Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Erdész85 #14674 üzenetére

    " ... mikor kerül ki, vagy opcionálissá."
    Ez max. opcionálissá fog válni. Bár ebben sem hiszek. Annyira benne vagy a gyártókba a biztonsági a para, hogy sokszor a felhasználót is meg akarják védeni saját magától.
    Persze van ennek némi alapja is, de a túlzott "bezárkózás" sokszor kötelező jelleget ölt, így olyanok is szívnak miatta, akik azért értenek hozzá (mert mondjuk az okostelefon náluk nem egyenlő a facse, instagram, tiktok szentháromsággal). Mind1, hosszú sztori... :)
    Ez a kódgenerátoros HS-es kapcsolódás pedig azért kellett, hogy ne lehessen mindenféle interakció nélkül - csak úgy - összedugni a telefont a PC-vel és lementeni róla mindent.
    Most már pl. a mentett tartalomnál a jelszó megadása is kötelező.

    " ... nem lehetett minden tárhelyet egyszerre látni."
    Hmm... hát azt - sd-kártya híján - nem tudom, hogy az "ext. storage" hogyan jelenik meg a telefonon, de szerintem a /storage/emulated/ -et is ki lehetne ajánlani az ftp-nek (nálam most a /storage/emulated/0 van, ami a belső tárhely)

    Mindegy, nem akarlak - tovább - győzködni, de ha gondolod, akkor tegyél majd egy próbát a MiXplorer (én most ezt használom, és szvsz. nagyon rendben van). Az ftp-s elérés mellett ismeri a nagyobb felhőszolgáltatókat, így pl. klasszul kezeli a Drive-ot és a Dropbox-ot.

Új hozzászólás Aktív témák