Új hozzászólás Aktív témák

  • Sakab

    senior tag

    Na ahhoz képest eléggé sokáig jutottam :C már megvan a kulcs generálás, ott tartok, hogy:

    A következő lapon megpróbál egy ellenőrző e-mail-t küldeni, de mivel egyik e-mail cím sem felelt meg nekem, így a következő trükkhöz folyamodtam. Először is rámentem a "website control validation"-re, majd letöltöttem a HTML fájlt, amit felajánlott, és elhelyeztem a NAS /ffp/apache/htdocs/ mappájában, majd elindítottam a webszervert ideiglenesen a korábban már megismert apachectl start-tal.
    Ez után a routerben nyitottam egy port forwardot a NAS IP címére. Belső portnak a 8080-at írtam, külsőnek pedig a 80-as portot. Ezután szimplán rámentem a "The verification file is ready in website, Continue ..."-re. Ezt követően feljön egy ablak, ahol két lehetőség közül lehet választani. Nekünk az első lehetőség, azaz a "Generated by Myself" kell. A kiírás alatti boxba pedig másoljuk be a korábban kiíratott server.csr fájlunk tartalmát, majd lépjünk tovább. Majd ha a procedúra végére értünk, akkor egy zip fájlban letölthetjük a frissen készült kulcsunkat. Ezt a zip-et nyissuk meg, majd ezen belül is válasszuk az ApacheServer.zip-et, és tömörítsük ki a tartalmát mondjuk a /ffp/apache/ mappába.

    a dynamikus DNS-emet amit a www.dynu.com on regisztráltam, oda szeretne ugye azonosító mailt küldeni. De ugye én sem kaptam ilyen címet. Feldob pár ajánlást, de nekem olyan lehetőség, hogy "website control validation" nincs :F

Új hozzászólás Aktív témák