Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Zoz #13988 üzenetére

    "Amúgy meg ez a főverziózás tiszta kamu ... "
    Hú, erről én is hosszasan tudnék beszélni (okoskodni). De, nem akarom jobban szét-off-olni a topic-ot. A lényeg: igen, mára oda jutottunk, hogy évente új rendszer (főverzió) "kell" (itt jegyezném meg, hogy az MS ezt más sokkal szimpatikusabban csinálja a Win10-el...). Készülék esetén még rosszabb a helyzet. A nagy konkurens (Xiaomi) pl. 6-7 havonta (!) hoz ki új modellt (sokszor egészen minimális újítás mellett).
    A P10-re visszatérve. Azt hiszem abszolút nem fogom megbánni, ha nem jön rá 10-es Android. Egyelőre nem látom az előnyét, de a hátrányairól (pl. vágólap alkalmazások kinyírása) már többet olvastam. Én maximálisan elégedett leszek, ha a Pie-on kicsit csiszolgatnak, és míg nálam lesz a készülék (még ~2 év) jönnek rá a sec. patch-ek.

    (#13990) cellpeti
    "Miért is hátrált ki a Google mögülük?"
    A Google és sok más cég az amerikai kormányzat intézkedéseim miatt kényszerpályán van. Értsd: nem kereskedhetnek a Huawei-el. Most épp türelmi időszak van, vagyis a tiltások fel vannak függesztve. Szóval elvileg "minden OK", de közben rohadtul nem ... ezért is reszelik ezerrel a HarmonyOS-t, ill. megy a matek, hogy mi legyen akkor, ha lecsap Damoklész kardja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák