Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Beni2360 #6130 üzenetére

    A korábban letöltött torrentjeidre ez a beállításmódosítás nem lesz hatással, hacsak nem helyezed át őket is kézzel. Ez csak az új letöltésekre fog vonatkozni. Tehát a seed menni fog mindkét esetben. :)

    Még egy elérési utat pedig nem tudsz hozzáadni ilyen módon sajnos, viszont amikor betallózol a Remote GUI-nak egy új anyagot, akkor kézzel meg lehet adni, hogy azt az egy adott torrentet hova töltse. A befejezetlen (incomplete) mappát pedig érdemes bekapcsolva hagyni, s egy erre a célra elkülönített mappára irányítani (mondjuk /i-data/md1/video/incomplete/ - de a mappa legyen létrehozva kézzel, mielőtt betallóznád!). Ezt a HDD-d hosszútávon meghálálja! ;)

    Amire pedig én utaltam, az egy hasznos tool, melyet KyLEK kolléga írt anno. FFp alá telepíthető, s amennyiben a tracker képes RSS hírcsatornákba rendezni a "kedvenceidet". Be lehet konfigolni ezt a tool-t, hogy ezt a feed-et scannelgesse megadott időközönként, s ha talál benne új "anyagot", akkor megnézi, hogy mi a teendő vele. Ha pedig megegyezik a neve az általad definiált mintával, akkor letölti oda, ami meg van neki adva elérési útnak. Lehet, hogy picit túlbonyolítottam a magyarázatot, de a lényeg annyi, hogy a oldalon Neked csak csillagoznod kell a sorozatot/letölteni valót, s az máris tölti a megadott mappába a Transmission-nel.

    Pl beállíthatod, hogy az AkarmiSorozat.* mintára illő neveket a /i-data/md1/video/sorozatok/AkarmiSorozat/ mappába töltse. :)

    Azzal egyetértek @Anonymus23 kollégával, hogy a konfigolása/telepítése nem két kattintás, viszont elég csupán egyszer végrehajtani a műveletsort. :))

    [ Szerkesztve ]

    Hogy hívják az éhes horgászt? Gyere Pista, kész a kaja!

Új hozzászólás Aktív témák