Új hozzászólás Aktív témák

  • flack

    csendes tag

    Sziasztok!

    Segítségeket szeretném kérni. Választás előtt állok 4 modell között. Huawei P9, Honor 8, Samsung Galaxy S7, iPhone SE.

    Az Apple-t alapból kizárom, nem szeretem a termékeiket, túl zárt az iOS számomra. Marad a 3 androidos csúcskészülék.

    A Huawei (Xiaomi, Honor) termékeit szeretem, mindig jót alkotnak jó áron, ráadásul az EMUI és MIUI felület is évről évre jobb. Kérdésem, hogy a Honor 8 és a P9 közül szerintetek melyik lenne a jobb választás? Néztem rengeteg tesztet viszont átlalában a jobb ár miatt hozták ki jobb választásnak a Honort. Aki esetleg használta már mindkettőt milyen érveket és ellenérveket tud felhozni a két teló mellett/ellen?

    Illetve most több tesztet is néztem, és írták, hogy az S7-et nagyon eltalálták, illetve a kamerájáról is jókat írnak(tesztek alapján mintha részletgazdagabb lenne a Huawei megoldásánál), amellett, hogy a hardver is erősebb mint a Huawei modelljeiben. Ellenben az ujjlenyomatolvasó hagy némi kívánni valót maga után.

    Ha ezek közül kéne választani(ár mindegy), tapasztalattok alpján Ti mit mondanátok? Szívem a Huawei vagy Honor felé húzna (bár a kettő közül nagyon nagy dilemma hogy melyik lenne), viszont annyira kiforrott már a TouchWiz felület is és annyira erős a Samsung hardveresen, hogy akár még arra is eshet a választás, ha tényleg jobb teljesítményt nyújt mint az említett másik két készülék.

    Előre is köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák