Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Telefont akarok cserélni (Lumia 640-ről) és P9 Lite telefon az egyik amivel nagyon szemezgetek.
Az lenne a kérdésem hogy a 2Gb memória elegendő e vagy előfordul hogy kevésnek tűnik?
Internetezésre lenne legfőképpen használva (maximum 4-5 oldal megnyitva) illetve nagyon ritkán játékra.
Fényképezni és videózni is szoktam telefonnal esetleg még a gps-t is használnám néha.
Ja és esetleg meg tudnátok mondani hogy a kijelzőn van e valami védelem (gondolok itt a Gorilla Glassra)?
Akkumulátor üzemidővel hogyan gazdálkodik a telefon?
Mennyire lenne megfelelő erre a feladatra ez a telefon?Másik alternatíva egy Xiaomi lenne ami 3Gb-os hasonló árban csak gyengébb gpu-val.
Köszönöm a választ!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Lumia 640-ről cserélnék P9-re vagy Xiaomi Redmi Note 4-re.
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz Balathruin #8059 üzenetére
Azt gondoltam hogy jobb a p9
-
dewil666
őstag
Köszönöm az információkat!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Holnap érkezik nekem is egy ilyen telefon. Csak ezt választottam a Xiaomi redmi pro 3 se helyett. Végül is az ár miatt döntöttem e mellett.
Az előttem szólóktól kérdezem, hogy a kijelzőn nincs esetleg gorilla glass védelem? Mintha valahol olvastam volna.
Ha esetleg nincs ilyen védelem akkor milyen üvegfólia ajánlott rá illetve milyen tokot érdemes venni hozzá?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata hogy melyik üvegfóliát szabad illetve nem szabad megvenni?
Illetve milyen tokot érdemes venni hozzá ami kicsit jobb minőségű?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Üvegfólia hólyagosodik? Na ilyet sem hallottam/láttam még.
Csak azért kérdeztem ,mert más telefonos topikban még az összefoglalóban is kitérnek erre, hogy melyik az a fajta/típus ami jobb minőségű és hosszabb élettartamú.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Windows-os telefonról jövök át és az a kérdésem hogy a Microsoft fiókomból hogyan tudom szinkronizálni a névjegyzéket a telefonnal?
-
dewil666
őstag
válasz dewil666 #8909 üzenetére
Közben megoldódott!
Kicsit féltem a droidtól de eddig tetszik. És a telefon is elég jónak tűnik.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest