Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik töltőt használjam, ugyanis a gyári nem valami praktikus (átalakító, majd töltő, majd USB kábel), és van 2 másik, Samsungos töltőm.
Gyári: 2V 2A
Samu1: 5V 0.7A
Samu2: 4.75V 0.55A
Tehát ha jól értem, Samu töltővel háromszor-négyszer annyi ideig tartana a töltés?4 8 15 16 23 42
-
Hopkins_001
aktív tag
Szürkés képekre találtam egy kis megoldást.
Előtte
UtánaLightroom pc-s progival a szaturációt megemelem és máris elfogadható képet kapok.
Raktam pár új videót is a csatornámra.
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz CivicEsi #294 üzenetére
Bocsi, hogy belevau, de (szerintem) kicsit túldramatizálod a helyzetet.
Nekem tavaly november óta van Dual-SIM-es telefonom, és ez alatt az idő alatt nagyjából 3x fordult elő, hogy mindkettőn egyszerre hívtak volna.
Ami (számomra) nagyobb probléma az a mobilnet kérdése, mert a mobilnet előfizum a SIM1-ben lévő csomaghoz van hozzárendelve. Kb. 80%:20% arányban a SIM2-t használom beszélgetésre, és ilyenkor ugye SIM1-en nincs semmi.
Ez akkor kellemetlen, ha telefonról osztom meg a laptopomra az internetet és épp keresnem kellene valamit (havi szinten 7-9 nap).
Eret nem vágok magamon miatta, max bontom a hívást és visszahívom, ha kiböngésztem, ami kell.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
kszabi9
csendes tag
A LED-es villanó fény mennyire használható fényképezésnél? Milyen a hatótávja?
-
CivicEsi
senior tag
Nos lehet túlparázom, de.
Sim1 T-mobil céges kártya, mert a voda vidéken 900mhz-n adja a 3g-t, és ott azzal nem érek semmit sem.
Sim2: Vodás flottás kártya (écsanyámmal, és nővéremmel ingyen beszélek) écsanyám szeret naponta többször felhívni, és 15-20 perceket beszélni, ez azt jelenti, hogy addig az ügyfeleknek, és a főnökömnek nem vagyok elérhető.
Dióhéjban ennyi a problémám.[ Szerkesztve ]
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
CivicEsi
senior tag
Ha beállítom, akkor kéne kopognia, az stimmel, ha viszont az átirányított hívást felveszem, annak rögtön nem kívánt költségei lesznek.
Ilyen mélységig nem merültem bele még a témába (a modem.img-re gondoltam most).[ Szerkesztve ]
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
szpali
addikt
válasz CivicEsi #307 üzenetére
nekem is hasonló a szitu:
sim1 trémobil relaxnet csomaggal (munkatársak, honvédség, stb)
sim2 telenor (család ingyen, fotózással kapcsolatos ügyfelek)keresztbe van irányítva a két sim, ha nem elérhető és meg van oldva probléma
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
CivicEsi
senior tag
Mint mondtam, a vodánál ingyen beszélek a családommal, de ha felveszem a hívást az máris +50 Ft/perc költség az egyébként ingyenes hívásra, a Trés céges költséget nem tudom.
Mind1 ezen kár is pörögni, már meg van rendelve a telefon, majd meglátjuk mi sül ki belőle.[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz CivicEsi #310 üzenetére
Egyszerű a történet. Mikor hívás közben jön be másik hívás azt nem veszed fel, hanem befejezed az aktív hívást és visszahívod az illetőt aki közben keresett és akkor tuti nem futsz bele átirányított hívásba, és nem 20 perc múlva kerülsz elő
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
CivicEsi
senior tag
Ha a céges kártyát használom, az arra érkező hívásoknál, nem látom ki keres, mert a központi számunkat írja ki a telefon (mert ilyen buzi módon van beállítva az irodai pbx-ünk), tehát őket nem tudom visszahívni.
-
szpali
addikt
válasz CivicEsi #312 üzenetére
Javíts ki (te is és más is), ha tévedek, de ha pl. beszélsz a családdal és valaki keres a cégesen, ami átirányítva "bekopok" a beszélgetésbe és ezt felveszed, akkor a céges számla fog ketyegni.
Hiszen a hívás átirányításért fizetsz az épp nem elérhető előfizetéseden. Ez a vodás számládon nem fog kltsg-ként megjelenni.
Fordított helyzetben (amikor cégesen beszélsz ügyféllel, vagy akárkivel) és oda kopog be hívás családtól azt meg egyszerűen nem veszed fel, hanem visszahívod.
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
CivicEsi
senior tag
Igazad van, nem kell kijavítani.
De a céges kártyán is van keretem, amit ha túllépek, jön az ejnye-bejnye a főnökömtől (és a kereten felüli összeget, már én fizetem, ha nem tudom megindokolni a jogosságát, mivel van céges telóm is, nehezen tudnám indokolni az átirányítási költséget), és mivel a céges kocsimra a cégestelóról fizetem SMS-ben a parkolást, és a pályamatricát, nagyon nem hiányzik, hogy belenézzenek a számlámba.[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz CivicEsi #317 üzenetére
így már jogos az aggodalom
eret ne vágj magadon miattaha megérkezik az eszköz, teszteld/dokumentáld, hogy mennyi ilyen hívás ütközés fordul elő és annak tükrében dönts majd
[ Szerkesztve ]
-
CivicEsi
senior tag
Jah, nézegettem, de azokban a készülékekben nincs akkora akksi, mint a Lenovoban, illetve a jelenlegi Moto Droid Razr Maxx HD-mben.
Mindegy, mint mondtam már megrendeltem, kíváncsi leszek rá milyen lesz.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
CivicEsi
senior tag
Sziasztok.
Megint én zavarok
Most hívtam fel a Postát, és ma jött meg vámkezelésre a cucc.
Mik a tapasztalatok, behúzzák, és kell vámot fizetnem, vagy sem?
Benyújtsam előre a bizonylatokat a postaimport@posta.hu - címre, vagy várjam meg míg értesítenek, vagy megjön a telefon?[ Szerkesztve ]
-
gilimbgalamb
tag
-
outsiders
aktív tag
válasz gilimbgalamb #324 üzenetére
Hát az enyémet csak elkapták SG posttal 2 hete..... Fizettem is pluszba 17k-t
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
CivicEsi
senior tag
válasz gilimbgalamb #324 üzenetére
Én is így gondoltam
SG posttal kértem, elégmeggyőző volt a minidealos csóka, hogy ne azzal keljen küldeniük, pedig a rendelésnél azzal kértem, cserébe bedobtak egy 32GB-s memóriakártyát.ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
CivicEsi
senior tag
válasz CivicEsi #327 üzenetére
Sorry ez kimaradt
"SG posttal küldték elégmeggyőző volt a minidealos csóka, hogy ne DHL/EMS-el keljen küldeniük, pedig a rendelésnél azzal kértem, cserébe bedobtak egy 32GB-s memóriakártyát."[ Szerkesztve ]
-
outsiders
aktív tag
válasz Ferenc1989 #326 üzenetére
Hát ha szeretnél telefont, akkor ilyet nem mondasz Egyébként valahány napig tárolja a posta asszem, de az eladótól nem fogod visszakapni a pénzed, ha nem veszed át vámolás miatt.... 1 hét használat után azt mondom, még így is jó vétel volt a mobil, én nagyon szeretem
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
quarros
tag
Valaki tudna mondani valamit a kihangositó hangminőségéről? Erősen gondolkozom egy ilyen készülék beszerzésén de még meg kell tapogatnom valami másik 5 colost mert nagyok a kezeim de nem biztos hogy eléggé.
-
tolvaj!
őstag
5" és 5" között kurv@ nagy különbségek vannak. hidd el tapasztaltam. ismerősömnek van valami myphone vagy mittomén milyen 5" os csodája és kényelmetlen kézbefogni, viszont a huawei ascend mate 6,1" csak annyira keskeny a kerete, hogy nekem az is egykezes használat.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
szpali
addikt
már többször írtam, de akkor megint
menj be egy media markt/trémobil/telenor üzletbe, keress egy xperia Z-t és ha az szimpi, akkor ezzel sem lesz gond, mert nagyjából egyforma méretűek
Z: 139 x 71 x 7,9mm 146g
P780: 143 x 73 x 9.9mm 179g(nekem G500 után nagy a sony, de nem érdekel, mert az üzemidő fontosabb számomra )
-
tonyrulez
őstag
A smart roll mit csinál? Értem én amit angolul odaírtak, de mégis értelmetlen.
Továbbá a Child mode és Guest mode működésre bírásához mi kell? Hiába nyomkodom be őket, nem történik semmi.4 8 15 16 23 42
-
Menotti
aktív tag
Sziasztok
A P770 és a P780 között gondolkozom.A fő szempont az üzemidő lenne.Jelenleg egy htc sensationom van amivel nem tudok kihúzni egy napot sem a rengeteg telefon miatt.
Ennek ismeretében aki esetleg P770-röl váltott meghallgatnám a tapasztalatait.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
qkaleko
tag
Remélem tényleg gorilla glass, (én hülye) leszedtem a gyári fóliát ,mert kezdett zavarni, hogy "buborékos" egy kicsit, amit küldtek hozzá az meg sehogy se, volt passzentos.
[ Szerkesztve ]
-
Hopkins_001
aktív tag
Ti át bírjátok állítani a gyári kinézetre? Theme centerben lévő képek alapján kéne lenni,de sehogy se aktiválja
Csak az apex laucher van fent,más laucher nem ajánl fel,lehet ezért.
Egyre gyanúsabb nekem,hogy valami gyomlált rendszerrel küldték.
Orosz oldalon írják,hogy mennyi féle feltelepített progi van,én 1db-ot se találok azok közül.Összes youtube video apex laucherrel van,gyári lenovo képeken meg látszik,hogy más a kinézet.
-
vadkörte
addikt
A segítségeteket, illetve a tanácsotokat kérem.
Régóta fontolgatom öregedő, bár tökéletesen működő Galaxy Ace-em cseréjét. Mivel állambácsi nem szereti a konkurenciát, így a házi pénzverdémet fel kellett számolnom, tehát a keret sajnos nem korlátlan.
Így kerültek képbe a kínai készülékek.
Az elmúlt időszakban sikerült nagyjából letisztázni mik is az elvárásaim és a lehetőségek.Preferenciák:
-normális minőségű 4-5"-es kijelző, ha lehet HD felbontással
-min. 1GB RAM
-min 4GB ROM (természetesen TF bővíthetőség)
-1-2 napig azért húzza ki egy adag delejjel.
-pontos és ha lehet viszonylag gyors GPS
-legyen némi neve, na nem a márkabuziság miatt, de a név talán "garancia" a minőségre
-elterjedtség (a v1.0-s ROM-on túl azért legyen hozzá néhány alternatív ROM)
-valami a mimnimálisnál kicsit több terméktámogatás
-keret 200, max 250-260$,Lehetőségek:
Tekintettel a kínai barátaink leleményességére ezek erősen tágak. A merítésben a
-Jiayu G4 Basic
-THL W8
-THL W200
-és vesztemre a Lenovo P780
maradt fenn. Ezek közül a W200 a legolcsóbb, de a szívem a P780-hoz húz a legjobban.
Ha lehet próbáljatok meg pártatlanul beszélni a telefonról. Előnyeiről, hátrányairól.
Nem kevés az alap 1,2GHz-es MT6589 SoC teljesítménye? Kellően gyors, gördülékeny a rendszer a sima SoC-kal is? Milyen a megbízhatósága a telefonnak, milyen "társ" a mindennapokban? Mik azok a plusszok, amik miatt érdemes lenne ezt választanom?Nem játszok, nem tartok a telefonon filmeket. A pontos GPS a navigálás ill a kedvenc térképprogramom - OsmAND+ - térképének fejlesztése miatt lenne fontos.
Tudom, a döntést nekem kell meghoznom, de talán meg tudjátok könnyíteni.
