Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
exorcis2
csendes tag
Sziasztok. P9 Android 6 EVA-L09 C432B182 buildem van. Szeretném feltenni az android 7 et 3 gombossal. Hol találok gyári stock romot? illetve egyáltalán fel lehet? nem akarok bootloadert nyitni meg rootolgatni sem csakis gyári rom érdekel. Szlovák Orange teló. illetve ezt a leirást találtam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz exorcis2 #7903 üzenetére
Holnap megy szervizbe egy P9 mert nem lehet megcsinálnia zárt bootloader miatt, villogó tégla jelenség.
Ha valaki felrakja a 7-es androidot zárt bootloadernél, nem tudok segíteni ha villogó téglát játszik a telefonja.
Ha sima tégla lesz, akkor igen, még ha zárt is.
A villogó tégla azt jelenti, hogy nem lehet kikapcsolni, mindig újraindul, ezáltal a Flash módszer sem segít.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
tkonya
aktív tag
válasz #32839680 #7909 üzenetére
Valóban nem értelmeztem megfelelően , sorry😃
Tehát, amit írtál rendben vagyon.További probléma, maga az app, (amiről még nem esett szó), hogy a drive app alatti hozzászólások alatt jópár honor, huawei tulaj jelezte hogy nem működik megfelelően. Megnyitás után bezár. Tehát hiába tudom telepíteni, előrébb nem vagyok😃 Ezt vagy megoldja a májkrofos, vagy nem.
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
válasz #32839680 #7911 üzenetére
Én viszon használom. Fentebb írták a 4.2-es verziót, nekem az sajna fel se ment, a legújabb 4.8-as meg random bezár. Na most azért sajnálom, mert vettünk egy kiano tabletet, és kaptunk hozzá 1 Tb tárhelyet gratis. Amennyiben ez nem lenne, pont nem érdekelne hogy működik-e vagy nem😃
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
A panaszkodók a decemberi frissítés miatt írtak gondolom, vagyis nagyjából a 4.8-as verziótól lehet kompatibilitási üzenet is, mert nekem eddig jelezte a frissítéseket.
Van aki frissít, van aki nem, ez meg ilyen.Nekem 4.8 van, és mint írtam random bezár. Majd kipróbálom a 4.7.1-et.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
vhunor
őstag
Szombat hajnali 5-kor húztam le a töltőről, a hozzászólás írásakor 7 százalékon van, 5 óra SoT-mal. Elég sok vidéki utazgatás volt az elmúlt 2 napban, olyan útvonalon ahol tudom, hogy nem ideálisak a cellaviszonyok, úgyhogy az üzemidőre nem lehet panaszom.
-
Cunaja
Topikgazda
Figyeljetek!
Akinek fontos a telefon, gondolkozzon mielőtt cselekszik.
Megint van halott telefon.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bpdjoco
tag
Sziasztok!
Az elmúlt egy hétben a készülék az alábbi hibát generálja:
Az akku úgy 35%-on van amikor egyszer csak leugrik 1%-ra és kikapcsol. Bekapcsolást követően megint előkerül a 35% és megint csak leugrik 1%-ra. Ez folyamatos amíg nem töltöm fel a készüléket.
Valakinek volt már ilyen? Ha igen van rá megoldás vagy szerviz? Ja amúgy a készülék a Tnél lett vásárolva és az a ROM is van rajta.Üdv,
Jocó -
Balzak83
senior tag
válasz bpdjoco #7920 üzenetére
Én azt tenném a helyedben, hogy feltöltöm, csinálok egy factoryresetet, ha továbbra is fennál ugyanez, akkor szerviz. Mert igy már mondhatod azt, hogy a gyári visszaállítás nem oldotta meg a gondot, nem tudnak elküldeni egy szoftverfrissítéssel. Egyébként, ha még 3 hónapon belül vagy, új telót fognak adni.
-
FST200
tag
aki utlimate shieldet használ az mennyire nyomta ki alóla a vizcsepeket felrakás után? mert szépen felfekszik a fólia ,de maradt benne pár nyom (látszik a vízcsep útja a széléig) ahol kinyomtam a cseppet
-
Balzak83
senior tag
válasz brainticket #7923 üzenetére
Ez mondjuk egy lehetséges magyarázat. Amikor én a hidegben fényképezgettem, nagyon merült, bár nem hirtelen nagyot, csak folyamatosan fogytak a százalékok.
-
oggy71
tag
Úgy döntöttem mégiscsak zavar az a kamera lencsén belüli kristály porszem, és felhivtam a Huawei ügyfélszolgálatot, és már úton a tel. feléjük.Cserét kértem, nem szervízt, kiváncsi leszek a végkifejletre..
-
oggy71
tag
Bizok benne, hogy új telefont kapok, mert ráirtam a hibajelentő lapra, hogy cserét kérek.Ezt direkt megkérdeztem az ügyfélszolgálaton.Hú, először csak néztek rám a postán, mit akarok, telefont elküldeni??Aztán előkerült egy kollegina aki megkérdezte, milyen telefon, mondom a márkát, aztmondja, jaa a "hüvely?", mondom az, hüvely , s így már helyére kerültek a dolgok.
-
MK VII
veterán
Szervizből nem fogsz új telefont kapni max felújítottat.. Refurbished készüléket.
Új készüléket csak csereutalványra kapsz, ha a szerviz kiállít csereutalványt. HA kiállít.Haver kint dolgozik dániában egy telefonszervizben.. Ott magyarok egymás közt csak kulavejnek hívják.. Nagyon nehéz a szervizelése és utálják.. Olyan kula az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Trevize1987
aktív tag
-
oggy71
tag
Én akkor is új telefont kapok! Punktum
Félre a tréfát, holnap után érdeklődök, mi a szitu, az ü.sz-on, van ügyiratszámom amire hivatkozhatok és megkérdezem, mielőtt még postázzák azt a valami tel-nek látszó tárgyat, hogy csak origi érdekel, mert a javítottat küldöm is vissza postafordultával! -
MK VII
veterán
válasz Trevize1987 #7934 üzenetére
Szereltem már én is, de pssszt... Nehogy meghallja a szerviz..
Sajnos mikor sorozatosan úgy küldték vissza, hogy porosan hagyták belül a kameránál az üveget, söt az optikán is kosz volt és harmadszor küldték vissza így a szervizből, akkor már elfogyott a türelmem és szétszedtem, kipucoltam a koszt onnan. De baszhattam, mert maga a kamera modul is szar volt amit akkor újonnan cseréltek.
Ilyen hangokat adott ki a kamera amikor beléptem. Folyamatosan ment rajta a fókusz.
Hangosítsátok majd fel..Egyébként sok telefont szervizeltem, de mind közül ezt volt a legnehezebb szétszedni. Nem olyan egyszerű mutatvány a tappancsal széthúzni na..
-
MK VII
veterán
válasz brainticket #7938 üzenetére
Én konkrétan az órásboltom ajtajáról lekaptam a Nyitva-Zárva tábla tappancsát, átfűztem rajta egy kulcskarikát és elkészült a célszerszám.
[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
Ő már szerencsésebb helyzetben van hiszen megnyitott a Huawei hivatalos szervize vagy mi. Azt hiszem Budapesten valami József körúton van. Ott nagyon segítőkészek. Onnan tudom, hogy egy mate 9 palloc levesbe úszott és elvitte oda. Nagyon kedvesek voltak és kipucolták neki.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Gabbbb
senior tag
Ez olyan, hogy most ha nem lesz szerencséd kapsz egy sokkal rosszabbat. Decenteres lencsékkel, vagy zörgő rezgőmotorral és utána már nem lesz cserelehetőség és a szerviz fogja eldönteni, hogy beleférnek-e a problémáid a számukra előírt gyártási toleranciákba. A porszem semmiben sem befolyásolta a telefonod működését és képalkotási képességeit. (na jó, nem semmiben egy a kép 10%-át kitevő foltban lesz 0.001% fényerő és kontraszt esés.) Nekem egy DSLR palacsinta objektívben volt egy egész nagy szösz a felső 2 lencseelem között (ez már egy fokkal nagyobb baj lenne) és ez sem látszott meg, tűéles volt a kép mindenhol, f16-ra lerekeszelve sem látszott. Azért bízom benne, hogy nem járod meg vele, hátha korrektek lesznek az új Huawei szervizben.
-
Cunaja
Topikgazda
-
zsinyeg
csendes tag
Sziasztok.
DNG fájlok szerkesztéséhez tudnátok ajánlani programokat? -
gretzky77
veterán
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy ha használtan vettem egy P9 plus telefont ami elvileg be lett regisztrálva a plusz garira,akkor azt én hogy tudom érvényesíteni illetve,hol tudom ezt megnézni? A Hicare-n ezt látnom kéne? Köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic