Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus95

senior tag

válasz chros #14408 üzenetére

Természetes hogy ezt tapasztalod, nálam is ez volt a helyzet. A P8 újkorában sem volt erő bajnok akkumulátor terén, az idő haladtával pedig még természetes módon romlott is. Honor View 10 lett belőle tavaly tavasszal. Egy teljes nap erős nyomkodása, másfél nap Android 9.0 óta. Ha normálisan használnám, 2-2,5 nap. És mindemellett egy óra alatt feltölt.
    Sajnos a P8 alapból nem tud sokat és már az ideje is lejárt. Édesapámnak Honor 9 van. Tavaly márciusi. Abszolút jó telefon és viszi az 1 napot használat függően az ő nyomkodásával. Nemsokára pedig megkapja az Android 9-et is, amitől jobb akku időre számítok. Gondolkoztam én is rajta, de végül a kicsit nagyobb akkumulátor és újabb processzor valamint nagyobb kijelző és RAM miatt a View 10-re szavaztam (időtállóbb), de jó érzéssel fogom meg olykor a Honor 9 et is, amikor ránézek, hogy minden jó-e.

A P8 biztonsági kameraként üzemel, állandó áramforrásról. Elég jó a kamerája hogy szürkületben vagy éjszaka minimális fényerő mellett is lát + van vaku, Nem Android 2 van rajta.. szóval kuka vagy fiók helyett nagyobb szolgálatot tesz így. Mert végül is működik, csak az akkumulátor már gyengécske és a TalkBack révén szükségem volt friss androidra és több RAM-ra.
    Szóval normális átlag felhasználása még elment volna. Így viszont továbbra is használatban van csak kicsit másképp. Persze az állandó hálózat miatt ma már kb negyed órát bír az akkumulátora... Áramszünet idején szünetmentes táp:D

Bocsi a hosszú írásért. A lényeg hogy sokkal többet már nem hozol ki abból a telefonból.
    Ha rá lennék kényszerülve kipróbálnám lehet az android 5 b200-at. Sokak szerint ezzel volt a legjobb.

Új hozzászólás Aktív témák