Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brayenke
csendes tag
Hella, cool teszt!
Közeljövőben megrendelésre kerül nekem is a telefon.
A kérdésem az lenne, hogy: grollia glass 2 a kijelző vagy sem , mert van ahol azt írják , máshol meg fel sincs tüntetve.
A másik kérdésem pedig a lepattintható hátlap az most aluminium, vagy műanyag, mert ez is más-más itt-ott.Előre is köszi:
Brayenke
-
motofan
csendes tag
Valaki megnézné, tudja-e a telefon 3G-t 900 MHz-en? Vodánál vagyok, ott pedig sok helyen 900-on adagolják a 3G-t. A tmallbox és az etotalk is azt írja, hogy a P780 nem tudja 900-on a 3G-t, ugyanakkor a GSMarena szerint tudja...
-
qkaleko
tag
Ezek szerint igen. Bár engem nem igazán érdekel, de most direkt megnéztem.
-
motofan
csendes tag
a kijelző tutira nem gorilla glass-os. a lenovo hivatalos oldalán szó sincs gorilláról, sőt még karcállóságról sem. az etotalk a hozzászólásokra adott válaszaiban is csak azt írja: karcálló üveg, a gorilla szót véletlenül sem ejti ki. tmallbox oldalán van gorilla üveg feltüntetve, de azok specifikációk közlésében megbízhatatlanok.
viszont a lenovo indai oldalán tényleg ott figyel az UMTS 900/2100 MHz:
http://shopap.lenovo.com/in/en/smartphones/p-series/p780/#techspecs -
motofan
csendes tag
nekem is szívfájdalmam, hogy vodánál vagyok
az etotalk.com-on csak 2100-as kapható, ezt többször is megerősítették a hozzászólásoknál. a tmallbox-os adatlapon is csak 2100 szerepel. minideal-es hozzászólásokban írják, hogy tudja a 900-at, de a minidealt nem ismerem, nem tudom, mennyire megbízható társaság, hogy lehet-e hinni nekik.a vodásoknak oda kell figyelni a lenovo újabb telefonjaira, mert például már az új A830-as sem tudja a 900-on a 3G-t. (A800 és A820 még tudja).
-
okmaci
csendes tag
Én már rendeltem minideal-ről, minden rendben velük, sőt követve a 2 SIM-es fórumot, az egyik legmegbízhatóbb oldalak között tartja számon mindenki.
Viszont az én nagy szívfájdalmam, hogy tegnap meg akartam rendelni tőlük a P780-at, de out of stock jelenleg. De a jóhír az, hogy ismét esett az ára, már "csak" 258 dodo. -
tolvaj!
őstag
kicsim THL W100asát onnan rendeltem és minden rendben ment, sőt amikor rájuk írtam, hogy gebasz van a készülékkel nem tüntek el, hanem azonnal segítettek és a gyártótol beszereztek nekem g romot, mondván, hogy rom hiba volt a készüléken. ezért nálam garanciális dolgokban is elnyerték a tetszést.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
okmaci
csendes tag
mini-ről megrendeltem!!! Már csak egy kis várakozás van hátra!
-
Brayenke
csendes tag
Így , hogy out of stock is lehet rendelni? elsiklottam ez felett ...
-
tonyrulez
őstag
Minideal-en akkor lett out of stock, mikor megrendeltem volna. Úgyhogy megrendeltem Tmallbox-on 4 napja, egyelőre nem lett feladva sem mert kérdezték hogy kék vagy fekete tok kell hozzá, és mire én válaszolok, ott már javában alusznak, így 12 óránként kommunikálunk egymással
Csak ennyit ne kellene várni4 8 15 16 23 42
-
Hopkins_001
aktív tag
válasz megint én #171 üzenetére
Azért mert a GG is karcolódik,ásványi anyaggal nem tud mit kezdeni,pl homok ami mindenhol megtalálható
sok tesztben kulccsal,pénzérmével próbálják aminek 1 nagy felülete van,jóhogy nem karcolja,homok meg apró kicsi,érdekes módon csiszolópapíros tesztet sehol se találni.Törni is törik,csak nehezebben. Tokot+fóliát minden telóra érdemes rakni.
-
szpali
addikt
válasz Hopkins_001 #172 üzenetére
Ezt én is aláírom.
GG ide, vagy oda... kb 2 hétig nem volt fólia anno a Defy+ -on, meg is lett az eredménye egy gyönyörű karc formájában, pedig puha tokban hurcoltam, nadrág vagy kabát zsebben.iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
tolvaj!
őstag
Én nokia 6680 óta használok fóliát. Biztos ami tuti. Bajom még nem esett belőle. Amúgy a GG pont a karcállósága miatt lehet kicsit ridegebb mint a sima üveg. Láttam én már olyan telót amit a fólia mentett meg valamelyest, mert úgy sérült, hogy berobbant a védő üveg és ha a fólia nem vezeti el a feszültség nagy részét a teljes kijelző pókhálós lenne, így csak az egyik sarka.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
motofan
csendes tag
Én sem zokniban
Most még Defy+ tulaj vagyok és összesen 1 hétig használtam fóliát, amit naponta kellett pucolnom és az érintési érzékenysége is határozottan rosszabb volt. Miután levettem a fóliát, azóta havonta csak egyszer kell letörölnöm a kijelzőt, mert a gorilla glass-on alig látszanak meg az ujjlenyomatok. Másfél év alatt konkrétan nulla karcot szedett össze a kijelző üvege. Szilikon tokban van a telefon, ha kijelzővel lefelé fordítom, a tok akkor is eltartja jó 2mm-re az asztaltól. -
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Én Digis ( Telenor hálózatát használja ) 3G-t használok, az vajon menne vele?
Végfül is honnan lenne érdemes rendelni? Melyik a legmegbízhatóbb bolt?
Valamint a minideal.-on rendelt készülékeken választható a magyar nyelv opreációs rendszer szinten?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
megint én
őstag
Én ezt nem értem, már mikor megírtam a cikket és sehol semmi!
Ez a PH szintje? A szerkesztőségnek írok basznak válaszolni egy kivételével, aki heti egy rövidke választ enged meg magának. Jó, bakker mondom 5 fórumtárs és ez az 5 csak az aki jelezte, ennél gondolom többen várják a tesztet, én veszem a fáradtságot, megírom, és minél előbb, mert friss a készülék, és így ér bármit is egy teszt. Erre napok múlnak el, mire ír valami "korrektor" vagy épp cenzor, még nem tudom és még mindig semmi. Holnap lesz egy hete, hogy kipipáltam: KÉSZ A CIKK! Nem tudom mi lenne, ha pl Abu85 a hivatalos megjelenése utén ennyivel publikálná a legújabb VGA-t vagy bármit. Mi ez? Mi? És nem beszélve arról, ha meg előkerül a legkisebb utalás arra, hogy valami nem épp a leg tisztább, már nyomnak föl, és DÁDÁ jönnek a modik, akik ugyan úgy a tört kis windowsukról pötyögik be. És nem mondom, kelleneg a modik, és tisztelet a kivételnek, tudom van pár normális is közöttük, de a többség az valami középkori inkvizítorként osztja az észt, és nem látják, hogy van az az aranyközépút amit még el lehet, sőt el KELL viselnije egy normális fórumnak. Nem mondom ha valaki már nevén nevezi, vagy magát a linket nyomja a fórumba, az nonszensz. És az alapszabáj is mit mond ki... a warez ÉLTETÉSE tilos. Könyörgöm, hányszor van amikor pl windows tipicban olvasom, hogy miért nem megy ez, meg az, -megy vissza a kérdés- "eredeti?" -Nem sajnos- Refersk után meg annyit látni, mennek a Hszek 1 2 3 4 ...... 7 8 Moderátor: Warez miatt törölve. Könyörgöm... Jóizlés határai legyenek már meg PH! Esedezem! -
szpali
addikt
válasz megint én #180 üzenetére
ne görcsölj, a lényeg, hogy itt a topikban megvan
pár ismerősömnek már meg is osztottam, 1ik már meg is rendelte volna, ha lenne készleten
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Carline
őstag
válasz megint én #180 üzenetére
Én épp ezért írtam mindkét logoutos mobiltelós írásomat személyes bejegyzésként. Ha akarod ugyanúgy hozzá lehet szólni a témához, bármikor kedvedre módosíthatod és azonnal megjelenik, nem kell várnod.
Egy hátránya van, hogy nincs oldalakra tördelés.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Julot
aktív tag
válasz tonyrulez #184 üzenetére
Sziasztok!
Azt meg tudná mondani valaki, akinek már van, hogy milyen recovery van rajta már ha van ( kínai vagy angol nyelvű egyáltalán? ), vagy milyet lehet felrakni rá? Mivel rootolt, én szeretném az egész rendszert az első bekapcsolás után lementeni... Kezdő androidos vagyok, főleg root témában, és nem szeretném téglásítani!
Köszönöm!
-
tonyrulez
őstag
Ez engem is érdekelne, eddig ezt néztem, de rakétatudománynak néz ki.
4 8 15 16 23 42
-
Julot
aktív tag
válasz tonyrulez #186 üzenetére
Gyakorlatilag fingom sincs, hogyan tudnék felrakni a készülékre egy recoveryt.-amivel lementhetném - és szükség esetén visszaállíthatnám - a rendszert, ha elszúrnám... Tum, láma vagyok, dehát senki nem az android hackelésének tudományával született...
Hálás lennék, ha valaki leírná, hogy is megy ez ( mit kell letölteni, honnan, hogyan telepítsem, stb...
Köszönöm, köszönjük!
-
chab7
addikt
A vietnami piacra szánt változat: [link]
Én úgy látom nem csak a csomagolás más, no meg ehhez olyan töltő van mint nálunk eu-ban, nem az a gagyi összedugós. A képek alapján van szürke is (bár az alu fedél azon is fekete ).[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
KTU
addikt
itt a weboldala a vietnami boltnak [link]
A vietnámi dong-ot átszámolva 267USD az ára, de nem is ez az érdekes, hanem az hogy
13 hónap garit adnak rá!!!
Az itt (PH-n) preferált boltok közül a MiniDeal 6 hónapot vállal
persze van más webshop ami 12-t"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
Gyári ROM mentése, ROOT-olt készülék esetén, szükség lesz:
Mobileuncle MTK Tools, 4PDA [link]
telefonhoz való CWMTelepítsük fel a telefonra a Mobileuncle MTK Tools progit
CWM ami egyetlen img kiterjesztésű fájl, ha letöltöttük, másoljuk fel az SD kártyánkra a főkönyvtárba.
Indítsuk el a programunkat a telefonon.
Nyomjunk a Recovery Update gombra.
Ekkor a progi megkeresi az img fájlokat. Legelöl lesz a mienk.
Nyomjunk rá, majd 2 ablak jön egymás után, mindkettőn nyomjunk ok-t és a telefon a CWM-el indul újra,
mentés elkészítése.Mire jó a CWM
Nincs ilyen telefonom, csak tervezem hogy lecserélem a G3-at.
A leírást és linkeket cappa72, hevizms fórumtársaktól és rumcajsz, írásából ollóztam."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz Hopkins_001 #193 üzenetére
Rövidítsd le a CWM elnevezését, kiterjesztésen .img ne változtass,
indítsd újra a telefont, ezután próbáld.Ha jól emlékszem a G3-nál se látta 1.re
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz Hopkins_001 #195 üzenetére
Erről az oldalról linkeltem a CWM-et, ellenőrizd hogy nem -e sérült
md5sum: 3045f47c31cbf2846168ebb69b90946c"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
motofan
csendes tag
válasz Hopkins_001 #195 üzenetére
neked mi a véleményed a P780-ról, a G3S-hez képest?
nekem a g3s nem állt túlságosan kézre, túlságosan téglaformájú és vastag volt. -
Hopkins_001
aktív tag
Ennek nincs olyan tégla kinézete,nagyon szép a külseje,masszívan össze van rakva,nem érzed azt a gagyi műanyagot mint a g3s-nél. Kicsit vékonyabb,ha minden igaz 1 milivel,nem soknak hangzik,de optikailag sokat jelent.
Szilikon tokkal is kellemes fogni. Hozzá tenném,elég apró kezem van,pont határeset a teló mérete. -
KTU
addikt
válasz Hopkins_001 #198 üzenetére
cappa72 fórumtársnak kellene írni
mint említettem nincs még ilyen telefonom, csak összeraktam az infókat"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest