Új hozzászólás Aktív témák

  • zsinnyegtet

    aktív tag

    Sziasztok!

    Valamikor 2015-ben kaptam már itt segítséget. :R
    Most is kellenen egy kicsi ha van még belőle.
    Sztori röviden...egészen novemberig zuglóban laktunk. Szolgáltató Digi.
    TP-Link Router+NAS (Zyxel nsa 325 v2) teljesen jól működött bár nem volt egyszerű (számomra) beállítani de egy kis segítséggel sikerült. Szóval minden pöpecül ment mint pl TM, távolról elérés stb.
    Tavaly októberben elköltöztünk a városból a Velencei tóhoz. A költözéskör a router rendkívüli alapossággal elhalálozott egy doboz alján. Sokkal fontosabb dolgok voltak mint egy új router vásárlás...kis felújítás stb.
    Most jutottam el oda, hogy a NAS is kikerült az utolsó kütyüs-kábeles dobozból. Közben persze leszerződtünk az egyetlen itteni (kábeles) szolgáltatóval ami persze a Telekom.
    Hoztak is egy ilyen csilli villi SIM kártyás 4G képes Huawei HA35-11 típusú (digitális elosztót) szörnyűséget.
    Mit mondhatnék működik. Van sok TV csatorna meg jó sz@r internet...a Digihez képest visszaléptünk a 2000-es évek közepére. :(((
    A kérdésem az lenne, hogy ehhez tudom e csatlakoztatni a NAS-t vagy inkább vegyünk egy új routert (MILYET???) és annak közbeiktatásával inkább ahhoz csatlakoztassam?
    Ahogy néztem ennek a vacaknak a saját admin felületét...hát én egy csomó mindent nem találtam meg benne ami pedig kéne (DynDNS ilyesmi). :(
    Köszönöm a tanácsokat. :R

    A rock and roll az nem egy tánc...

Új hozzászólás Aktív témák