Előre is köszönöm.Üdv. V. Körte
-
tonyrulez
őstag
Szerintem ez egy majdnem tökéletes telefon, egyedül a GPS-el nem vagyok megelégedve, eddig nem tudtam működésre bírni.
Mit lehetne ezzel kezdeni? agps-t bekapcsoltam, Sygic-el próbálkozom (más telefonok tapasztalata alapján ez talál jelet a leggyorsabban), de semmi. Pedig holnap megyek Pestre, el fogok tévedni[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Hopkins_001
aktív tag
válasz vadkörte #345 üzenetére
Nagyon jó kis teló ez,kijelzőn akad pár pixelhiba,de nem vészes,de ott van,ez széria hiba lehet,mert az oroszok ezt nagyon kitárgyalták,itthon nem láttam,hogy valaki írta volna.
Romok vannak csak mind ezzel az sp flash toolsal rakható fel,egyelőre nem nyúltam hozzá,cwm egyszerűbb volna.Jiayut nem ajánlom azokban nagyon rossz a gps,thl-t nem ismerem.
(#346) tonyrulez Gyenge a gps?!, nekem agps meg epo nélkül bent a házban talál jelet.
Buszon is próbáltan,hideg indítással menet közben is csatlakozott(persze tovább tartot neki,itt agps-el)[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
válasz Hopkins_001 #347 üzenetére
Köszönöm a választ.
Milyen pixelhiba? Dead, vagy stack pixel? Mi az oka, hogy ennyi ruszki cikk, fórum tárgyalja? A ROM-olást egyelőre hagyjuk, mivel még a keresés fázisában vagyok.
Írnál néhány keresetlen gondolatot a 780-asról kicsit bővebben, mint ez a hsz? Nyugodtal jöhet pü-ben, nem szeretném, ha teleszemetelődne a topik.(#346) tonyrulez:
A-GPS, EPO aktív? Conf file jó?
A főzött ROM-om eredeti conf file-jával több, mint 30 percig molyolt az Ace-em, miután módosítottam, elég lett neki a 0,5-2 perc is.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Hopkins_001
aktív tag
válasz vadkörte #348 üzenetére
Nem tudom melyik,mi a kettő között a különbség? fehéren világ,nyomtam rá valami pixel fixet,de semmi változás.
Írom ide azért van ez a topic,másnak is hasznos infó lehet.Írogattam már pár hsz-t ide olvasgass vissza,kameráról pl
Pár pontosabb info:
-Menüje kb 50%-ban magyar,elég sok az angol szöveg
-Gps,wifi,hívás stb tökéletes
-Aksija nagyon sokat bír,szó szerint egész nap nyomogatni kell,hogy lemerüljön
-Elég kis kezem van,de simán tudom kezelni,farmer zsebben elfér
-Akadás néha tapasztalható,de nagyon pici,inkább azt mondanám,hogy smooth
-Ramot jól kezeli,lehet programokat háttérben tartani
-Külső hangszóró szépen szól
-Anyaghasználat nagyon jó,prémium érzést keltHa van konkrét kérdésed tedd fel,könnyebb nekem úgy válaszolni
-
outsiders
aktív tag
válasz vadkörte #348 üzenetére
Pixelhiba első szériás aliexpressről vett darabokkal volt..... Orosz barátaink merészek voltak, be is nézték néhányan. Nekem volt előtte thl w8 beyondom, ez sokkal minőségibb gép, a THL inkább olyan Galaxy s3 volt nekem anyaghasználatra GPS nagyon jó, első használat EPO és agps után kb 5 másodperc után stabil jel volt..... Elég ez a proci bőven, gördülékeny a rendszer. A Lenovo akkumulátor kezelő alkalmazás nagyon hasznos dolog, percre számolja ki, mennyi bír még ki. Még ha töltőre teszed, akkor is mutatja, meddig tart csutkára tölteni. Nekem elég extrém használattal (vagy wifi, vagy mobilnet mindig aktív, sok játék ) is bírja a 10-11 órát kijelzőben. Hasonlót nem láttam még.... Teljesen máshogy használom, mint a korábbi okostelefonjaimat, ahol nézni kellett, mennyi van még, mit engedhetek meg magamnak, hogy kibírja estig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest