Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
bb_bence
csendes tag
Sziasztok!
Két dologban kernem a segitsegeteket
1. L19-en hogyan lehet beallitani az osztott kepernyos modot (multi tasking)?
2. Problema a gyakorlatban az NFC hiánya?
Koszonom
-
MODERÁTOR
válasz bb_bence #7054 üzenetére
"2. Problema a gyakorlatban az NFC hiánya?"
Ezt rajtad kívül más nem tudhatja.
Amennyiben használnád az NFC-t (egyszerűbb párosítás, könnyebb tartalomátküldés), esetleg érintés nélküli fizetést a telefonoddal, akkor ezek nem elérhetőek NFC nélkül.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Arenastag
csendes tag
válasz Viktor0610 #7052 üzenetére
Nem szükséges kódolni a telefonomat, így gyorsabb lenne a feloldás. Az ujjlenyomatos feloldást szeretem, mert gyors és egyszerű.
Ha csak az értesítéseket akarom megnézni a zárolási képernyőn, a feloldó gombot nyomom meg. És ha innen tovább akarok menni, kéri a kódot. Ezt szeretném elkerülni.
[ Szerkesztve ]
-
-
bb_bence
csendes tag
válasz Viktor0610 #7055 üzenetére
Elozo telefonomon volt, ritkán hasznaltam, igazabol nem ismerem annyira a lehetosegeket, kicsit arra vonatkozott a kerdes, hogy hasznalja e valaki valami hasznosra a napi gyakorlatban..
-
moleculez
veterán
720p Amoled kijelző (akkor!!!), Intel proci 2ghz-en... A szénszálas része az egy dolog, de az acél ötvözet (keret) az a repülő iparból lett kölcsönözve, na az fém nem úgy mint egy 40ezres Meizuban. Tavaly találtam egyet használtan, gyönyörű állapotban, meg is vettem egy barátomnak ajándékként, pont nem volt telója, de előtte nyuztam egy pár napot. Simán állta a sarat, semmi baja nem volt. Aztán úton-utfélen megállították hogy mi ez a teló, gyönyörű.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
pitweiler
csendes tag
Sziasztok!
Olvasva a tokokról szóló írásaitokat én elég sokat kipróbáltam már.Pl. vettem Love Mei páncél tokot ami nagyon jó de cserébe viszont nagyon nehéz.Sajnos néha kell...
Viszont amik nagyon bejönnek az a össze szerelhető kerettel rendelkezők.Itt nem baj ha kisebb az üveg fólia mert a keretig ér csak.
(Ezekből több is van de már túl sok is,egyet viszont szeretnék eladni,fent van az aprón is.Ezen karbon mintás hátlap van.) -
moleculez
veterán
Szinte mindegy, úgyis tok van rajta, most pl egy 3£-os "hátlap", ami ilyen gumi érzetű mattfekete műanyag. De van gyári ablakos is.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
joy_k
tag
Sziasztok, valami történt a videó felvevő részével nem tudom meg nyitani a videókat mi lehet a baj? Köszi
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Hol érdemes függetlenül venni? Sajnos az upc nem járható számomra. Illetve hol adnak 3 év garit? Több helyen néztem a neten 12 hónap + 10 e ft + egy év.
Mennyire ajánlott a tok? Nem szeretem bunkó lesz benne a telo, de féltem is a leesestol[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
MK VII
veterán
válasz gyuszmó #7075 üzenetére
Üdv.
Nagyobb áruházakban.. Például MM.
Vannak kisebb boltok is amik megbízhatóak.. Majd jönnek akiknek van velük tapasztalat. Én szolgáltatónál vettem.
Ahol úgy látod a garit, hogy 12 hónap+ meg még vehetsz hozzá ott ne is vásárolj.. Nagyon valószínű, hogy külföldi eladott használt telefont fogsz kapni az új helyett.[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Amúgy ha már szoba került a garancia...
Csak tájékozódás végett szeretném megkérdezni.A telenor által vásárolt készülék, mely 24 hónap ( 2 év ) Garanciával rendelkezik az hogy részedül a huawei premium garanciában.
Csak mert a Hicare szerint 3 év. A telenor szerződés értelmében 2 év gari van rá. -
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hohy letöltöttem az Edge nevű programot, kiválasztottam egy csengőhangot amit a program automatikusan be is állított alapértelmezett hangnak. A gondom az, hogy hiába állítom a hangerőt alacsonyra, mindig teljes hangerőn szól.
Mi lehet a gond? -
katokacaj
tag
Nem tudjatok veletlen hogy lehet mas launchert alapertelmezettnek beallitani emuin? Talaltam egy tok jo temat de az a baj, hogy csak addig maradnak az ikonok amig ki nem lepek a kezdokepernyore, folyton felugrik az ablak hogy allitsam be alapertelmezettnek de fogalmam sincs hol lehet. Valaki aki mas launchert hasznal tudna segiteni benne?
-
gyuszmó
őstag
Szemezek a P9-el és lite vel is,nagyon sok paraméter hasonló persze van pár extra a p9 ben nyilván csúcs kategóriás. De megéri a 60 e ft +vajon jobb ennyivel? Ha
-
-
joy_k
tag
Sziasztok, tudtok gyors töltőt ajálni? Köszi blitzwolf qc 2 em van, de az nem tölti gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Vissza olvastam pár hszt, elég gyatra a gorilla hamar karcolodik, akkor gondolom ajánlott a fólia? Jellemzően tokban tartjátok? Annyira szép a formája, hogy nem szeretném elrejteni, de az eséstol is féltem ambivalens egy helyzet.
-
ruarua
tag
Nekem a gyári bőr hátlap tetszik, de alig lehet találni valahol, és 10e fölött van.
Nekem már a harmadik fóliám van fent, és talán a gyári volt a legjobb. -
[Anduriel]
aktív tag
Én is vettem magamnak egy ilyen telefont karácsonyra, és lenne is 1-2 kérdésem. A dual simes verziónál a B182 a legfrissebb ROM? Milyen adatkábelek ajánlottak? Szeretnék venni egy normál hosszúságút meg egy 20cm-es verziót, esetleg van aki ilyen rövidet használ?
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
Balzak83
senior tag
válasz [Anduriel] #7097 üzenetére
Igen, egyelőre ez a legfrisebb, de remélhetőleg már nem sokáig. Kábelből nekem a gyári van csak hozzá, de 1 héten belül lesz egy Blitzwolf is, majd megírom, azzal mi a helyzet.
-
Gabbbb
senior tag
válasz [Anduriel] #7097 üzenetére
USB type C kábelekből a legtöbb, amit kapni lehet használhatatlan minőségű, ami jó az drága is és nem minden drága jó még sajnos. Kaptál egy pici micro usb > usb-c konvertert a dobozban, ha tudsz szerezni 20 centis micro usb kábelt, akkor azzal használva már rendben is vagy. " Benson Leung's usb c reviews" ezt érdemes Google-be beírni, ha ez nem elég és szeretnél még adaptereket venni, vagy usb-c kábeleket. Nekem Tronsmart micro usb > usb C adaptereim vannak ebay-ről, ennek volt a legjobb az ár érték aránya pár hónapja.
[ Szerkesztve ]
-
mobiltom
tag
Sziasztok! Van valami módja hogy megtudjam független-e a telefon,sim kártya berakása nélkül?(nincs másik)
Telekomos egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic