Új hozzászólás Aktív témák

  • CöcBömb

    csendes tag

    válasz #86973952 #3090 üzenetére

    Nekem nincs a telefonon képernyővédő fólia. Egyetlen karc sincs rajta. Amúgy tokra se lenne szükségem, mert nagyon vigyázok a dolgaimra mindig. Van olyan ismerősöm, akinél 2 hónap alatt karcos, benyomódott, lestrapált minden. Én 5 év mindennapos használat után úgy adtam át az első érintőkijelzősöm anyukámnak, hogy egy karc nem volt rajta, nem volt rajta fólia sem. Csak egy bebújós tokot használtam. Sosem ejtettem le. Egy telefont, ha leejtek, az életében 1x van, de akkor nagyon nem figyelek oda. A kettővel ezelőtti telefonom a kolleganőm kinézte magának tavaly. Mondta tőlem kell vennie használt telefont, mert másnál az új sem néz ki ilyen szépen. Asztalra csak a tokra teszem pl. Stb-stb-stb :) Így neveltek. Vigyázok a dolgaimra és nagyon hálás vagyok mindenért, amim van!

    Most ezeket a tokokat leginkább a szépségükért veszem, meg a flip ablakosat a zenehallhatás kényelme, energiahasználat takarékosság miatt fogom megvenni.
    Meg jól jön, ha sietek és lazábban be tudom tenni a táskába, nem kell odafigyelnem, hogy mikor ér hozzá valami éleshez :)

    Ki méltó látni a csodát, az a csodát magában hordja...

Új hozzászólás Aktív témák