Új hozzászólás Aktív témák

  • pcnet

    addikt

    Sziasztok!

    Rendeltem Telekomtól egy fekete P10-et. Egyelőre még elbírálás előtt állok. Pár napja elkezdtem olvasni a topicot, szeretném az elejétől az egészet végig olvasni, de lassabban haladok mint gondoltam/szeretném, ezért inkább kérdeznék.

    1400 hozzászóláson vagyok túl, ott tartok, hogy linkeltetek egy cikket, hogy elég sok hibával küzd a telefon.

    - Galileo támogatottság esetleg azóta van? Szoftver frissítéssel megoldották?
    - Ujjlenoymat olvasónál előfordul még, hogy zsebben érzékel és elővéve le van zárva X időre a telefon?
    - 20% töltöttség alatt még mindig beszaggatnak játékok? Visszaveszi a teljesítményt?
    - Appokkénti fényerő állítást is említették, hogy nem működik rendesen.
    - Random elvillanó kijelző még jelen van?
    - Hívások minősége milyen?

    Egy Galaxy S7-et használok, olvasom, hogy többen váltottatok Samsungról/S7-ről és nem bántátok meg. Igazából csak lejárt a garanciám (siekrült belefutnom egy 1 év GSM garis példányba) és szeretem ha van garancia a készülékemre és nagyon megtetszett a P10 és a 3 év garancia, mindig is szerettem volna kipróbálni egy Huaweit.

    Ingressel játszok elég intenzíven, ezért lenne fontos a pontos GPS és kültérben a jó fényerő. Kicsit tartok a P10-től, 522 nit a max fényerő. S7-nél 777 nit. Ezért is kérdeztem, hogy az apponkénti max fényerő állítás már működik e rendesen? Esetleg játszik valaki közületek Ingressel?

    Tároló típusbeli különbségek: Lefuttattam az AndroBenchet S7-en, ~480 mb/sec seq.read. Meglepődtem. Elég gyorsnak találtam S7-et, de még a lassabb tárolóval szerelt P10 is állva hagyja. Remélem azért a pénzemért a jobbat kapom. :) Ha nem, akkor se fogok szerintem belehalni. Egyébként még mindig bele lehet futni különböző tárolóval szerelt példányokba? Egy ismerősömnek van P10-e, megnéztem rajt Ingresst, észrevehetően kisebb a fényerő, csak mikor már töröltem accomat a telefonjáról, akkor vettem észre, hogy a szemkímélő be volt kapcsolva. Mobilneten nem akartam már újra letölteni Ingresst és fiókomat újra felvenni a telefonjára. Szóval egyedül csak a max fényerő miatt tartok kicsit a P10-től. Neki 780 mb/sec vot a seq read. Szintén Telekomos januári vásárlás.

    eBayről berendeltem egy S-Line szilikon tokot, nekem nagyon bevált, az elmúlt kb 5 évben minden telefonomnál ennél kötöttem ki.

    Köszi szépen a válaszokat! :R

    “A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

Új hozzászólás Aktív témák