illetve nem is lassú, hanem "röcög".
Egyébként nagyon szép, és sok funkcióját tekintve nagyon tetszik.
Viszont nekem inkánbb az akksi élettartama kellene hogy jó lenne. No meg persze particionálható kellene. Vagy ha mondjuk a CN tipus, vagy a KitKat ha megoldaná a tárhely elfogyás problémáimat, akkro elégedett lennék.
Hm?Poco F5/pro
-
Blue Eagle
őstag
válasz han_lev #7949 üzenetére
Ha az akku élettartamát és a rendszer gyorsaságot nézzük, akkor a 4.2.1 a nyerő. Majdnem dupla körrel nyer. Viszont valóban több szolgáltatást nyújt az újabb rom.
A belső tárhely elfogyás az egy más kérdés. Az tény, hogy a CN verzióknak nincs preload szakasza. Vagyis tök csomó (felesleges) alkalmazástól mentesek leszünk. Ez már talán kis előny. Akinek nagyobb hely kell az particionáljon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs