Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bélus91
tag
Szép letisztult formavilág , egy korrekt belső, pöpec strapa teló
-
dsr
senior tag
Jó kis strapatelefon , de az ára sem szerény
-
törölt tag
Na, ez az első strapabíró telefon ami tetszik is, viszont ez nem is kicsit. Kamera minőségéről nem tudtok valami? Milyen képeket készít?
Az ára mondjuk nem az igazi, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
M5Norbi
őstag
Nahát végre normális hardver és kijelző.
Az ár pedig (és nyilván nyitóár) nem sokkal magasabb némely hasonló közepes hardverrel megáldott HTC-nél de ez legalább strapabíró.
Sőt ha meg azt nézzük nincs is nagyon konkurenciája akkor nincs is mihez hasonlítani mégha abszolútértelemben nem is olcsó.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
draco31
veterán
Jól néz ki, szivesen elfogadnám.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Szép is, és erős is de a "A hátlap alatt egy 16 óra beszélgetési időt garantáló akkumulátor kapott helye" ez pontosan mekkora is? 2500-2800-as
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #6 üzenetére
Én úgy tudom, hogy 2630 -as.
-
Paul119
addikt
Hat ez ennyiert vicc kategoria
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
hue2000
tag
szép külső , jó hardver , rossz ár
Az élet mindig drága
-
saiyajin
senior tag
Strapa telefonhoz kepest tenyleg rendben van kivul-belul, de meg is kerik ennek az arat.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
halkow
őstag
én kicsit erősebb nitű kijezőt rakatam volna a telóba ,elvégre is a szabad ég alatt fogják használni az építő munkások
Alcatel onetouch idol2s the king
-
blueMerle
veterán
Fogalmam sincs ki használna, venne ilyet... az építőmunkások, építésvezetők a nagy építkezéseken cb rádiókkal kommunikálnak, ez mindenhol így működik. Ha meg túrázni, túlélni, Bear Gryllset játszani támad kedvem akkor fogom a telefonom, betolom egy ütés-vízálló tokba és helló. A hétköznapokon pedig nem kell ilyen bumfordi cuccall rohangásznom. Lehet én vagyok szűklátókörű de szerintem ez az egész koncepció egy bullshit.
Amit viszont a Sony csinál, annak látom értelmét. Ellenálló készülék, elegáns külsővel, nem ilyen Rambó-fon.
[ Szerkesztve ]
-
andris1602
aktív tag
Egy ismerősömnek Cat B15 telefonja van, nagyon hasonló és nagyon strapabíró. Munkája miatt kellett, mert gyakran elejti, és nem épp szőnyegpadlóra. Az elején szkeptikus voltam, de amennyit az a telefon esik, betonra, pattan párat és mehet tovább. Szóval lehet, hogy drága, de akinek fontos szempont az ütésállóság (az ip67 nem jelent ütésállóságot), az nem sok okos-telefonból válogathat.
-
törölt tag
Igazából nem is azért gyártanak ilyeneket, hogy nagy réteget szolgáljanak ki. Van olyan életvitel, aminél jól jön, akár munkánál is. Bár annál meg fontos lenne, hogy jó képeket csináljon és jó legyen a kijelzője, amellett, hogy tartósabb az akksija. Szóval ezért nem igazán érzem 100 % -os terméknek.
Nem csak a védelme és a márka miatt magas az ára, hanem az alacsony darabszám miatt is.
-
FeherMate
csendes tag
Én az Audi Hungáriánál dolgozok, az összes épületgépész, épülettechnikus, épület karbantartónak CAT okos telefonja van. Valamelyik külsős cég ilyennel dobálja meg a munkásait. A próbagyártáson lévő munkásoknak mind ilyen van, nem számít ha lepottyan, vagy ha kicsit olajos lesz. A telefon pedig a céges rendszer része, nálunk nem vókitokiznak, ha valami probléma van valahol, egy 11.000 fős gyárnál, be kell jelentened egy központi hiba elhárítóhoz ami utána értesíti a megfelelő karbantartó szervet e-mailben és ez alapján mennek javításról javításra. Rengeteg gyorsít a rendszeren, ha nem kell folyamatosan az irodába futkosni, hanem ott a zsebedbe csippan és járod folyamatosan a gyárat. Az ipari alpinisták akik a gyár felső részét tisztítják és másznak a csöveken, csak erre a fajta típusú készülékre tudnak biztonsági hevedert rögzíteni rendesen, hogy ne pottyanjon senki fejére, ha tokba rakod akkor a fejedre kenheted az érintő panelt, de tokból meg ki kell venni ha akarod használni, úgy hogy marhára nem bullshit, csak látni kell használat közben.
-
Crafter32
őstag
Minden ismerősömnek Cat van aki kétkezi munkában vesz részt. És elsősorban a név, forma döntött, HW -ről pedig fogalmuk nincs. Kicsit presztizs telefon is.
-
lazlogogola
tag
Sajnos, állítólag csak egy kártyás...
-
Slax
senior tag
Ne már, single sim? Akkor marad a B15Q-ra váltás.
[ Szerkesztve ]
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
b4zsi-
őstag
Teszt mikorra várható? Edigitalon már kapható, de az egyik vevő eléggé elégedetlen a szoftverével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...