Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Erdész85 #13909 üzenetére

    " ... a bt hangkeltő hangerejének szintje és a telefon bt hangerő szintje nem szinkronizálódott, azaz nem hangolódott egy szintre csatlakozáskor és nem vezérelhető globálisan. (A bt hangszóró hangerő gombja nem távirányítóként működik.)"
    Pontosan!

    " ... még sosem volt gondom a hangerőállítással." - nyilván ez (mármint ez az absolute volume) is egy olyan fícsör, ami - a nagy számok törvénye - biztos, hogy valakinek így, valakinek pedig amúgy (kikapcsolva) lenne jó. És ezt írtam is (ld. az egyik link-elt hozzászólásomban) hogy a dev. options alatt van egy kapcsoló, amivel ki-be kapcsolható ez az üzemmód. Kivéve egyes (értsd: egy csomó) Huawei készüléket.

    "Kipróbáltam egy p30 pro-n (EMUI 9.1) ... "
    Na, ez azért érdekes, mert épp egy P30 Pro-s tulaj írta nekem, hogy 9.1 alatt bizony van bt. absolute vol. és működik is (azt hiszem ezért is reménykedtem abban, hogy végre a P10-ben is lesz). Az, hogy nálad mégis máshogy működik ... rejtély. Esetleg nézd meg kérlek a dev. options alatt az említett kapcsoló állását.
    Ezt most keresgélés közben találtam: P20 Pro topic.
    P9-en és P9 lite 2017-en nem lepődnék meg, ha még olyan rendszer (Oreo) volna, amin ez a funkció rossz. Az LG-t nem ismerem ...

    "Tisztára olyan, mint a tv-re kötött pc-m ... "
    Ez teljesen más sztori! Én pl. reggel szoktam magammal vinni a kis bt.-s hangszórómat ide-oda (fürdő, konyha). Rohadtul idegesítő, mikor rájössz, hogy nem tudod feljebb venni a hangerőt, mert "odaát" le van tekerve. Headset-nél ugyanez a szitu. Van egy vezetékes fülhallgatóm. Azon alap, hogy ha nyomom a "hangerő +" gombot, akkor az - zenelejátszás közben - állítja a médiahangerőt. Nehogy már egy bt.-s fülessel ugyanezt ne tudjam megcsinálni?! Ne ugorjunk már vissza a múltba! Nem tudom mennyi idős lehetsz, de ha volt walkman-od, akkor emlékezhetsz rá, hogy ott is volt olyan, amihez volt hangerőállítós "távvezérlő" a vezetéken. Ja, csak az egy analóg megoldás volt. Ha a teljes hangerőskálát használni akartad, miután betetted a walkman-t a táskádba, akkor előtte a lejátszón max-ra tekerted a hangerőt (a távvezérlőn pedig a minimum közelébe).

    "Tehát a kérdésem továbbra is az, hogy ezt a kettős hangerő állítási lehetőséget p10-re érkezett 9.1-es frissítés megszünteti-e, vagy sem?" - megszünteti, de a dev. options-ban kikapcsolható (Mondjuk a ki-be kapcsolgatást követően lehet dobni kell a bt. kapcsolatot és újra felvenni. Tablet-en legalábbis - mikor egyszer próbáltam - így kellett tenni)

Új hozzászólás Aktív témák