Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
Még minimum 130 évet kívánunk a Nintynek
Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KaitouP
nagyúr
Isten éltessen Nintendo! Még okozz nekünk rengeteg játékos örömöt.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
saelin
veterán
Először azt hittem elírás az a 130 év...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Scholes9
nagyúr
Isten éltesse
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
tihibaby
senior tag
Ők az Én hőseim!
Nem,nem vagyok Nintendo fan,de durván 40 év videojátékos tapasztalatával,egész egyszerűen nem lehet megkerülni Öket!
Annyiszor beleszaladtak már a késbe,de mindig felálltak,mindig mutattak valami újat,ami vagy bejött,vagy nem,de soha nem játszottak biztonsági játékot.
Igen,Én egy ilyen...videojátékos kurtizán vagyok,aki lefekszik az XBox-nak,kifejezetten jól érzi magát a Ps-el,de az igazi élvezeteket a Nintendo oldalán éli át.
Isten éltessen Nintendo,még sok sok kreatív évet kívánok,magam,és szerintem még sok,sok játékostársam nevében! -
Silεncε
őstag
Isten éltesse! Nagyon fáj a fogam egy Switchre, na majd egyszer...
-
Giovan!
addikt
A legelső videójáték amivel játszottam, valamelyik sárga kazettás Mario játék volt. Tényleg sokat köszönhet a gamer világ (és én magam is) a Nintendonak, le a kalappal előttük
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
eeXaa
addikt
adhatnának egy ingyen játékot. legalább 24 órán keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Sok boldog születésnapot!
-
Sirandrish
legenda
Boldog szülcsinapcsit!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nanocry
tag
Bordély szimulátort a népnek, csak menetközbe ezt már elfelejtették....
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
törölt tag
válasz MasterMark #3 üzenetére
Gamecube. Nekem a Nintendo inkább a kazettás korszakot jelenti, de a N64 akkor teljesen kimaradt a Playstation 1 miatt...
-
Montanaxy
aktív tag
Boldogat nekik! Nekem saját nintim sose volt, csak rokonoknál játszhattam gyerekként SNES-sel. A Donkey Kong Country nagyon megmaradt és tetszett, igy pár hónapja felpattintottam emulatorra pc-re, xone kontrollerrel tökéletesen játszható
Switchet szivesen vennék -az exkluziv cimeken felüli megjelenések miatt pláne- de rendkivül drágállom. Anno a SNES is egy vagyonba fájt a 90-es években. De egyszer mindenképpen beszerzek egy konzolt tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- Parfüm topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos Otthon / Smart Home
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- Path of Exile 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek