Új hozzászólás Aktív témák

  • Secretive

    aktív tag

    válasz MeGabee #3623 üzenetére

    ami miatt, te nem aggódsz,az ugyen nem jelenti azt, hogy mert te le@rod,akkor az úgy jó,ahogy van?!
    BB??? :DD ugyan már brrrr.... mint írtam, nem lehetetlen dologról van szó,hanem egy olyanról,amit annyira lazán bele lehetne rakni minden készülékbe,mint amennyire lazán nem rakják bele a legtöbbe, de ....én sem a banki adataim miatt aggódom, ellenben én bf@sz júzer (a többi elégedettel ellentétben) valamiért szeretem eldönteni, hogy milyen alkalmazásoknak adok akár alkalmi,akár korlátlan hozzáférést pl. a telóm ilyen területeihez: sms,mms, kontaktok (névjegyzék, email stb.), kamera,mikrofon, fotók,videók, hanganyagok, hívás, sms küldés stb. stb.
    én alapvetően EZT hiányolom, de nagyon a teló szoftveréből, és mint mondtam, tudom, hogy ezt kevés teló tudja, de nálam is van másik 4,amiben ez működik és pontosan látom, hogy melyik szoftver mennyire mélyen és milyen alkalmakkor akar turkálni az adataimban.(megj.:nem 8 éves gyerek vagyok)

    ha veled megosztom a hibákat, te ki tudod javítani?? :DD
    ja, nem, csak érdekel? :DDD

    csak 2 példa:
    az értesítősáv üzenetei,amit a teló szoftvere vagy bármelyik másik feldob és egy szövegben kiír valamit,az ha túl hosszú,akkor x karakter után nem látni,hogy mit kéne eldönteni igen-nemmel.
    hiába fordítom el a telót (aut. képernyőfogatás engedve) ,az értesítő mezőt nem forgatja át,így nem látni a teljes szöveget, pl. ilyen hogy:
    engedélyezi, hogy az xy valami......
    igen / nem
    s ennyi, na ebből aztán döntsön jól bárki, hogy ne bánja meg.

    aztán a szoftver, ha BT-én kapcsolódik egy járműhöz és én nem akarom megengedni, hogy leolvassa az autó a telefonkönyvet és hívásnaplót, akkor ezt megtilthatom, de hiába mentek rá, hogy ne kérdezze ismét,minden hívás után újra és újra megkérdezi.

    plusz az a néhány,amit már itt is leírtak,pl. a névjegyzék kezelés témában és még néhány amit leírok még szívesen akár neked is, ha meg tudod javítani.

    HÍVÁSRÖGZÍTÉS

    biztos nem csak okos és jól informált vagy, hanem szép is, de ettől függetlenül több telómban is tökéletesen működik a hívásrögzítés, igen, BLUETOOTHON keresztül is, és igen, NEM KIHANGOSÍTVA és NEM ROOTOLT telefonokkal!
    többek között 2 db P6-on is tökéletesen megy.
    Minden valószínűséggel ezek a telefonok mind hibásak! :R

    amiről te írsz (hogy miért nem),az egy régi történet, a gyártók többsége már túltették rajta magukat. :D

    Egyéb hasznos ötlet?

    Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.

Új hozzászólás Aktív témák